לילה טוב - חזרתי

דורה23

New member
לילה טוב - חזרתי

שלום לכולם, ממש לא בא לי להיות קוטרית אבל ההתמודדות עם הסד ממש קשה לנו .הסד יוצא כל הזמן מהרגל והעקב לא מונח כמו שצריך. היום היינו בביקורת וד"ר אדלמן (האורטופד) שלח אותנו לאורטוטיסט (=מייצר סדים או משהו כזה) היינו שם יותר משלוש שעות בניסיון למצוא פתרון, גזרנו, קיצרנו, שיפצרנו ומה לא רק כדי שהעקב יהיה מונח ובסוף בדרך הביתה הסד פשוט נפל לה משתי הרגליים. ד"ר אדלמן נתן לנו סד אמריקאי שהיה לו ,אז כרגע אנחנו נועלים לה אותו וגם הוא לא יושב כמו שצריך והעקב דיי באוויר - מה שגורם לרגל להיות במצב "פוינט". מה עושים????
דורה

אנגלה3

New member
דורה לילה טוב

סליחה על הבורות, אבל לא כ"כ הבנתי, האם מדובר בנעליים עם הבר שמקשר ביניהן? (דניס בראון)

דורה23

New member
לג'סיקה - כן ,מדובר בדניס בראון

עכשיו נעלנו לה את הסד האמריקאי (הבר קצת שונה - יותר ישר וכבד) והנעליים די דומות .

אנגלה3

New member
דורה, תנסי להכניס את הרגל שהעקב ירד

עד הסוף למטה, אפילו אם האצבעות יוצאות החוצה - העיקר שהעקב ישב טוב, וככה תסגרי את הרצועה ואח"כ את השרוכים. אח"כ תעברי לרגל שנייה שבלי הק"פ. העניין הוא פרקטיקה וזה יגיע. תבקשי מבעלך שבפעמים הראשונות יעזור לך - הוא יחזיק את הרגל מקובעת עם העקב על הסוליה ואת תסגרי את הרצועה ותקשרי את השרוכים - אולי זה יעזור בכל מקרה - אני שולחת לך במסר את הנייד שלי - את מוזמנת לחייג אליי - אשמח לעזור. לילה טוב אנג'לה

דורה23

New member
היי אנג'לה

רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך לגבי הניתוח. אני בטוחה שתקבלו את ההחלטה הנכונה, ובכל מקרה תזכרי שלצוציקים האלה יש כושר הסתגלות והחלמה מדהימים
אני מאד מודה לך ומעריכה ע"כ שמצאת זמן לענות
. אני אצור איתך קשר מחר. לילה טוב לכולם
דורה

פרלמנים

New member
../images/Emo18.gifדורה ואנג'לה שימו לב

בשבועיים הראשונים בערך העקב לא יורד בקלות-אין מה לצפות שהרגל תרד בצורה מושלמת...זה תהליך (ולפעמים הותיקות שוכחות את זה) איזו מידה הנעליים של הקטנטונת? טיפים שיעזרו: 2 זוגות גרביים כדי "להגדיל" את גודל כף הרגל... "מדבקה" שמורידה את העקב ("פלסטיזוד") עידית תדע להסביר על זה עם איזה סד אתם? איזה נעליים? תוכלי לשים תמונה? ג'סיקה

למעלה