לילה טוב לכולם - לא מצליחה לישון...

בוזיקית

New member
לא, דוקא לא נפלא

שוב סיוט. שוב אמא חזרה, רזה כל כך וחיוורת, חולה מאד. על פניה חוסר אונים. מצוקה. חרדה. שתינו יודעות שהיא הולכת למות ולא יכולות לעשות כלום. כלום! אין לאן לברוח. אני מרגישה לחץ בחזה. שוב לא הצלחתי להציל. התפילות לא נענו. אמא מתה, מתה לגמרי ואני לא יכולה לעשות שום דבר כדי לשנות את זה! אחר כך אני נשלחת לפנימיה רחוקה וגרה עם בנות שעבדתי איתן פעם והן משתלטות לי על המזגן וסוגרות אותו וחם לי ואין לי כח לריב. וכל הזמן קודר בחוץ ועננות כבדה. ויש מחנק. ויש מוות. ויש בלאגן, הבגדים זרוקים בכל מקום. ואני דועכת... אז תגידי לי נוץ שלי איך אפשר ככה לישון. רק שעתיים אני ישנה ותראי מה קורה

../images/Emo142.gif../images/Emo141.gifבוזיתי../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

גם לי לא הייתה שינה הלילה, מוזר שהחלום "שלך" הוא שהעיר אותי מסיוט... ממש חלום דומה.. הבעיה שהמציאות לא רחוקה מהחלום.. אין לאן ל"התעורר". חייבים למצוא פיתרון לשינה רגועה !!!! (את יכולה לחשוב על איזה פנימייה מדובר? ומי הבנות האלה?)

בוזיקית

New member
אוף שלחתי לך תשובה מה ../images/Emo56.gif

והשרת שלהם נפל...
אני כותבת עכשיו מהמחשב, נראה איך ילך. אני מכירה את הבנות מהחלום - כתבתי כבר קודם שעבדתי איתן בעבודה הקודמת שלי, ותמיד היינו רבות על המזגן - הן רצו לסגור כי היה להן קר ואני תמיד חם לי וכל הזמן רבנו. באשר לפנימיה - למדתי בפנימיה כשאבי נפטר. אולי זה קשור (זה לא נראה אותו דבר - אותה פנימיה, אבל אולי זה מה שהרעיון של פנימיה מייצג עבורי). וכמו שאת יודעת גם אצלי המציאות לגמרי לא רחוקה מהדימיון - שני ההורים שלי מתים ואין שום דבר שאני יכולה לעשות. אנחנו כל כך קטנים ומשלים את עצמנו שנחיה לנצח. זה פשוט לא עובד. זה פשוט לא נכון. וזה כואב...

בוזי

את צודקת, גם הפנימייה כמו הבנות מייצגים רעיון ותחושות שלך עם חלקים שבך והמצב... את יודעת, שגם אני הייתי בפנימיה אחרי שאבי נפטר? כן אני יודעת שמצב המציאות שלך כזה... כשכתבתי זאת לא התכוונתי רק אל עצמי. היום הזה, די רדוף לי.. אין לי הרבה מילים, סורי. שולחת חיבוק אוהב

למעלה