לילה טוב, כנסו.

wasted years

New member
לילה טוב, כנסו.

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: שמעת שיר ישראלי: שמעת שיר לועזי: חיבקת מישהו/מישהי: נישקת מישהו/מישהי: הדפסת משהו: ראית טלויזיה: אכלת מסטיק: אכלת תות(הייתי חייבת): הצטלמת לבד: הצטלמת עם מישהו/מישהי: דיברת בטלפון: דיברת עם זה שאת אוהבת: שלחת e-mail: חייכת: בכית: התעצבנת: התאכזבת: התלהבת: צחקת: שתית: ציירת: כתבת שיר/סיפור: היית בסרט: היית בהופעה: טיילת: נסעת באוטובוס: נסעת ברכבת: טסת: ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?

v o d k a

New member
אין על סקרים וגלידות ../images/Emo3.gif

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: לפני שבוע...
שמעת שיר ישראלי:היום... זה היה בפרסומת
שמעת שיר לועזי:שמעתי שיר בסרט
חיבקת מישהו/מישהי:ביום שישי הזה (שעבר יענטו)
נישקת מישהו/מישהי:אהההמממ.... לפני שבוע...
הדפסת משהו: מה??
ראית טלויזיה: ראיתי מחשב
אכלת מסטיק: אני נגד מסטיקים.... זה פוגע במיצים בקיבה.
אכלת תות(הייתי חייבת):
הצטלמת לבד:לפני יותר מדיי זמן
הצטלמת עם מישהו/מישהי:לפני חודש
דיברת בטלפון: לפני שעה
דיברת עם זה שאת אוהבת: אוי... למה לזרות מלח על הפצעים
שלחת e-mail:אויש מה זה זה
חייכת: לפני 10 דקות
בכית:אההמממ........ לפני שלושה ימים
התעצבנת: היום!
התאכזבת: כל יום
התלהבת: לפני חמש דקות
צחקת: מזמן לא...
שתית:תלוי מה....
ציירת: אוי! זה מתאים לי...
אתמול...
כתבת שיר/סיפור: שיר כתבתי לפני חודש... אפילו כמה
היית בסרט: יום ראשון שעבר
היית בהופעה: שנים לא הייתי טיילת:שישי שעבר
נסעת באוטובוס: עברו שנתיים מאז
נסעת ברכבת: מתישהו השנה
טסת: לפני 3 שנים..
ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על הסקר הזה

Angel lips

New member
בא לך לפרסם לנו כמה דברים שכתבת?

אם זה לא אישי מידיי כמובן :)

Lara F

New member
חחח...

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: לפני שבוע שמעת שיר ישראלי: אתמול שמעת שיר לועזי: אתמול חיבקת מישהו/מישהי: אתמול נישקת מישהו/מישהי: אתמול הדפסת משהו: היום על הבוקר ראית טלויזיה: אתמול בלילה אכלת מסטיק: לא זוכרת אכלת תות(הייתי חייבת): לפני חודש הצטלמת לבד: לפני עידני קרח הצטלמת עם מישהו/מישהי: ביומולדת שלי דיברת בטלפון: אתמול בלילה דיברת עם זה שאת אוהבת: אתמול בלילה (זה לא חייב להיות בן נכון?) שלחת e-mail: לפני יומיים חייכת: אתמול בכית: לפני שבוע וחצי התעצבנת: אתמול התאכזבת: אתמול התלהבת: אני לא מתלהבת כאילו דא! חחחח... צחקת: אני לא עוברת שעה בלי לצחוק... שתית: קולה? ציירת: על השולחן בחדר מתמטיקה נחשב? -טוב אז אתמול כתבת שיר/סיפור: לא מזמן... לא שמעתם על סופרסטאר כאילו דא? -חחחח היית בסרט: מזמן כבר היית בהופעה: אתם לא רוצים לדעת באיזו טיילת: אתמול נסעת באוטובוס: אתמול נסעת ברכבת: בתחילת שנה... טסת: אתמול חחחח... ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? אתמול... סתם... מילאתי את הסקר שלך..!!!

