לילה טוב לכולכם

Purple Mushroom

New member
לילה טוב
(יומני היקר)

יום ראשון עבר מאוד נחמד :)
היתה לי מדריכה. נסעתי בקו 7 לאוניברסיטה, לרסיטל קרן יער של מכר מאוד טוב שלי. (גם התחבקנו לפני). ע'. הוא אדם מאוד יקר ומיוחד. בפקולטה למוסיקה. וחלק מהקהל שלנו, היתה קהילת המדתנדבים של כיוון הרוח במנדלימוס. היו אנשים שלא ראיתי הרבה מאוד זמן. מכיר אותו מההתנדבות שלי\שלנו. היה מאוד מאוד נחמד ומשמח, הרסיטל היה בחינם, והיתה גם הפסקה, והיה כיבוד ! שתיה, ועוגות וחטיפים. היה מאוד מאוד נחמד. ואחרי זה ג'' הסיעה אותנו לכיוון מרכז תל אביב.
הלכתי ברגל כמעט את כל רחוב פרישמן, מככר רבין, עם כסף בכיס, הלכתי עד הפיצוציה בבן יהודה 84, והמוכר המבוגר, לא יכל היה לתת לי שירותי top up. שבתיאוריה אמורים להיות עד 00:00. מאוד התאכזבתי, אנסה שוב בשלישי.
אז הלכתי לסושיה להתפנות. והלכתי לתחנה הקרוב של קו 4, לכיוון אלנבי. ופתאום ! בתחנה , אני רואה את מושיקו. (דמות מוכרת מקו 17 בלילה). ומתחיל לדבר איתו. אחרי זה לקחנו קו 4, וירדנו בתחנה השניה באלנבי, לא זאת של אלנבי 40 במוגרבי, אלא בתחנה של ליד בנק הפועלים. והלכנו ברגל לתחנת קו 17, רצה להזמין אותי לגלידה עם קצפת ב5 ש"ח
. בסוף לא. ובתחנה, פגשנו\פגשתי במפתיע את ל'. ודיברנו קצת, והחלפנו טלפונים. מתכנן לטלפן אליה בשלישי, לפני שיוצא מהבית. מתוכנן שבוע די מרתק של אירועים.
מתכנן עוד מעט ללכת לישון ב3:00+. כדי לא לפספס את הסרט מחר בסינמה סיטי ראשון לציון. (עדיין לא ביררתי קווים ,אברר מחר לפני שיוצא)(קו 171 מגיע רק עד חולון).:)
=]

למעלה