לילה טוב אנשים!

לילה טוב אנשים!

מה שלומכם? התגעגעתם? סליחה שנטשתי אתכם היום. כפיצוי הוספתי לגלריות 27 תמונות חדשות! (2 תמונות בשונות והשאר בהופעה). מקווה שתהנו מהן! לילה טוב נתראה מחר!

למה, מה קרה?!!!

כולה עונים לאנשים וכבר ההודעה יורדת למטה??? מה, אני לא שווה מספיק? אני לא צריכה שיתייחסו אלי, אני לא בן אדם? מצחיקים אותי, אני לא צוחקת? מרטיבים אותי, אני לא נרטבת? תפוז, הפעם הגזמתם לגמרי!!!!!!!!! גם לי יש רגשות!!!!!!!!!!!!!! גם אני נעלבת לפעמים!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי חייבת להקפיץ לעצמי ת´הודעה. אני הולכת לישון. לילה טוב שיהיה לך. תודה נשמה גם לך.

בטח!

אה, רגע, איזה יום זה יוצא? אני חושבת שסבתא שלי אמורה ללדת בדיוק, אז אני אהיה קצת עסוקה. זה כנראה לא יצא, אבל אני רציתי, באמת! ומורן, מה את קופצת??? אני עוד לא הסכמתי!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

היא לא יודעת מה עובר עלי! תגידו לה!

אהבתיה

New member
רוני באמת!!

תראי מה עשית לשגיא! זה לא היה כתוב בתסריט !!!! שלא תהרסי לי את הטלנבולה המצליחה שלי "אהבה בפורום" ובספרדית: l´amour fi la forum !!! בדיוק הגענו לקטע המעניין שבו מישהו (אני לא אגיד מי!) גונב לחבר שלו את הבחורה ומציע לה נישואין! את אמורה להגיד "כן" בקטע הזה! ואז צריך להיות לך ילד איתו (את כבר בהריון בעצם) אחרי שהוא כמובן הסכים לאמץ את הילד שלך מהחבר הקודם,שבסוף התברר שהוא בעצם היה שלו!!! רוני באמת אי אפשר ככה איתך! את רוצה שאני אפטר אותך או מה?!

מגיקל

New member
בעיה קטנה...

נראה לי שהכותרת שלך בספרדית יצאה איזשהו שילוב מעניין בין איטלקית וצרפתית! ועוד דבר- צריך להכניס את שלמה לטלנובלה! איך שכחת???

שלמה הוא הסנדק של התינוק

ומכשף במקצועו שהגיע מאנטרטיקה הרחוקה, והנחית על רוני רוחות של שנאה כלפי. עד עכשיו, היא לא ידעה מה לעשות מרוב אהבתה, ושלמה (קנאי ידוע) החליט לקחת אותה לעצמו. אבל, היום בערב הוא יהיה חייב לראות את הפרק החדש של "סיטי טאואר", ולכן הוא יהיה עסוק ולא יוכל להשגיח על כישופו. האם שגיא יכבוש את לב הנסיכה? של מי התינוק? אולי זו בכלל תינוקת?! מי רוצה להיות מיליונררררררר???? כל זאת ועוד נדע בפרק הבא של: מה שמורן אמרה.

hadarosh16

New member
רגע רגע!!!!!!!! תעצרו את התסריט!!!!

גם אני רוצה גם אני רוצה גם אני רוצה גם אני רוצה!!!!!!! תכניסו אותי לתסריט! אולי בתור אישתו של המכשף(שלמה-אבל כשחושבים על זה לא נראה לי).. אולי בתור הסנדקית של התינוק... או לפחות אחותו..... משהו.. טוב אתם כבר תימצאו! ואני מצפה להמשך.. אני במתח..

את יכולה להיות

הדודה שברחה מאפגניסטן! את חיית לך שם חיים שקטים ושבעי רצון, עד שפרצה המלחמה, ונדדת לבלגיה. בבלגיה מצאת לך אהוב יהודי איתו עלית ארצה. אך פה לא נגמרו תלאותייך! לא ולא! את יודעת סוד כמוס על התינוק/ת (הוא ירש מאמא שלו את הפיצול אישיות) סוד שיכול לשנות את כולנו! יכול להיות אפילו ששלמה יאלץ להפסיד את "טאואר סיטי" בגלל זה! (הוראות בימוי: כרגע את הולכת להיכנס לארמון של הנסיכה, לדפוק שלוש פעמים בקצב מהיר ומדוייק, וכתיפתח הדלת, את צריכה לעמוד בפרצוף המום ולהגיד..... עכשיו מגיע הטקסט שלך)

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את התסריט חכו חכו אני נכנסת לתפקיד שלי: כרגע אני הולכת לאמא של התינוקת ואומרת לה שזאת בעצם לא התינוקת של שגיא אלא של שלמה.. המכשף הרע.. כמובן שהיא שכחה שהיא שכבה איתו.. אבל אני ראיתי אותם והייתי עדה.. ומעכשיו זה התור שלה להחליט האם היא נשארת עם שלמה או בורחת.. ההחלטה בידיך..

hadarosh16

New member
אגב...

כשחושבים על זה..... שלמה יפסיד את הפרק... ועוד דבר.. לדעתי מישהי תהיה באמת המומה מהסוד שהתגלה.. ועוד דבר.. אני המיליונרית... הרי איך יכול להיות שברחתי? ונסעתי למקום אחר? ופתאום אני חוזרת? תחשבו על זה. נ.ב:כמובן שכל מה שקורה פה הוא דימיוני בלבד.. ואין קשר ביני לבין המציאות... כנראה שבאמת יש לי דימיון מפותח במיוחד..

שניה חברים!

ככה לא בונים טלנובלה! קודם כל, בונים את הדמויות. צריך שיהיו: המלכה הרעה, הנסיך טוב הלב, הפוסטמה, נסיכה, המיליונר, משרתת נימפומנית, מלך, מלכה, מכשף, ודודה מאפגניסטן. קודם תקבעו מי זה מי, ואחר כך נמשיך. כרגע המצב של הסידרה שלנו קטסטרופה, הכל מבולגן, השחקנים לא יודעים מי הם, שלא נדבר על זה שהמשרתת הנמפומנית לקחה על עצמה להיות התסריטאית! (מורן, אל תעשי לי פרצוף כזה
אין גבול לאנדרלמוסיה כאן!(כאילו בלאגן, דההההה.....) אבל אל דאגה! גם רומא לא נבנתה ביום אחד! יש עתיד! אמן.

אהבתיה

New member
מה לעשות,אין תקציב....

אז לקחתי על עצמי את הג´וב...אני מבקשת ממכם בכל אופן (בתור המפיקה הראשית....שוב,קיצוצים בתקציב..) להפסיק להתערב לי בטלנבולה חוצפנים!!!!

למעלה