Angel lips

New member
עכשיו הבנתי מה את עושה בשיעורי

טימטומתיקה... ונדליסטית קטנה

Lara F

New member
חחח כן... או כמו שהמורה למתמטיקה

אוהבת להגיד "חוליגנקה" חחחחח.... -אגב, איפה שלך...?

Lara F

New member
כן מבטיחה לך...

"פו לרה נו טי י חוליגנקה.." היא לא בדיוק המורה שלי, היא פעם לימדה אותי עכשיו היא מלמדת ת'הקבצה השניה בכיתה שלי וכל פעם שאני נכנסת להפריע להם באמצע היא צועקת עלי שאני חוליגנקה... ואת יודעת איך היא קוראת לאלה שבהקבצה שלה "קרסאטוליצ'קי..." חחחחחחחחחחחחחחחחחח.... ואיך אנחנו יורדים עליהם עם זה...

vk3

New member
התלהבנו... ../images/Emo31.gif

הפכנו למרכז הסקרים בארץ כבר...

Lara F

New member
למה?../images/Emo4.gif

אני דווקא אוהבת סקרים! זה כזה כיף..

Angel lips

New member
הינה שלי../images/Emo26.gif

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה:אכלתי גלידה בפעם האחרונה בפסח
שמעת שיר ישראלי: אתמול לפניי השינה. שמעת שיר לועזי: היום בבוקר. חיבקת מישהו/מישהי:יום ראשון בבוקר
נישקת מישהו/מישהי:יום ראשון בבוקר
הדפסת משהו:אין לי מדפסת
ראית טלויזיה: אתמול המורדים, היה פרק מזה מרגש
אכלת מסטיק: עכשיו לועסת ועושה בלונים
אכלת תות(הייתי חייבת):את זה לא הבנתי הצטלמת לבד: שבוע שעבר הצטלמת עם מישהו/מישהי:באותה ההזדמנות דיברת בטלפון: הבוקר ב10 וחצי דיברת עם זה שאת אוהבת: לדבר עם עצמי נחשב?
שלחת e-mail:אתמול חייכת:החיוך לא יורד לי מהפנים אף פעם
בכית: אתמול במורדים
(אבל באמת, כשמנואל בכה גם בכיתי) התעצבנת:לא זוכרת... התאכזבת: לפני כמה ימים התלהבת: אתמול התלהבתי כשראיתי את התמונות של המנהל שלנו כשהיה קטן.
צחקת: כל הזמן צוחקת כמו סתומה
שתית:הרגע נס, נחשב? ציירת:אוי חחחח עדיף שאני לא אצייר כתבת שיר/סיפור:לא כותבת, אוהבת רק לקרוא של אחרים. היית בסרט: מיזמן היית בהופעה: חחח הופעתי נחשב? ביום העצמאות. טיילת: שלשום נסעת באוטובוס: בשבועות נסעת ברכבת: בשבועות טסת:לפניי שנתיים ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? אמ.. חחח סנילית סורי.

Dynamo1929

New member
секер :)

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה:לפני שבוע בערך. שמעת שיר ישראלי:אמממ.. שלשום. שמעת שיר לועזי: אתמול. :) חיבקת מישהו/מישהי:אמממ... ממש מזמן. נישקת מישהו/מישהי: :( יותר מדי מזמן... הדפסת משהו:חחחחחחחחח כבר שנה אין לי דיו במדפסת... ראית טלויזיה:עכשיו..:\ אכלת מסטיק:לפני כמה ימים. אכלת תות(הייתי חייבת): אמממ... לפני כמה שבועות... הצטלמת לבד: אמממ... לפני כמה שבועות.. הצטלמת עם מישהו/מישהי: כנ"ל :) דיברת בטלפון: אתמול. דיברת עם זה שאת אוהבת: :( שלחת e-mail:לפני יומיים :) חייכת: עכשיו... :) בכית:לא זוכר. התעצבנת: הבוקר... :\ התאכזבת:אתמול. התלהבת:שלשום. צחקת:אתמול. שתית:הבוקר. ציירת:לפני שבוע בערך... כתבת שיר/סיפור: כנ"ל היית בסרט: אווהה, זה היה מזמן... לפני יותר משנה.. :\ היית בהופעה: לפני שבועיים בערך... טיילת: אתמול. נסעת באוטובוס: לפני שבועים, בערך. נסעת ברכבת: חחחחחחחח לפני יותר מ10 שנים :\ טסת: לפני 9 וחצי שנים.. :\ ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? ב**.. סתם :) מליתי את הסקר :)

Zot ani 1

New member
אני......

