לילה טוב כולם,

reviital

New member
לילה טוב כולם,

מה שלומכן ידידותי הנמות? יש לי הרגשה שאסור לי להשאיר את הפורום לבד לכמה ימים, כי כל פעם שאני חוזרת אחרי העדרות - אני רואה בלאגן... ילדות שובבות! אי אפשר להשאיר את הבית מסודר אפילו שאמא לא נמצאת??
שמחה שנהנתן במפגש, מקוה להשתתף בפעם הבאה. בכל מקרה התגעגעתי, אז באתי. אאחל לכן לילה טוב או בעצם בוקר טוב, או חודש טוב, או מה שכל אחת מאחלת לעצמה!

שונית 7

New member
הי רביטל טוב לשמע ממך.מקווה

שמצב בריאותה שלסבתך השתפר.בכל אופן שולחת לך הרבה אננרגיו טובות בתקווה שזה יעזור.

אני מצטערת אבל זה מצמרר../images/Emo10.gif

אמנם היא עדיין לא פרסמה אבל לא יכולתי לראות כשהגבת כך בחיוביות (אני לא מאשימה את לא ידעת..) ..סבתה נפטרה לצערה..
ואנחנו כמובן משתתפים בצערה ושולחים לה המון ניחומים ואהבה מכאן
אני חייבת לזוז, אחזור בערב בלינדר..

reviital

New member
זה בסדר שמיים, זה מספיק יפה בעייני

ששונית זוכרת בכלל שכתבתי על מצבה של סבתי. אז תודה על האנרגיות הטובות. כנראה זה עוזר - אבל במובן של להתגבר...

Karina85

New member
רויטלוש מותק,

משתתפת בצערך... שלא תדעי עוד צער, ותהיי חזקה...

שונית 7

New member
רביטלוש אני ממש מצעערת לא

ידעתי קבלי את תנחומי הכנים מכל הלב

rootteem1

New member
../images/Emo201.gif גם ממני ../images/Emo201.gif

והמזל הרע תוקף גם אותי, אתמול פרצו לאחת החברות הכי טובות שלי הבייתה, והיום חברה אחרת, שהיא גם אחת החברות הכי טובות שלי התעלפה, לא הגיבה, ולקחו אותה לבית חולים! כמה מזל רע ????????

reviital

New member
תודה רותם, זה לא נקרא מזל רע,

זה דרך העולם, קורים דברים טובים ולפעמים דברים רעים. פריצה הביתה זה דבר ממש לא נעים! זה גם לוקח את הרגשת הביטחון הבייתי וגם כסף ודברים יקרים... מסכנה חברה שלך. ומה עם זו שבבית חולים? איך היא עכשיו?

rootteem1

New member
כן כנראה=[../images/Emo10.gif

זה באמת לא נעים... עכשיו הודיעו לי שהיא בהכרה והכל בסדר טנקס גאד.. תודה!

תנחומי רויטל ../images/Emo201.gif

מכירה את הסיפור מקרוב מלפני מספר שנים... קשה להתנחם בעיקר אם היית קרובה לסבתא שלך... אבל... אנחנו פה בשבילך...

Nova5

New member
רווטל, נשמה שלנו...

משתתפת מכל הלב בצערך ובצער המשפחתך... שולחת לך הרבה כוח ואנרגיות לעבור את התקופה הקשה. הידיעות העצובות מסוג הזה תמיד מזכירות לנו על הפרופורציות הנכונות ודרכי התמודדות עם דברים יחסית שוליים בחיינו...

kapit5

New member
מישתתפת בצערך

לי היתה סבתא שגידלה אותי והיתה לי יותר מאמא.וכשהיא ניפטרה זה היה לי איום ונורא.אז באמת שלא תדעו עוד צער.

a d i d a s 2 1

New member
תנחומיי...משתתפת בצערך...

יכולה להבין את ההרגשה שלך ולכן שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים, המון המון כח לך ולכל משפחתך...

אפרתי 29

New member
רויטלוש... מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

תהיי חזקה, תומכות בך, ו-
המון חיבוקים...

למעלה