לילה טוב לכולם

לילה טוב לכולם ../images/Emo29.gif

ספרו איך עבר עלייכם היום .... עצוב ...עצוב מאוד לשמוע שוב על פיגוע בירושלים
מקווה שכולם שלמים ובריאים ...

לילה לא כל כך טוב ../images/Emo10.gif

בשעה שש וחצי שמעתי על הפיגוע בירושלים. היום זה יום שבעלולי לפעמים עובד דווקא בערב בירושלים ולא בבוקר. מהבוקר היתה לי תחושת בטן לגבי פיגוע בירושלים דווקא. בעלולי נזכר פתאום לצלצל להגיד שהכל בסדר איתו. זה היה בערך 10 דקות אחרי ששמעתי על הפיגוע. איזה מזל שרק 10 דקות. הטלפון בבית שלי מנותק לשיחות יוצאות ובגלל זה לא יכולתי לצלצל אליו בעצמי לברר איפה הוא. היה לי יום כל כך נחמד היום. הייתי אצל אמא שלי, ששמרה על בת אחותי כי אחותי הלכה לראיון עבודה. אם היא מתחילה לעבוד אז גם אני
הבטחתי לה לעמוד לרשותה אם היא תצטרך מטפלת לקטנה שלה. אז אני ואמא שלי נעזור לה והיא רוצה לשלם לנו כי היא לא אוהבת לקבל כאלה טובות ומעדיפה לשלם סכום כלשהו רק בשביל ההרגשה הטובה שלה. חבל שנאלצים לסיים יום עם כאלו ידיעות. הפעם אני יצאתי מחייכת (עד כמה שאפשר) מהפיגוע שהיה היום כי
בעלולי במקום מבטחים אבל עד שהוא לא ייכנס הלילה הביתה אני לא אהיה שקטה ולא הולכת לישון עד שאשמע את המפתח שלו בדלת.

דפנה מי

New member
דווקא היום היה לי שמח

צלצלנו לברר תוצאות מי שפיר ואמרו לי שהן תקינות
ויגיעו בדואר בעוד שבוע וחצי-שבועיים אחה"צ נסענו לראשל"צ לעשות סקירת מערכות ולמרות שהעוברית לא הדגימה פוזות יפות לאולטרה סאונד - הכל היה תקין והיה מאוד מרגיע לראות אותה מושלמת
קצת אחרי שחזרנו הביתה פתחתי טלויזיה לראות את "שש עם..." וראיתי כבר מ 17:45 את כל הערוצים מדווחים על הפיגוע. ממש עצוב

דפנוש ../images/Emo24.gif

איזה יופי לשמוע שהגיעו תשובות מיי השפיר שלך והכל בסדר ...

אהובה.א

New member
עכשיו אתם מבינים

למה אני תקועה ב"ויוה" כל ערב? לשמוע על פיגוע זה או אחר , על רצח האשה הזאת או הזוג הזה , על האבטלה הגואה , על הדולר שרק עולה (למרות שלאחרונה הוא יורד...)... דיי כבר עם כל זה. אני רוצה לבוא הביתה אחרי יום עבודה ולהירגע מכל היום. אז גם לשמוע חדשות או פרסומות מרגיזות? ממש לא. מצטערת בגינם של המשפחות ששכלו את יקיריהם בפיגוע הנורא. ומאחלת איחולי החלמה מהירה לכל הפצועים. לילה טוב לכולם

anat30g

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

אני בקושי בבית... ימים עמוסים יש לי... שבוע הספר זה התקופה בשבילי... אני עייפה ואין לי כוח!!!! עייפה ולחוצה... ויש מעט מאוד שעות ביממה... למי מספיק 24 שעות ביממה שירים עכשיו את היד... האופציה היא או לא לישון או לא לעשות חצי מהדברים... אני עכשיו בקטע של לא לישון... כמויות הקופאין שאני שותה יכולים לעורר עדר פילים ואני עדיין עייפה.

למעלה