לילה טוב לי

L e s t a t

New member
לילה טוב לי ../images/Emo29.gif

אני ישן מצויין בלילה. כנראה שאני אחד מהאנשים האלה שיכולים להירדם גם בשדה קרב, אבל אולי זה בגלל שאני לא מאמין לכל הזיוני שכל שהולכים בקיבוץ שלי. כמו הסיפור שליד הבית שלי יש מקלטים, סיפרו שחבורה של ילדים תלו את עצמם שם והרוחות שלהם משוטטות באזור בלילה ומחפשות לשכנע עוד ילד להתאבד, אבל נו באמת, כל מה שאני חשבתי על הסיפור הזה זה כמה שווה הקוקאין שהם השאירו מאחור... אבל כנראה אני לא אדע מה קרה לו, כי הוא נעלם. בטח הבחור שמצא אותם תלויים לקח הכל. הוא תמיד היה כזה עבריין, אולי הוא אפילו היה רוצח בשביל קוקאין...

pakapaka

New member
עניין הדגש| השטן |סדגש| מעורר גיחוך

לסגוד לשטן, להאמין בשטן בכלל (אבל לא ניכנס לזה אם הוא קיים או לא) השטן הוא ראש הגהנום, מה יוצא לכם מהעבודה שאתם סוגדים לבן אדם שאחראי להתעללות ולעינוי של עשרות מיליוני אנשים מהעולם שלנו שמתו... אתם מצפים שאנשים לא יאמינו שאתם מאמיני הדת הזאת לא מתעללים בחתולים שחורים ותמימים וזה כשהאלוהים שלכם הוא שד גדול ואדום שרק מענה רוחות כל היום באש ??? לפי דעתי אתם חבורה של אנשים שפשוט מחפשים דרך למרוד בחברה, רק שבמקרה הזה אתם עושים צחוק מעצמכם כי זה ממש מגוחך, ולפני שאתם מנסים לשפר את המעמד שלכם כאנשים תמימים שלא מתעללים בבע"ח, תשפרו את המעמד של אלוהיכם (השטן כמובן) ורק אז אולי אנשים יאמינו שאתם נקיים מדם.

Pixy led

New member
*צוחקת*

אני אשאיר ללסטאט לענות לך על זה, אם הוא ירצה... אין לך מושג איזה דבר מגוחך אמרת כרגע.

L e s t a t

New member
אתה צודק! ../images/Emo7.gif

זה הכל קנוניה מהגיהינום! אני מודה! אחרי שמכרתי את הנשמה שלי לשטן בא אליי שד, שליח השטן, וציווה עליי להתעלל בחתולים שחורים ולסגוד לשטן וכל זה! כל לילה הסוקובוס משתלטות על הגברים שמכרו את נשמתם לשטן והאינקובוס משתלטים על הנשים שמכרו את נשמתן לשטן ומכריחים אותם לבצע טקסים אפלים! ואתה צודק! אני סתם מורד בחברה! תתעלם מהלבוש שלי! תתעלם מזה שיש לי חברים! תתעלם מזה שיש לי גם חברים סטייליסטים! ואתה צודק! אני סתם עושה צחוק מעצמי! אבל מהר! תציל אותי! תעביר אותי אל ישו לפני שיהיה מאוחר מדיי! אוי.. השד בא, מהר! הוא דופק לי בדלת! מהר! נכון שזה יכל להיות אחלה סיפור אם הייתי משקיע בהתחלה? על אנשים שזה מה שקרה להם?

Pixy led

New member
פתאום עלה לי בראש להמליץ לך...

תראה את הסרט "תינוקה של רוזמרי", זה משהו פסיכולוגי-שטני כזה... מעניין מאוד. ראיתי אותו כמה פעמים, מרתק כל פעם מחדש... ולמי שכתב את ההודעה על כמה ששטניסטים הם אנשים רעים והכל... רק כדי לגאול אותך מבורותך - Church of Satan קרא והחכם. אה, איזה לילה יפה...

Pixy led

New member
אה, אם כבר ילדים מתים...

כשהייתי בגן השלושה לפני שלוש שנים בערך, טבע שם ילד בן ארבע. זה היה באמת עצוב. העניין זה שכשהודיעו שהוא נעלם וביקשו מכל מי שעוד נמצא במקום (השעה הייתה סמוכה לשעת הסגירה) לעזור לחפש אותו, חברה שלי ואני חשבנו שהיה משהו מתחת לגשר שעבר מעל המים אבל לא ראינו שוב כלום... וממש שם מצאו אותו מאוחר יותר, מת. איזה דיכאון... ו... טל, יש לך עמוד ב"במה"?

Pixy led

New member
אה, מצאתי את הקישור בכרטיסך האישי.

הנה קישור לדף שלי ב"במה"... אם אתה בודק אותו... תהיה סלחן בבקשה.

Idan91

New member
אוי ...

מזעזע... ו... יאאאאאאההה.. פיקסי לד מ"פיות..."

Pixy led

New member
כן, פיקסי לד בכבודה ובעצמה... חח

כבר יש לי מוניטין? מגניב.

Idan91

New member
האמת ש..

טוב נו.. עלעלתי לי אתמול בדפי "פיות.." ואז הגעתי למסקנה שאין לי זמן, ואקרא מה הולך שם עוד איזה חודשיים.. אבל הספקתי להתרשם. :)

למעלה