לילה טוב לכולם יותר נכון ערב טוב .. מקווה שלכולם היה יום מוצלח עם המון ו- מי מתנדב לעשות כוס תה?
ש שָרוֹנִי New member 18/6/03 #1 לילה טוב לכולם ../images/Emo29.gif יותר נכון ערב טוב .. מקווה שלכולם היה יום מוצלח עם המון ו- מי מתנדב לעשות כוס תה?
לילה טוב לכולם ../images/Emo29.gif יותר נכון ערב טוב .. מקווה שלכולם היה יום מוצלח עם המון ו- מי מתנדב לעשות כוס תה?
ד דפנה מי New member 19/6/03 #3 לילה טוב... בעלי הולך למילואים בסוף רק מחר בצהריים (הוא חזר מיום החיול כדי להיות איתי ביחד ושיהיה לי קצת יותר קל. מתוק אמיתי) והיום אני מסיימת שבוע הריון מס' 24 וחודש 5 ונכנסת לחודש 6 שינה נעימה וחלומות פז
לילה טוב... בעלי הולך למילואים בסוף רק מחר בצהריים (הוא חזר מיום החיול כדי להיות איתי ביחד ושיהיה לי קצת יותר קל. מתוק אמיתי) והיום אני מסיימת שבוע הריון מס' 24 וחודש 5 ונכנסת לחודש 6 שינה נעימה וחלומות פז
ש שָרוֹנִי New member 19/6/03 #4 דפנוש ....../images/Emo24.gif בהצלחה בהמשך ההריון ... ונשמח אם תשתפי את כולנו כאן ....איך עוברים עליך הימים ..וגם הלילות
דפנוש ....../images/Emo24.gif בהצלחה בהמשך ההריון ... ונשמח אם תשתפי את כולנו כאן ....איך עוברים עליך הימים ..וגם הלילות
N nesherkal New member 19/6/03 #5 לילה טוב לכולם../images/Emo140.gif ולשרוני אני פה, הייתי עסוקה. מאחלת לילה טוב וחלומות פז.