לילה טוב הירשתי לעצמי לפתוח שרשור

הדסהש1

New member
לילה טוב הירשתי לעצמי לפתוח שרשור

כי אני יודעת שלא כולם קוראים את כל השרשורים.ומינה נתנה למשהו עיצה שהיא בעצמה אמרה לי .אני לא נכנסתי אתמול יהיום כי היא פגעה בי.אני לא צריכה את עזרתה.הפורום פתוח לכולם.והשיחות חייבות להיות בשפה נאותה בלי לפגוע.מילה אחת יכולה לפגוע קשות.אני אספר מה על ליבי כמו שציפי עושה וכל השאר.ולמינה אין את הזכות לפגע.אם יש לה בעיה שתפנה בפרטי.היחידה שאני יכולה לספר לה הכל היא ציפי.בגלל אישה כמו מינה שהיא לא חושבת שהיא פוגעת שוב ושוב.סליחה שגרמתי אולי לבעיה .בכל זאת מאחלת לילה טוב.תחשבו על מה שאתם כותבים.מילים יכולות לפגע וקשה .

הדסהש1

New member
קראתי שוב את ההודעה של מינ

והיא טוענת שביגללי יעלי עזבה.לידיעתה יעלי שהיה לה בעיה איתי היתה מתקשרת ומדברת .והיא לא עזבה בגללי.ואם כן זו בעייתה.ומינה לא תיתן עיצות אחיתופל .

מינהר

New member
הדסה, יעלי אמרה לי בפרוש בשיחת טלפון,

שהיא לא מעונינת להיות חלק ממחלקת גריאטריה ומחלות.
ואני לא העלבתי אותך, אלא הצעתי לך את כל הפרוט לכתוב ביומן, ולנו לכתוב את העיקר. לעומת זאת הגברת הצעירה נכנסה אך ורק בשביל לתקוף אותי. לא לחלוק מעצמה. כאילו לגונן עליך, במקום לומר לך לעשות חושבים, ולכתוב את הדברים החשובים ולא עודף מלל.
אני בכלל חושבת שזו הבת שלך, אולי אני טועה, אבל זו תחושתי.
בכל מקרה אני מאחלת לך כל טוב ובריאות. ולטרולית אני מאחלת שתתעסק בעניניה ולא תבוא הנה לריב ולהעליב.

הדסהש1

New member
מינה מאיפה הבאת את זה שזו ביתי.כל 4 בנותי לא חברות בפורומים

הן עובדות מהבוקר עד ????? מה פיתאום את מתחילה ללכלך גם על בנותי..
תעזבי אותי בשקט לא רוצה להתעמת איתך.את ירדת מהפסים לחשוב כך על אחת מהבנות שלי..תתביישי לך מעצם המחשבה...מאחלת לך בריאות ואל תכניסי את יעלי
בזה..גם לה היו את הבעיות הבריאותיות שלה שהיא שיתפה אותנו...אז בבקשה.עד כאן...ולידיעתך יעלי היחידה שבאה לבקריני בשיקום...ולידיעתך כל אחת מעל גיל 65 אצל הרופאים הם נחשבים גריאטרים...

מינהר

New member
טוב, אז סתם יש לך מעריצה סכסכנית.

עובדה שהערות עזרו: התחלת לעשות הגהה, ובפורומים אחרים את לא כותבת את כל המלל כמו כאן. אז תגידי תודה.

לירי451

New member
כן, תגידי תודה לגברת מינהר

שמרשה לעצמה להעליב ללא בושה, להעיר ללא הפסק, וכן, אני מעריצה אותך כבר שנים, למרות שאני לגמרי לא הבת שלך. אפילו לא במקרה.

מינהר

New member
לירי, זו קבוצת 60 פלוס, וכולן כאן

מעל 70. אין לך מה לחפש פה. לדעתי צריך לחסום אותך. חוץ מזה שאת סתם מגעילה.

הדסהש1

New member
מינה אני לא צריכה סנגורית

ולירי היא לא ביתי.ואני אכתוב מה שעל ליבי.וכבר אמרתי לך שאל תקראי מה שאני כותבת.בפורום של יוליקה מדברים על פוליטיקה ועניין הבחירות אז אני אומרת מה שאני חושבת.גם את כאן לא כותבת מה שאת כותבת אצל יוליקה אז אל תתיפייפי.ותעזבי אותי במנוחה .ואת בנותי שלא קשורות כלל לעניין.

מינהר

New member
הדסה, הנה את כותבת לעניין ועושה הגהה.

כל הכבוד.
ואשר למה שאני כותבת כאן או לא כאן, אני לא חוזרת על עצמי- פשוט מאוד.משתדלת.

לירי451

New member
תודה, את דווקא ממש חמודה.

לכי תחסמי אותי, בדרנית. את כנראה לא ממש מבינה את תפקידם של הפורומים בחיינו. אין לך מושג מי אני, מה שמי ומה גילי. אבל רק לסבר את אוזנייך, יקירה,
אני חברת פורום לשעבר, אז תנחשי את גילי. כן, אני מעריכה מאוד את הדסה שלאורך השנים רק תמכה ועזרה לבני ביתה, שלא כמו רבים אחרים פה. המקום הזה, שהוא כידוע לך, או שלא, הוא מקום ציבורי, שאמור לאפשר לכל אחד חופש ביטוי, בתנאי שהוא לא פוגע באחרים. זה משהו שכדאי שתביני ומהר. לפני שתחסמי בעצמך.

מינהר

New member
לירי, את מוגדרת כזכר בן 39. אז את גם שקרנית

ומתחזה אם את טוענת, שאת מעל 70. ונקבה. ומי שפוגע באחרים זו את, עם הגסות שלך. דברי בשם עצמך ולא כסנגורית של אדם שאמר בפרוש, שלא צריך את הסנגוריה התוקפנית שלך.
ואני מקווה שאת אכן עוזרת לבני משפחתך, ולא רק מתפעלת שאנשים כרגיל עושים זאת.

אדזה 900

New member
מינהר,הדסה,

נדמה לי שכבר הודיתי לכל דורשי שלומי,לא הייתי במיטבי
והשתדלתי מידי פעם להציץ ולהגיב,נדהמתי לראות את ההתכתבויות האחרונות כאילו חזרנו שנות דור ולתומי חשבתי שעלינו על הפסים הנכונים של שיתוף בכל מה שכואב ומשמח.נכון,לא כל דבר שכתוב ונאמר מתאים לכל אחד ,אנחנו אנשים שונים עם צורך להוריד את מה שמעיק על הלב והמטרה למצוא אוזן קשבת וגם להועיל,נכון לפעמים חוזרים על אותם הדברים אבל בסך הכל מה הם חיינו?עם לא מחזור של פעולות והרצון לללמוד האחד מהשני,אנחנו אנשים מבוגרים ולא נעלבים ממילים אלה ואחרות-קוראים והולכים הלאה.למדנו שאם לא מוסיפים בנזין למדורה היא נכבית מעצמה.צריך לחמול על אנשים שמוצאים לנכון להתפרץ,הרי זו תכונה שלא נמצאת אצל כל אחד,אנחנו זה אנחנו והם זה הם,זה משפט שמלווה אותי רוב חיי.בקיצור צריך לשכוח את כל מה שקרה-לזכור רק את הטוב כי כל אחד מאיתנו הוסיף דברים טובים שניתן היה להיעזר בהם,ולקוות שהבריאות תבוא עלינו לטובה במהרה.ולכל החפצים בדרך נעימה זו אני מקווה שיעלו על הגל הזה ויוסיפו לנו רק כבוד.

למעלה