לילה טוב כמעט פורשת אחרי שהתאכזבתי

לילה טוב כמעט פורשת אחרי שהתאכזבתי

מהחוברת החדשה של ענבלית הוראות לא ברורות ומטעות.צר לי למי שתרגם והכין אותה שילמד לסרוג קודם ושירשום כמיות נכונות לא ממליצה לקנית החוברת

ליאתו

New member
מנצל"שת לעדכן בנוגע לשמיכה

תפרתי ביטנה, השמיכה מוכנה; אצרף תמונה בשבוע הבא: אנחנו עוברים דירה (חוזרים האמת לארץ) והמצלמה כבר במזוודות. אבל: צירפתי בד סטן בצבע ירוק צהבהב. מכיוון שאני לא מאוד מנוסה בתפירה, לא עשיתי תך נסתר, אלא תפרתי במרחק של מילימטר-שניים מהשפה (וקיפלתי כמובן את השוליים פנימה. יצא קצת עקום, לא ממש מושלם, אבל שיפר את מראה השמיכה וכמו שאמרתן - היא נראית הרבה יותר מזמינה לתינוקת. תודה לשולי, איריס והשאר על העצות והעזרה!

ברוכה החוזרת.

חצי לילה סרגתי את שמיכת הריבועים שלי. בהשראת הפורום שיניתי בה כמה דברים ועכשיו הסריגה זורמת הרבה יותר מהר. קיבלתי מתנה מודם ועכשיו מחכה להתקנה שלו.

תודה ובכף ועכשיו מהארץ שתהיה

לכם טיסה נעימה היכן אתם גרים בארץ ומקווה לראותך במפפגש הקרוב בערך מתי תגיעו.

מעבר קל ושימוש כיפי בשמיכה

נתראה בארץ

ליאתו

New member
תמונות של השמיכה בכל זאת

לא תמונה מאוד מוצלחת - אבל כאן השמיכה מקופלת, כדי להראות את הבטנה.

ליאתו

New member
ועוד תמונה

(הבטנה אומנם לא יצאה מדויקת, אבל בתמונה יש יותר קפלים מאשר יש בפועל, כאשר השמיכה פרושה).

88hentai88

New member
לא ידעתי שהם עשו חוברת...

הצעתי להם עוד בחורף לעשות משהו ביחד... הם דחו אותי על הסף, אמרו שזה לא משתלם, שזה לא ריווחי...

88hentai88

New member
אני מרגישה מצויין

אין לי מה להתאקלם בתל אביב, חייתי בעיר הזאת 6 שנים לפני שעזבתי לדרום אמריקה, אני מכירה טוב מאוד את תל אביב את החיים בה ואת הלך הרוח... מה גם שעבדתי כאן פעם או םעמיים בשבוע גם כשלא גרתי בתל אביב... אז לומר התאקלמות זה מעט לא נכון... אבל כן כבר הסתדרתי ונוח לי ותודה לאל, אני מאוד מאושרת. =)

עינבלית הוציאה חוברת קייצית רק

לא מדויק בכלל ניסתי ופרמתי .חבלז בכלל התאכזבתי ממנה עבדתי עם אותו חוט שכותבים קניתי את אותו כמות שכותבים הכל אותו דבר ונדה כלום לא תואם גם כמות החוט ואותו דבר הכובע נהיה כעור בכלל לא נכון אני רואה שהשיטות שלי בלי חוברת יותר טובים.

tatia

New member
קשה לי להביון, איך אפשר להוציא חובר

חוברת , עם כאלה טעויות?? משהו...פשוט לא מבינה על מה היא חשבה...

יטבת

New member
החוברת של ענבלית

דיברתי עם ענבלית ואמרתי להם על ההערה שלך. הם אמרו שהם סרגו ממש את כל הדגמים וישמחו לדבר איתך ולשמוע הערות והארות.

למעלה