לילה טוב,חברהה בקשה שברר אם יש בינינו חברים שעלו לארץ ב 65 בערך ואולי הגיעו לבן שמן?לפנמיה כמדומני
O orlu New member 25/3/04 #1 לילה טוב,חברהה בקשה שברר אם יש בינינו חברים שעלו לארץ ב 65 בערך ואולי הגיעו לבן שמן?לפנמיה כמדומני
ט טומי* New member 25/3/04 #2 שנה קודם זה לא טוף../images/Emo35.gif לצערי לא יכול לעזור כי עליתי ב 64' והיגעתי לפנימיה אחרת בגבעת שמואל, ליד קירית גת. מקום שקראתי לה..סוף העולם וימינה.
שנה קודם זה לא טוף../images/Emo35.gif לצערי לא יכול לעזור כי עליתי ב 64' והיגעתי לפנימיה אחרת בגבעת שמואל, ליד קירית גת. מקום שקראתי לה..סוף העולם וימינה.
א אלהלה New member 25/3/04 #4 אח שלי ... לא עלה אבל למד שם באותה תקופה אז אולי הוא מכיר ויודע משהו - אני אשאל אותו אם תתני לי יותר פרטים.
אח שלי ... לא עלה אבל למד שם באותה תקופה אז אולי הוא מכיר ויודע משהו - אני אשאל אותו אם תתני לי יותר פרטים.
ע עב New member 25/3/04 #5 לא יודעת מה מטרת החיפוש אבל אם החברה רוצה לאתר חברים לכיתה/שכבה וכו', למה שלא תפנה לבן שמן? אולי היו כנסים של מחזורים וכו'. מקום נחמד בן שמן!
לא יודעת מה מטרת החיפוש אבל אם החברה רוצה לאתר חברים לכיתה/שכבה וכו', למה שלא תפנה לבן שמן? אולי היו כנסים של מחזורים וכו'. מקום נחמד בן שמן!
א אלהלה New member 25/3/04 #6 ../images/Emo13.gif לפי הזכרונות שלי גם היה נחמד../images/Emo13.gif גם אני למדתי שם אבל כמה שנים אחר כך.
../images/Emo13.gif לפי הזכרונות שלי גם היה נחמד../images/Emo13.gif גם אני למדתי שם אבל כמה שנים אחר כך.
א אלהלה New member 25/3/04 #7 אח שלי אומר ש../images/Emo13.gif היו שני אחים שעלו מיוגוסלביה בשנים האלה שלמדו איתו.