לילה טוב לכולם

leikin

New member
לילה טוב לכולם ../images/Emo13.gif

אז כידוע למרביתכם אני במצב כלכלי ממש לא יודע מה.... התחלתי לעבוד במשרה חלקית ומהעבודה אין מרוצה ממני! אני מאוד אוהבת את העבודה. מלכתחילה הוא אמר לי שזוהי משרה רק של 6 שעות וקיבלתי את זה. יש שם הרבה עבודה. ואני שוקלת להציע לו להרחיב את המשרה. אני מודעת שהוא לא יהיה כל כך מעוניין (משיחה עם בחורה שעבדה שם כבר) השאלה העם בכלל להעלות את הנושא? אני רק שבועיים וחצי שם. או שעם אני אראה את עצמי ממש שם הוא יחליט להגדיל לבד? או להעלות לי את השכר....?
אני בהתלבטות כי עם כן אני רוצה בימים הקרובים כבר להציע לו. זה מאוד יעזור לי כי כמו שכבר אמרתי יש בעיות כספיות. ליה שם האמא אלינה 20.09.84 תודה!!!!

leikin

New member
המשך

הייתי רוצה מחר בעבודה להציע למנהל שלי שיגדיל לי את השעות? אשמח עם תגידו לי שאני באמת צריכה לעשות את זה או לא? אני בהתלבטות, כי אין אפילו חודש שאני שם. אבל אני רוצה להכות עכשיו בברזל כל עוד הוא חם. תודה לכם :)

arieshor

New member
leikin

ערב טוב אני לא הייתי רוצה שיגדילו השעות העבודה . בטח אם את זקוקה לכסף את יכולה לבקש יותר שעות עבודה .

תציגי את זה כאופציה

תאמרי שהמקום מעניין אותך ושאת אגב זקוקה לכסף, ושתשמחי לעשות שעות נוספות..להגדיל משרה או לעשות דברים נוספים.. תבואי עם הצעוות אופרטיביות שמראות שחשבת על המקום ומה נדרש לשפר וזה... אין לך מה להפסיד ותשאירי את זה כבקשה פתוחה תאפשרי לו להיות נדיב וגם לחשוב על כך...להמשך...

leikin

New member
הזדמנות חדשה + שאלונת

טוב קודם תודה לך כרגיל
את לא מאכזבת עם התשובות
אני ובן זוגי גרים עם שני האחים שלו. אחד האחים נוסע לחו"ל ואנחנו נשארים רק 3. הצעתי את האפשרות היום לעזוב את הצפון ולעזוב להורים שלי בדרום. לאמא שלי יש שם עסק (תיווך) שהיא מאוד תשמח עם בן זוגי ישתלב ביחד איתה בעסק. ההתלבטויות הגדולות הן, שיש לו פה משפחה, חברים, עולם שלם שהוא בנה. לי יש כאן עבודה מעולה שאני סוף סוף אוהבת...
וכמובן מי מבטיח שבאמת יהיה לנו שם טוב?! האם את רואה האם כדאי לנו לעזוב הכל עכשיו? ופשוט לעזוב להורים שלי? (אגב אני כבר לא גרה אתם 4 שנים) תודה לך! מאוד אשמח לשמוע מה יש לך לומר!

leikin

New member
תגובה

לא. שאלתי על אפשרות בעתיד עם תהיה. עכשיו יש לנו באמת אפשרות ואנחנו מתלבטים עם לעזוב הכל ולקפוץ למים או שעדיף להישאר בצפון.

למעלה