לילה טוב ובוקר טוב

didalf

Well-known member
לילה טוב ובוקר טוב../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo109.gif

נאי מקווה שהיה לכם יום יותר מעניין משלי
לילה טוב

didalf

Well-known member
לילה טובבב../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif

יום משעמם כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךך
מרוב שיעמום הכנתי עוגה
יצאה טעימה
קיבלתי בנאגלית 77=\. מבאס המצויינות הזה. אבל אני מקווה שנתרגל לרמה ונוציא ציונים גבוהים כמו תמיד, אני וחברה שלי.
בתקווה ליום מעניין יותר מחר
ליל"ט

לילה מצויין לכולם ../images/Emo168.gif

אני ניראלי הבן-אדם הכי עייף שקיים ..... אני פשוט עייפה מלא לעשות כלום :-\ אז שיהיה לכולם אחלה של לילה

didalf

Well-known member
צ'ירנעעעעע../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif

כן, לעשות כלום זה מעייף

ג ב ש ו ש

New member
לילה טובבב../images/Emo186.gif../images/Emo88.gif

ממש ממש קר בחוץ!!!! היה יום נחמד מאוד..עם הגשם וכל זה
הסתיים בצורה נפלאה..
לילה טוב..

בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo216.gif

איזה כיף לקום כשיש גשם בחוץ
אני כ"כ אוהבת חורףףף
מחר אני ניגשת לתיאוריה
מקווה שילך לי טוב
בא לי כבר להיפטר מזה. שיהיה לכולם יום נעים

LOLO RBD

New member
לילה טוב..........

היום יצא הדיסק החדש של RBD כן ממש חיכנו להם ........... שמעתי את הכול כבר מלפני שבועים חחחחחחחחחחחחח דיסק מושלםםםםם היום נשארתי בבית היה גשם
איזה כיף היה נקווה שגם מחר עוד מעט חנוכהההההההההה
ואי סופגניותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הולכות לחגוג אצלי .... לילה טובושששששששששששששש

../images/Emo41.gifבוקר טוב../images/Emo183.gif ../images/Emo216.gif

על הבוקר קמתי כדי לנקות את הבית סופסוף סיימתי
עוד מעט אני הולכת להתקלח ואז כשאמא שלי חוזרת מעבודה אני הולכת איתה לשופינג
אח"כ ישר ללימודים ב- 5 (אני לומדת מזכירות רפואית ובכירה במכללה למינהל בחדרה) ואחרי זה ב 8 וחצי אני נוסעת לחבר שלי בפ"ת ואני אחזור רק במוצ"ש. אתמול ניגשתי לתיאוריה
אתם לא יודעים איזה בלאגן היה במשרד הרישוי בחדרה מזה
כמה אנשים אלוהים.. אמרתי לעצמי אם אני לא עוברת אז בפעם הבאה אני עושה בחיפה ממש היה שם בלאגן וחיכיתי שם כ"כ הרבה זמן.. חשבתי ללכת הביתה כי לא היה לי מס' ואז הלכתי לשומר (מזה חתיךךך) וביקשתי ממנו שיביא לי מס' והוא ניסה להשיג לי חח ואז חבר של אחי קלט אותי והביא לי מס' היה לו מס' נוסף, השומר חשב שאני וחבר של אחי חברים אז אמרנו לו שלא והוא ביקש ממני ת'מספר טלפון שלי אז אמרתי לו שיש לי חבר והוא די התבאס.. וזהו איכשהו ניכנסתי עם חבר של אחי בקומבינה חחח ובסוףףףףף עברתייייייייייי
וחבר של אחי לא.. מסכן תיאוריה שניה הוא לא עבר, נו טוב בפעם הבאה הוא יעבור היה לו מבחן קשה על מנוע וכאלה.. איזה כיף לי האמת שנפלתי על מבחן מאוד קל , הרוב היה תמרורים והיתה לי שאלה שחזרה על עצמה 3 פעמים אז כנראה הייתי ברת מזל
נו טוב חפרתי.. חחח
יאללה שיהיה לכם המשך יום מקסים וסופ"ש נעיםםםםםםםםםםם

למעלה