לילה טוב אצלי כבר מחר שלכם

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
לילה טוב אצלי כבר מחר שלכם../images/Emo23.gif

לילה טוב מכאן נתראה מחר.. מחר יום חדש מחר בשורות טובות... אמן

Rebeccan

New member
ל-wan, מאקי, רנה, וכולללללללם

חבריה - שמרו על עצמכם היזהרו מטרולים
ו-wan - אשמח לשמוע על עוד צבעים אולי תפתחי "פינה צבעונית" ? אצלי למשל הירוק חוגג
(בעיקר בטבע) הנה קצת פרחים לבית הקפה - תערוכת משוב לגינון, היום פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

סנדייז

New member
לילה טוב לכולם ןWAN תרימי את הכפפה

של רבקה ל"פינה צבעונית" נתעשר ונתענג מעושר ידיעותייך. אני באופן קבוע הולכת עם שתי אבנים אחת כתומה והשניה גוונים של חום.למה?ככה מרגישה.ומידי פעם מוסיפה אבנים לפי איך שאני מרגישה. WAN ממש תענוג לקרוא אותך,את אוצר.תתעלמי מהמלעיזים ותמשיכי להנות.
ממני

wan

New member
רעיון מצויין כולם יתרמו צבעלכולם../images/Emo41.gif

יש צבע... צבע זה ידע צבע זו עצה. צבע זו מילה טובה צבע זה משהו שאתה יודע שיכול לעזור לזולת..ולא שומר לעצמך... צבע זה אנחנו...אנשים טובים יותר... צבע זה עולם יפה נקי מרוע. צבע זה הטבע שנותן לנו אך אנחנו לא תמיד יודעים לקחת. צבע זה המון..... צבע זה עולם ומלואו. ויש פה המון אנשים ציבעוניים ממני.. שיודעים המון... ואני אשמח להיות בינהם ולחלוק... בכייף.. ללאניה את כאן? רבקה הנסיכה מהטבע? לא אזכיר את כל השמות כולכם כאן ושם גם.....
אז שיהיה יום נפלא צבעוני ומהנה..
אני יוצאת ללמוד משהו חדש היום...
תמיד יש מה...

wan

New member
רבקה איזה פרחים מדהימים ../images/Emo99.gif

wan

New member
ירוק ירוק או הירוק.ה../images/Emo23.gif מה אתו?

Rebeccan

New member
אה, אפשר שאלה ../images/Emo92.gif ?

זוכרת שכמה פעמים כתבת על התמר הינדי אז היום - גם ראיתי בתערוכה וגם מכר שלי, יש לו עץ והוא שאל כיצד לטפל, כדי שאפשר יהיה לאכול, להנות וכו' אפשר בבקשה את ההסבר
תודה מראש
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

wan

New member
תמר הינדי לגדל?מממ לא גידלתי אף פעם

Rebeccan

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

לא, לא לגדל אחרי שאוספים מהעץ - כיצד מתעסקים עם הפרי כדי לקבל את המשחה הזו, שבד"כ קונים ... יש למכר שלי עץ, עם המון פרי והוא לא יודע כיצד להשתמש בו זוכרת שכתבת פעם במתכונים משהו בנושא אז אולי - בבקשה - תעלי את זה כאן (או אפילו קישור במסר) יום טוב
ושיהיה רק נעים וחם
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

פל

New member
../images/Emo24.gif כיף לראות אותך. הולכת להכין

את הסחוג הנהדר שלך

פוקסי99

New member
תמר הינדי ניתן לגדל

עצים ניתן לרכוש במשתלת וולך בעין שמר פוקסי.

Rebeccan

New member
אוף, יש לו עץ נפלא

אבל מה עושים עם הפרי ? העץ עמוס בפרי - אבל מי שמגדל אותו, לא יודע מה עושים עם הפרי
למי פתרונים
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

פל

New member
בוקר נהדר ../images/Emo24.gif פינת הצבעים....

רעיון נהדר .

wan

New member
רבקה את הפרי אוכלים כך מתוך ה

התרמילים כשהוא בשל. הפרי אם העץ הניב פירות טובים..צריך להיות מתוק וחמצמץ מעט..מרם של בשר תמרים שקלפו ממנו את הקליפה. בדרך כלל את הפרי אוכלים כך ישיורת אפשר להכין גם מחית.. לקלף את התרמיל מהפרי בפנים יושב הפרי סביבו מן חוטים עציים קשים. שדי קל להפריד. לשמור בכלי עד שנה ישמר כך לדעתי. אפשר להכין מזה משקה לבידול יש במתכונים במאמרים נדמה לי בקישורים על תמרהינדי - תבדקי שם- יש כתבה שכתבתי. תמרהינדי מצויין גם לניקוי כלי נחושת...

Rebeccan

New member
עוד שאלה ../images/Emo92.gif

לאכול - אבל הפרי צריך להבשיל קודם ? ניסיתי השבוע - הפרי ירוק וחמוץ פחד איך יודעים מתי הפרי מבשיל ? יש סימנים כלשהם ? פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

נונה1

New member
הפרי אמור להיות בצבע חום כשהוא בשל

ויש לו טעם חמוץ מתוק כמו שWAN רשמה למעלה. יש שעושים ממנו משקה. אני אהבתי אותו כמו שהוא טעים בטירוף אכלתי אותו בתאיילנד. נונה1

Rebeccan

New member
גם במצב בוסר הוא חום

אבל בפנים הוא ירוק השאלה היא מתי לאסוף אותו, כשהוא חום בפנים
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

למעלה