לילה טוב לאקספיילים

• פותח הנושא eve6
  • פורסם בתאריך

eve6

New member
לילה טוב לאקספיילים

כבר ביקרתי פה בעבר בשם אחר, החלטתי לחזור למקור ("איב")
הנה 2 אתרים שלי, אחד אקספיילז ואחד ג'יליאן. מקווה שתיהנו...

eve6

New member
אגב, אתרה-XF שלי מכיל ספוילרים!

רק שתדעו...

eve6

New member
אוף הלינק שוב לא עובד ../images/Emo10.gif

טוב, אפשר להכנס אליו דרך האתר של אקספיילז (העמוד הראשי ועמוד הפתיחה בטוחים מספויילרים). הלינק לג'יליאן נמצא בתפריט למעלה (what she said)

zunga

New member
אהלן איב

זאת אני....זאת שיש לה מגזינים שלך אצלה מה קורק?

eve6

New member
זונגה'לה, מתה על השמות שאת ממציאה

מה שקורה אצלי סביר, אולי מצאתי עבודה *מחזיקה אצבעות*. מה קורה איתך? אגב, מה דעתך על הדירה המטורפת של ג'יליאן שהיתה במגזין ELLE? מדהימה, לא? אמנם לא הייתי מצליחה להרדם בלילה עם כל כך הרבה שמונצעס, אבל מצד שני, גם הדירה שלי לא רחוקה מזה
מיכל.

zunga

New member
\איב ../images/Emo39.gif

זה השם של הסייחה של האקס שלי.. הבית של ג'יליאן מופיע גם בheloo מגאזין אבל שם כתוב על שהיא עומדת להתחתתן עם ג'וליאן (נדמה לי שזה השם שלו) בקניה. יש לה דירה מטורפת שחבל על הזמן. כמה צבעים במיוחד המוטיב האדום . אהבתי את הפסל של הפיל בסלון והמורכבות של הקיר הכחול שחור המבריק (אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת) דרך אגב אני רשומה בפורום של "גן עדן"
בשם handאבל לא מצליחה לכתוב הודעות. ניסיתי לשלוח מייל לאמי אבל הוא חוזר ... את יודעת מה עושים??? איפה מצאת עבודה? אני גם מחפשת. עבודה נוספת. יאללה ביי זונגה

eve6

New member
אני לא חושבת שתקבלי תשובה מאיימי

יש שם עכשיו מישהי אחרת שמנהלת את העניינים, ועוד איזה אחד שמנהל מבחינה טכנית. תכנסי ל"ספוילרים" ותסתכלי למעלה מי המודרייטורס, ותכתבי לאחד מהם. אגב, אולי בגלל שהם שינו כל פעם פורומים, את צריכה להרשם מחדש. ממתי השם הזה? מקסימום תרשמי מחדש. ועוד משהו - ביקרת ב"סנקטום" לאחרונה. הם עדיין שם והפורום שלהם עכשיו פתוח לקהל. שווה לבקר בשביל הצחוקים (הם לא יוותרו...נראה גם כשלדיויד וג'יליאן יהיו עשרה ילדים :) ) מצאתי עבודה בטלמרקטינג ואני על תנאי למשך חודש. לא משהו, אבל עדיף מכלום. ואת מתכוונת לתמונה עם הציצים שעל הקיר מעל המדרגות? נראה לי שיש לה איזה אובססיה עם ציצים. ג'יליאן ג'יליאן... ;)

zunga

New member
בהצלחה בעבודה

וכן התכוונתי לתמונה הזאת...חחחח....באמת אובססיבית. יש לה גם דמות ליד המיטה עם ציצים חשופים. נרשמתי אלף פעם ועדיין ...אני אנסה להכנס לספוילרים באמת ונראה. מה הכתובת של סנקטום? מעניין לראות. יאללה ביי

CSM

New member
זונגה ואיב

אתן מצחיקות אותי... אם המסרים שלכן

למעלה