היה אחלה ביוון לא רציתי לחזור.. הכל שקט בבית אבל אין לי חשק להיות פה אני רוצה לצאת ,ללכת לצבא כבר... לעזוב הכל !!! אני מרגישה חנוקה פה... כמו בבית כלא שמחפשים לריב איתך. ביוון היה לי שקט,כיף,חופש,אף אחד לא חיפש לריב איתי!!! אני רוצה לחזור!!!
הוא מישראל,לא מצאתי אותו ביוון... הכרנו דרך האיי סיי קיו והוא הגבר הכי מקסים שהכרתי בחיים שלי!!! הוא מירושלים והוא קצת רחוק ואני מתגעגעת אליו הוא אחלה בגילי (18) ואנחנו מדברים כל יום בטךפון ונפגשים ביום ראשון אנחנו מתחננים נסיעה ביחד לכנרת
אני יודעת איך הוא נראה אבל... הוא לא יודע איך אני נראת שלחתי לו תמונה שלי בדואר וזה צריך להגיעה מחר.. הוא אמר שלא אכפת לו והוא אוהב לדבר איתי בטלפון והוא אמר לי שהוא חושב שהוא גם מאוהב
. הבעיה היא שמרוב כל הבלאגנים שהיו לי עם חברים קודמים אני דיי מפחדת להתחיל קשר חדש.. הוא אחלה ואני באמת חושבת עליו הרבה בלי הפסקה. ואני מפחדת שבסוף זה יהיה
ציפיות. היה לי גם סיפור כזה,ואני חושבת שלכל אחד יש סיפור כזה אם הוא מדבר באי סי קיו,אצלי זה אודיגו. כמו אי סי קיו רק משהו אחר. אז דיברתי איתו איזה חודשיים,ואז עברנו לטלפון והייתי שורפת איתו שעות בטלפון,והיה ממש כייף,רק חיכיתי לדבר איתו. ואז נפגשנו,ופה זה נגמר,כי לא הסתדרנו במציאות-זה לא היה זה, זה היה מוזר כזה,לא כמו בטלפון. מקווה שלך יצליח.ואולי בהזדמנות זו תעלי גם את תמונה?
אולי כן אולי לא... אולי זה יצליח אולי לא... אולי יהיה לי שקט בבית ואולי לא... אולי אני יצליח להרדם בלילות ואולי לא... אולי אני מצפה יותר מידי ואולי לא... נראה מה יהיה...
זה התפקיד של ה"מנהלת" אבל יש למטה הכי למטה שכתוב צירוף קובץ (מסוג gif,jpg,bmp,mat,swf,fla,png,htm,tif,txt,doc,rtf,xls,nlm,wrl,pdb,prc,pdf עד 250KB) שימו לב ! קבצים שגודלם יותר מ 250KB לא יתקבלו ואז שם יש בצד browse ואז את בוחרת את התמונה איפה שהיא שמורה לך במחשב