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה:לפני כמה ימים שמעת שיר ישראלי:אתמול שמעת שיר לועזי:היום חיבקת מישהו/מישהי:אתמול נישקת מישהו/מישהי:אתמול הדפסת משהו:המדפסת שלי לא עובדת..... ראית טלויזיה:היום אכלת מסטיק:לפני מלא זמן.... אכלת תות: בשבת הצטלמת לבד: לא זוכרת.... הצטלמת עם מישהו/מישהי:ביום חמישי דיברת בטלפון:היום דיברת עם זה שאת אוהבת:אתמול בלילה שלחת e-mail: מזמן....חחח חייכת:היום בכית:לא זוכרת.... התעצבנת:אתמול התאכזבת:אתמול התלהבת:תמיד....חחח צחקת:היום שתית: מיץ תפוחים לפני שניה.... ציירת: אתמול כתבת שיר/סיפור:לא זוכרת.... היית בסרט:מזמן.... היית בהופעה:לא זוכרת.... טיילת:אתמול נסעת באוטובוס:אתמול נסעת ברכבת:מזמן... טסת:חחח...לא זוכרת.... ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?: החלפתי תנוחה בישיבה על כיסא....

bariska

New member
../images/Emo13.gif

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה:לפני 5 דקות שמעת שיר ישראלי:לא שומע שמעת שיר לועזי:כרגע חיבקת מישהו/מישהי:ידידה בביצפר נישקת מישהו/מישהי:אותה אחת הדפסת משהו:לא מדפיס ראית טלויזיה:אתמול אכלת מסטיק:אתמול אכלת תות(הייתי חייבת):חח אני אוכל עכשיו
הצטלמת לבד:לא זוכר הצטלמת עם מישהו/מישהי:לא זוכר דיברת בטלפון:לפני 15 דקות דיברת עם זה שאת אוהבת:לא זוכר שלחת e-mail:לפני כמה רגעים חייכת:לפני שניה בכית:לא בוכה התעצבנת:בביצפר התאכזבת:לא זוכר התלהבת:לא זוכר צחקת:שניה אחרי שחייכתי שתית:לפני דקה ציירת:לפני שעתיים כתבת שיר/סיפור:לא כותב היית בסרט:לא זוכר היית בהופעה:לא זוכר טיילת:אתמול נסעת באוטובוס:היום נסעת ברכבת:שבוע שעבר טסת:לפני 13 שנים ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?כתבתי"לפני 13 שנים"

the freaky girl

New member
לא כזה מעניין.. :/..

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: ממש לפני כמה דקות.. שמעת שיר ישראלי: היום באוטובוס.. :/ שמעת שיר לועזי: כל שנייה מחיי.. חיבקת מישהו/מישהי: לפני שבאתי הבייתה, שזה היה בערך לפני שעה.. נישקת מישהו/מישהי: כנ"ל.. הדפסת משהו: לפני כמה שבועות.. ראית טלויזיה: היום בערב.. אכלת מסטיק: ממזמן.. אכלת תות(הייתי חייבת): חח.. לפני שבועיים בערך.. הצטלמת לבד: אני לא פוטוגנית.. :/ הצטלמת עם מישהו/מישהי: אני לא אוהבת להצטלם.. :/ דיברת בטלפון: סביבות שמונה בערב דיברת עם זה שאת אוהבת: לפני שעתיים שלחת e-mail: ממש ממזמן.. חייכת: כרגע בכית: לפני שנייה התעצבנת: כנ"ל התאכזבת: אתמול התלהבת: :/ צחקת: היום.. :/ שתית: לפני כמה שניות ציירת: היום.. על היד.. כתבת שיר/סיפור: לפני חודשים.. היית בסרט: יום שישי היית בהופעה: ממזמן.. :( טיילת: היום נסעת באוטובוס: היום נסעת ברכבת: לפני כמה שבועות טסת: בשנת 2000 ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? עונה על הסקר.. :/

למעלה