לילה טוב יום חדש
פורום

לבנת24

New member
סטוצים

אני כותבת כתבה למגזין שיצא בצפון הארץ בנושא סטוצים. הייתי שמחה לדעת מה אתם חושבים בנושא... כן? לא? למה לא? תלוי? אלפי תודות לתורמים/ות את חלקם/ן, לילה טוב, לבנת

מנורה

New member
דני לא טעות בפורום בכל גיל אפשר../images/Emo9.gif

|להביע דעה להפך מענין מה הדור שלנו חושב על כך אני חושבת שגם בזמננו זה היה קיים רק לא קראו לזה "סטוץ" לא דיברו על זה והיה הפחד מה יגידו השכנים הפולניים. היום הכל יותר חופשי ובפרהסיה זה טוב או לא? זאת השאלה

emmy5

New member
דני,איזה מזל שאנחנו מכירים ....היתי

חושבת שאתה נראה ככה,LOL מנורה כל הכבוד לך .... בימבו,שמחה לראות אותך כאן איתנו .. חסרה לי ORA11

ora11

New member
ערב טוב לכם התגעגעתי../images/Emo25.gif

אצלנו בכל בסדר תודה המחשב שלי הצטרף לשביתה במשק מקווה שלא יצא לפנסיה מוקדמת. האינטרנט חזר אלי לפני זמן מה ואני עוברת על ההודעות בכל הפורומים שאני משתתפת. ברכות לליציק הנכד שלי קרא למוצץ ננה . בריאות לבימבו וערב טוב לכם חברי היקרים.

לייציק

New member
סבאאורי, טוב שפתחת שרשור חדש ../images/Emo13.gif

רציתי להודיע שאני מתכוונת לשנות את שם המשתמש שלי ולהיקרא ננה (כפי שקוראים לי נכדי ...
) באופן פרטי אתם יכולים להמשיך ולקרוא לי לייצ'יק ...

emmy5

New member
ננה,את מותק ,ברוכה הבאה LOL

זה עוד לא פורים ,זה רק חנוכה

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לכולם ולננה גם ../images/Emo141.gif

שלום לכם,
רק עכשיו התיישבתי ליד מחשב מאז אתמול בערב ואני רואה שינויים. זה מזכיר לי את שכתוב בספר בראשית לב 29. "ויאמר לא לייציק יאמר עוד שמך כי אם ננה, כי נענעת את נכדך ותוכלי" יעלי

maxima

New member
צהריים טובים חברות/ים..../images/Emo141.gif|סביו

אפשר לומר שאני בריאה כבר נשאר שיעול טורדני ומעט נזלת אני הולכת למגר אותם מחר בדיקור....(אקופונקטורה) מזל טוב לייציק על שמך החדש......

נֵנָה

New member
תודה מקסימה ../images/Emo28.gif שלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

העיקר שתהיי בריאה ותראי לשפעת הזאת שאת חזקה ממנה

נֵנָה

New member
צְ צְ צְ עם צירה מתחת ל-נ הראשון

סבא אורייייי
אתה נהדר ... לא שוכח אף פעם לברך ולעשות טוב על הלב. תודה

סבאאורי

New member
../images/Emo52.gifתיקון קטן (יעלי אם אפשר