לילה טוב לכולכם.

ZiV GiLbOa

New member
לילה טוב לכולכם.

איך עבר עליכם השבוע? אני יכול לספר על שלי שלמרות שאני חולה כבר יומיים היה לי שבוע נפלא. תודה לכם על הברכות והחגיגה בפורום!! היה ממש מדהים ונהנתי!! אז תסכמו אתם את השבוע שלכם.

מה חולה? ככה חוגגים יום הולדת ../images/Emo35.gif../images/Emo193.gif../images/Emo2.gif

מה קרה ? לבוא להכין לך תה?? בכל אופן , אני מקשיבה למה שאת אומר ואני מסכמת את השבוע - כל השבוע הייתי בין
ל
ל
, אבל זה כייף , ראשית מפני שאני לא בלחץ ושנית - אני מגלה המון דברים ששכחתי שיש לי בכלל
חוץ מזה - קפצתי למנצ'יס וראיתי אותך !! ( וראיתי גם את הפרסום בעיתון - ממש לא ברור - חבל !) וזהו !!! סוף שבוע חמים ונעים ותרגיש טוב נשמה ,מהר במהרה בימינו

ZiV GiLbOa

New member
אמ צינון כבד, שיעול, אפצ'י כאב בטן אוזנים

וכולי.. חח אבל אין צורך, אני יושב עם קנקן תה, אבל תודה רבה!! גם על איחולי ההחלמה. האמת שגם אנחנו במעבר הדירה גילינו דברים ששכחנו מקיומם.טוב שעוברים דירה מידי פעם. אז קודם שיהיה לך בהצלחה בדירה החדשה והתאקלמות מהירה לך ולבני משפחתך. אני מקווה להחלים כבר מחר ואם לא, לא נורא, מה שלא הורג מחשל. שוב, תודה רבה נשמה ולילה טוב!! שבת שלום לכולם!!

omg

זה בדיוק מה שאמרו היום ב"אנטומיה של גריי"
וואו איזה טלפתיה. "מה שלא הורג מחשל". צירוף מקרים מוזר.

ZiV GiLbOa

New member
תהרגי אותי, אבל אני לא רואה האנטומיה של גריי

אבל המשפט הזה, מה שלא הורג מחשל זה משפט שאני דוגל בו. :)

skaramoosh

New member
דאמ! פיספסתי אתמול

אמא שלי הכריחה אותי ללכת איתה להתעמלות נשים הזאת לקניון.. אני לא חוזרת לשם יותר בחיים.

Dark Neko

New member
אימא'לה.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

O.O, נגה, את תהיי בסדר? את צריכה תמיכה?

Dark Neko

New member
אחח. שבוע מטורף ממש.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אתמול מצאתי את עצמי נוסעת בשנית לירושלים, זה היה ממש לא צפוי כי נגמר לי הכסף ממש מהר. XDD; היה מגניב, ויש לי כובע!
ופנו מקום ל...טם טם טם~ לאורי שלי! לאורייייייייי. אני אוהבת אותו כ"כ. נדמה לי שעליו הוציאו את השיר I'm too sexy.

למעלה