לילה טוב לחוקרת המסתורין

the mistury guy

New member
לילה טוב לחוקרת המסתורין

אני מקווה שאת ערה ומבלה.אני כאן צולל לי לעוד לילה רומנטי..) את עומדת לעבור חקירה צולבת.המסתורי.

למיסתורי......

באתי לכאן עכשיו מתוך הלילה הקריר. היה נחמד היה נעים והיה חמים.. ואיך עבר הלילה שלך?? מקווה שהיה לך לילה מקסים כמו שלי היה... ורגעעעעעע איזו חקירה בדיוק???? ממני חוקרת המיסתורין

the mistury guy

New member
לחוקרת ה.....)

היי.עבר עלי לילה מקסים. לילה שהתלבש בצבעים בהירים וחמים. הוא נתן לי השראה לעשות דברים מאוד מיוחדים.המשך<

the mistury guy

New member
החקירה

ובכן כגבר מסתורי הייתי רוצה לדעת מי האיש ששבה את ליבך*אם את באותו גיל כמו הבחורה מהסיפור*ואיך זה שאת כלכך......?

the mistury guy

New member
את....

את פשוט מדהימה. המחשבות שלך מדהימות(בדומה לשלי). אהבתי את צורת החשיבה שלך שלא נשארו מילים בפי. ממני הגבר המסתורי

לך המיסתורי...

עד מתי נדבר ככה בפורום... אולי תבוא לצאט?? נקשקש קצת... מה אתה אומר?? חוקרת

the mistury guy

New member
מתאים לי אבל..

לצערי אני לא חושב שיש לי גישה לשם. אני מחכה לך בפורום לעת עתה. ממני המסתורי.

למיסתורי.....

אני כאן איתך בפורום הזה,,,,, בלילה הזה.... שנינו יחד מבין כל המילים המשפטים... שני אנשים שבאו מתוך הלילה הקריר.. אני פה.......... חוקרת

the mistury guy

New member
גם אני כאן ו..

עדיין לא ענית לי. אני מאוד מסוקרן.ואגב צדקת,הלילה באמת קריר.אז בואי נתחמם...

למיסתורי ...

לא חשבת שגם אני סקרנית לגביך.... כמוך כמוני... אז מה עושים בנידון?? קר בחוץ אבל הלב חם!!! חוקרת

the mistury guy

New member
חוקרת:

או קיי. אז דבר ראשון אני מאוד אוהב את השיר של סאלין.* עכשיו,יש לי הרגשה שאת מאוד תמימה ואל תשאלי אותי למה.

למיסתורי........

תמימה ממש לא... אבל לפעמיים קצת אולי נאיבית וחושבת שהכל צריך להיות כמו באגדות

ועוד משהו....

עם כל מה שעברתי... שלב התמימות עבר.... ואני חיה את הרגע את המציאות.. שאולי לא הכי כמו שרוצים שהיא תהייה חוקרת

the mistury guy

New member
הוצאת לי את המילים מהפה.

חיים את הרגע! אני למשל מסתפק במה שיש. אני מאושר (אני חושב)...

אושר זה הדבר הכי חשוב...

אושר אושר כולם רוצים אותו ומחפשים אותו וכשמגיעים אליו מבחינה מושלמת מרגישים כמו בגן עדן...

the mistury guy

New member
קצת כבד

לדבר על נושא כזה כוללני ביום שישי בלילה לא? אני עדיין מסוקרן.ובשביל ההתחלה,קוראים לי kobi(כבר לא כל כך מסתורי..

למיסתורי...

כל הכייף וכל התענוג....... זה שאנחנו יכולים לדבר על הכל!!! לא?! השמש מתחילה להכנס לחדרי ואנ כבר הולכת לי לישון... אז מחכה לילה לילה שניפגש פה שוב.. חוקרת המיסתורין והלילה!

the mistury guy

New member
בואי נראה

לא תמיד הכל כמו באגדות וזה בסדר.* אם את סקרנית את יכולה: א.לתת לי טלפון. ב.להמשיר לדבר בפורום באמצע לילה סגרירזה

למעלה