לילה טוב ומשעמם לכולם

אסתרס

New member
לילה טוב ומשעמם לכולם../images/Emo68.gif

בתי שירה מגיעה ביום ה לחדש חופשה עם הילדים, ואני כבר באטרף של בישולים. טוב שהשארתי את הפריגידר הישן ולא זרקתי אותו, כפי שכולם יעצו לי, והנה מגיע היום והוא משמש לי כהצלה. מה הייתי עושה בלעדי האלטע- זאכן שלי. בחןץ בחצר יש שוב קולות נעימים, הנכד שוב מגיע עם חברים לשחק פיג-פונג או לקלוע לסל, וקולות הנוער הצוהל בחצר, מזכיר לי ימים טובים, ו אפשר ליחיות ולחייך לאור הזכרונות, ולהזכר בימים שכל הילדים היו בבית והבית המה חברים ובנות עד צואר כדברי המשורר. יאללה התחלנו עם נוסטלגיה, אז לילה טוב ומנוחה, מאסתר

לילה טוב אסתר יקרה

מה שלום שלמה שלך? איך את מתארגנת בבית והאם את חופשיה יותר באמצע השבוע? אני שמחה שבתך מגיעה לחופשה עם הילדים. את תהי עסוקה ויהיה לך שמח. איזה כיף לך שיש נכדים שמשחקים בחצר גם נוסטלגיה זה טוב. טוב להזכר ולדעת שיש לשלמה ולך חיים טובים עם משפחה גדולה ומאושרת וגם עכשיו כשהוא חולה , את צריכה להיות גאה בחינוך שלכם שכולם ממשיכים לבוא באופן טבעי ושמחים להיות אצלכם. שיהיה לכם חודש טוב ומוצלח יחד עם כל החבר'ה. לילה טוב, טובה

zs1957

New member
ערב טוב לכולם

ברכות לנילי ואריאלה על הפיכתן לאדומות יישר כוח על העידוד והתמיכה שאתן מעניקות מידי יום. לאסתר, שמחה לשמוע שבתך שירה מגיעה עם הנכדים לחופשה. אמנם את עסוקה בהכנות ובבישולים אולם שוב יהיו בבית קולות של שמחה ,ילדים צוהלים ומשחקים בחצר ואת תזכרי בנוסטלגיה כשילדייך היו בבית שהמה חברים. מה שלום שלמה? האם את מרוצה מהמטפלת ? ערב טוב ושקט. זהבה שחם

למעלה