לילה טוב לכולם... יש לי שאלת ...

לילה טוב לכולם... יש לי שאלת ...

התייעצות קטנה... ואני מקווה שאמצא אצלכם תשובה... ביום חמישי התקשרו אלי מאחת החנויות לספרים משומשים בת"א. הם מצאו את הספר שאני מחפשת. וביקשו עבורו 100 ש"ח לא אגורה פחות מזה! , והטענה של המוכר הייתה שזהו ספר לאספנים... לא הבנתי את זה כל כך... וגם לא את המחיר... וגם לא את האמירה שהוא ישמור את הספר רק עד יום שני. מישהו יכול להסביר לי אולי אם המחיר סביר, מה נחשב לספר לאספנים באמת? ולמה הלחץ? כמובן שלא לקחתי אותו, זה בכל זאת יקר בעיניי.

diego5

New member
אתה משלם על שרות

לא ציינת איזה ספר אז קצת קשה להעריך אם זה מוצדק אבל בחנות התשלום הוא עבור המאמץ ולא רק מחיר הספר אה וגם תכפיל במחיר הנעלים בחזקת כמה אתה לחוץ. מעניין גם אצלי זה יצא 100 ש"ח

חחח... תודה... הבנתי את עניין הלחץ

בנעליים... שם הספר הוא "גורה בן הצייד" הוא נחשב לספר לאספנים? 100 ש"ח? אשמח מאד לתשובתכם. (דרך אגב, אחרי יומיים שביקשתי כבר התקשרו אלי להוגיע שנמצא)

maore

New member
לא יודעת אם זה נחשב ל"אספנות" אבל..

ספרים שהם ישנים ונדירים (או לא כ"כ ישנים אבל שיצאו בהדפסות קטנות) יכולים להגיע בקלות גם ל-200 ו-300 ש"ח (ויש כאלו שגם יותר). למיטב ידיעתי, אתה לא משלם על "שירות" כפי שמישהו כתב כאן, יותר ממה שהיית משלם על ספר שנמצא אצלם במלאי. אבל בהחלט יש חנויות שלוקחות מחיר גבוה מאחרות, למרות שרב מתמחרים בהתאם לביקוש של הספר. בן דוד שלי, שנשפו חשקה בלא מעט ספרים לא שכיחים, טוען שב"הנסיך הקטן" (סמטה פלונית 3 ת"א) מוכרים פעמים רבות ספרים ב-30 ש"ח בעוד אחרים מוכרים אותם הספרים ב-150 וצפונה....

חול1

New member
אצל איתמר נדיר שספר יעלה יותר מ 50

ש"ח. באתר פיינדאבוק בד"כ אתה יכול לרכוש ספר בפחות . 30 - 50 . נסה שם.

friend9

New member
סביר או לא סביר?

הספר גו-רה בן הצייד יצא לאור בשנת 1953, ומאז לא יצאה מהדורה נוספת. יש לשער שאזל בהוצאה ובחנויות תוך 5 שנים. הספר לא דק, מנוקד ומלווה בציורים. ספרי ילדים כאלה מתבלים ונזרקים לאשפה במהירות, כך שהנותרים די נדירים. האם המחיר הראוי הוא 50, 80 או 100 ש"ח - זה תלוי ברצונך ובכיסך. לאספנים זה לא כל כך משנה.

למעלה