לילה טוב/ בוקר טוב

THE WIZARD 55

New member
לילה טוב/ בוקר טוב../images/Emo199.gif

יש לי אולי איזה אלף שירים במועדפים שלי.. רציתי לסנן, וכל שיר מזכיר לי משהו אחר.. כל שיר הוא הוא אבן דרך במסע הארוך... אז הנה השיר שמתנגן לו עכשיו...

איזה שיר ענק

שיר חזק מזכיר לי דווקא הרבה דבריםם עכשיו זה שיר שאני אוהב מקווה שתאהבו http://youtube.com/watch?v=rXx0naE1IHw ניזאר הוא בן דודה שלי עשיתי הקליפ ליום הולדת שלו אני חושב אבל בסוף לא הקרנו אותו אח שלו הגדול נודניק והוא התעקש שנקרין את מה שהוא עשה בסוף דודות שלי באו בטענות אליי למה הקרנתי את זה ולא מה שהראתי להם בבית לפני היומולדת בכמה ימים קיצר וויזיי אני אף פעם לא מוחק שירים לא מוחקים שירים אם נגיד יש לי שיר שאני לא ממש אוהב במחשב אבל אח שלי אוהב אותו והוא זה שהוריד אותו אז אני לא מוחק אותו כי הוא מזכיר לי את אח שלי ואם זה שיר שאני הורדתי אז בטח הייתה לי סיבה טובה להוריד אותו כי אני לא מוריד שירים כל יום לי יש יום שאני מקדיש להורדת שירים ודרך הלינק אתם יכולים להגיע לעוד כמה קליפים שאני העליתי ואם תחזרו בעתיד תראו עוד קליפים שאני אעלה לשם

חחחחח סו'רת נוע מן שאער כיי

מא פהימתש שילי שו קאן בדּק ת2ול, בס עלא קול חאל ס'חתין עלקליפ
חד'ירתו

THE WIZARD 55

New member
עמיתוש...

חיפשתי אולי משהו שתאהב.. תראה אם זה נכנס לקטגוריה היאב תאופיק..

THE WIZARD 55

New member
חמוד ניזאר:)

יפה, אז גם בזה אתה מתמצא.. יש דבר שאתה לא יודע לעשות, בוא נתחיל מזה
אני חיה שירים...פשוט מתה על שירים, כל הזמן חייבת שיתנגנו לי ברקע שיר, לפעמים נתקעת על אותו אחד שבוע או יותר...כל שיר לוקח אותי למחוזות אחרים.. וחכה עמיתוש, אני בדיוק מחפשת לך שיר יפה..

יש הרבה דברים

שאני לא יודע לעשות אני לא מושלם ולא יכול להגיד שאני מושלם זה פשוט לא מושלם להגיד על עצמי מושלם את בדיוק כמוני שאני נתקע על שיר זה ממש חפירה אנשים מתחילים לבכות מתי תחליף את השיר לא רק שאני שומע רק אותו שיר אני שומע אותו שיר 24 שעות כל הזמן שאני יכול לשמוע שירים

klod bokevski

New member
ניתן בשיר:*)

טוב טוב- מאמי (מזי כהן שירה הלל מיטלפונט מילים) (אני מעתיק כי אין באינטרנט כלום, חסר תועלת האינט' הזה=/) בוקר יום ראשון עומדת בחלון אתה רץ אל המפעל באה למזנון ויקטור שמש עצבני איפה שמת את החרדל? ויויאן מספרת שב"דאלאס" קונפקציה הג'ינסים באים מג'נין נהגים באים האוויר מריח קפהחביתות ובנזין.... קפה חביתות ובנזין! מוצאי שבת ויויאן בוכה לי הרצל מבואס אתה אני וכולם יוצאים מהבית יש פוליקר במתנ"ס אחר כך כולנו רואים טלויזיה איפה יורם מרידור? ליוסף אילוז כואבת הרגל אכל אותה על הבופור אכל אותה על הבופור! מזג האוויר טוב טוב ואני מרגישה שטוב טוב והאספלט נוצץ בשמש גם אנחנו על המפה אוהבת אותך באמת אוהבת כמה שאני אוהבת אותך... חדר המדרגות בשיכון מסריח משתן וליזול ואתה לוחש לי התוך האוזן מה שלחשת אתמול באמצע החיבוק שכן שוטר מגיע ממילא כבר זמן לישון, בירח דבש אולי ניסע לאילת ואם לא-זה לא אסון ואם לא-זה לא אסון! מזג האוויר הוא טוב טוב ואני מרגישה שטוב טוב האספלט נוצץ בשמש גם אנחנו על המפה אוהבת אותך, באמת אוהבת...... ובנימה אחרת, שיר של באשו אפילו הנקר לא משמיד את הבקתה בחורש הקיץ

NELLY

New member
רק אותי שכחו ולא מוקדש לי שיררררר../images/Emo7.gif

מייקקקקק איפה אתה נשמה של אני רק אתה דואג ליייייי

למעלה