לילה טוב לכולם!!! אוי איך היתגעגתי

לילה טוב לכולם!!! אוי איך היתגעגתי

שלום לכול המטורפים בפוטנציה! מה שלומכם בערב דוחה זה? (יש ירח, יש אור, חם ואין גשם, ברקים, רעמים, קור לא נורמלי ועננים שחורים.. בקיצור ערב מדכא..) מי שזוכר הייתי מישתתפת פעילה מאוד בפורום בהתחלה.. בהתחלה.. אווו זה ניראה לפני כ"כ הרבה זמן.. אוי הנוסטלגיה... בקיצור הוותיקים מי שזוכר יודע שאני מכורה לחלוטין לסרטיי אימה.. אני דיי סרט אימה מהלך בפני עצמי אז זה מתאים לי.. עכשיו דיפדפתי לי בשירשורים השונים בפורום ויש לי כמה שאלות אליכם (אם אפשר..) דבר 1- אדון המישאלות... זה הסרט הזה שיש שם איזשהי בחורה שמיסתכלת המון סרטיי אימה (רזונת כזאת עם ציצי ממש קטן.. חי חי לאיזה דברים אני שמה לב.. לסבית שכמוני..) ובקיצור פעם אחת היא רואה סרט על איזה אחד ש-"מגשים מישאלות לכולם.." וזה הופך למציאות? ואז המון אנשים מסביב מתים בלה בלה בגלל שהיא מביעה מישאלות דפוקות ובחור המשיאלות זה אחד מוזר כזה עם שיער ארוך לבן..? דבר 2- "ג'יפריס קריפס 2" (שאני ממש ממש לא מחשיבה בתור אימה.. אולי משהו יותר לכיוון של- "דובוניי איכפת לי מכים שנית.." אני מרושעת חהחהחה..) אז.. הוא לא הגיע לארץ נכון?.. הוא אמור להגיע? ועוד משהו קטן.. אתם יודעים אם אפשר להשיג בסיפריות הווידיאו\dvd את -"בית קברות לחיות.."?. פשוט שאלתי בהמון מקומות ואין להם! זה כ"כ מדכא..! אני מתה על הסרט הזה... אתם יודעים איפה כן אפשר להשיג?

את בית קברות לחיות יש ביס

אבל הוא לא יהיה בחודש הקרוב. אני גם כמעט בטוח שראיתי אותו באוזן השלישית. אז תנסי שם :)

למעלה