לילה טוב בנות-תודה על התמיכה

tiaa1

New member
לילה טוב בנות-תודה על התמיכה

אכן זוהרה "מאבדת גובה" ובאה לפורום שלנו ללכלך... תודה על תגובתכן. זוהרה מכירה את הטלפון שלי, את כתובתי בבית, אמנם היוזר שלי התחלף אבל היא מכירה מצוין את המייל שלי בנטויז'יון. כל מה שאמרה פה הערב -היה להמשיך ולהשמיץ אותי...היא עוד לא נרגעה והיא ממשיכה בדרך שבחרה, להשתמש בפורום הזה כי היא יודעת שהוא חד כיווני. אז זוהרה, הכתובת שלי בוואלה היא עדיין אותה כתובת ויש עוד אחת הרהי:" [email protected] אני לא יודעת על איזה פרטים היא מדברת ,כי היא מספרת כל מיני דברים לכל מיני אנשים...ואחר"כ שוכחת.-מסימני המחלה. טוב זה לא הפורום...אני שמחה שיש לי אותכם, מחכ לנו שבוע נהדר...מזג האויר בעדנו...ביום ג' כנראה שלג ומי שרוצה מוזמנת. יש לי מצלמה דיגיטאלית חדשה ואני אצלם ואצלם ואחר"כ אעביר לכן. נורא אשמח אם מישהי תבוא... לילה טוב, טיה

זוהרה7

New member
טיה - אני לא מטומטמת

האם חושבת שלא קלטתי את הכתובת החדשה בוואלה??????. האם את חושבת שאני לא יודעת שהיוזר שלך נחסם וחזרת עם יוזר חדש????. הרי יש לך המון מה להגיד, איך את יכולה לא לחזור לוואלה?????. אכן ניסיתי לשלוח אלייך אימייל לכתובת החדשה שלך בוואלה אבל הוא חזר. כנראה החלטת לחסום. אכן יש לי את הטלפון והנייד שלך. מה רצית שאתקשר אלייך? וגם יודעת את הכתובת המלאה של ביתך, וגם של מקום עבודתך, האם רצית שאגיע? ואין לי מייל פעיל שלך בנטויזן. את יכולה לשלוח ואז יהיה לי. ואם סיפרתי כל מיני פרטים לכל מיני אנשים אז איך שמה אותם בהודעה בוואלה? האם מישהו כאן קולט שאת מדברת שטויות, או שיש כאלו שעדיין חושבים אחרת? זוהרה*

tiaa1

New member
זוהרה, לא חסמתי אותך באף כתובת שלי

להלן הכתובות שלי לשרותך: בוואלה: [email protected] בנטויזיון: [email protected] לפחות את הכתובת בנטויזיון היה ל לך ממזמן כי כבר כתבתי לך מזמן מכתובת זאת. אני לא מזלזלת בשכלך, אבל בהחלט חושבת שנהגת בפזיזות שמחקת את הודעתי הראשונה לאחר שהשלכת את הודעות סוני לפורום תפוז. אם היית משאירה את ההודעה הראשונה אולי היה מתפתח דיון אבל תוך 24 שעות הכל היה נרגע. מה שעשית-גילגלת כדור שלג...מחקת את כל הודעותי והתמונות ששלחתי במשך חדשים. לי יש את כל הסיפורים והתמונות. לי לא גרמת נזק רק למי שהתעניין. והכי גרוע פגעת באחת החברות היקרות ביותר כאן והוכחת שהפורום בוואלה אינו באמת פורום תמיכה. כי ברגע של אמת אין למי לפנות ועל מי להשען. אז תהיי בריאה ותעשי חושבים אם את היית לגמרי בסדר ו"רק " טיה היתה לא פירית. ושוב מעולם לא חסמתי דואל שלי מלבד לדואר זבל....ולמי שנקראה פעם 2099. יום טוב

mira ker

New member
תגידי טיה, החתולים אוהבים שלג?

את יכולה לצלם את החתולים שלך בשלג? חבל לבזבז עצבים על העניין של זוהרה.

tiaa1

New member
לא החתולים לא אוהבים שלג גם לא מים

וגשם.... ובעניין זוהרה...מה לעשות היא הסתבכה עם עצמה בצרור שקרים בהם טענה שכתבה לי וזה נשלח חזרה ואילו הפלא ופלא..בבואי הביתה מצאתי עדויות בתי תיבות הדואר שתי -זו בוואלה וזו בנטויזיון שהיא "עשתה נסיון" שעלה יפה והכל הגיע...כי גם השקר מחליק על נילון....

למעלה