לילה טוב לכולם....

hadarosh16

New member
לילה טוב לכולם.... ../images/Emo29.gif

אני מודה שלא ציפיתי לפורום של שלמה ארצי! אבל הנה זה קורה.... אז רציתי לאחל בהצלחה ושהפורום הזה ימשיך להתקיים.... אני מודה שאני מגיל 13 בערך מעריצה של שלמה ארצי....אבל אף פעם לא יצא לא ללכת להופעות למרות שרציתי.... אוקיי אפשר להבין שלא הלכתי גם בגלל הגיל שלי....בכל אופן אני מאוד אוהבת את השירים של שלמה ארצי ובעיקר אותו בתור בנאדם.... לדעתי יש לו כישרון רב ואולי לא כולם יסכימו איתי אבל זאת דעתי.... בכל אופן בהצלחה עם הפורום ונקווה שיבואו לפה עוד אנשים.... לילה טוב... וסוף שבוע מעולה לכם.... שלכם.... הדרו´ש...

העצלנית

New member
יש הופעה ביום שבת בקיסריה

ואבא שלי עושה לאמא הפתעה ולוקח אותה. ואני לא רק שתקועה אצל משפחה במרכז גם לא אלך בשנים הקרובות אף פעם כנראה. לא פיייייייייייייר גם אני רוצה!!!!!!!!1

reviy

New member
את לא יודעת מה את מפסידה

ההופעה האחרונה שהלכתי לראות הייתה בקיץ שעבר בפארק. היה גדול אולי היו שם 50,000 איש. נכנסתי אחרי הבמה וראיתי גם את שלמה ארצי וגם את ריטה פשוט ענק!!!!!

hadarosh16

New member
אני מתארת לעצמי שההופעות שלו

גדולות... ראיתי בפעם אחת סרט על ההופעה שלו בקיסריה... הוא פשוט מדהים.... הוא יודע לתקשר עם הקהל לנגוע בנקודות הכי רגישות של הקהל הוא תמיד בקשר עם הקהל!!!!!! בכל הופעה... הוא פשוט מדהים!!!!!!

העצלנית

New member
מה התכנון שאני אקפוץ מהגג או משהו

כי זה בדרך. אוף אני כל כך רוצה ללכת לפחות פעם אחת. אי סוחטת הבטחה מאבא שלי שלבאה הוא לוקח אותי.

reviy

New member
קודם כל לא לקפוץ אחרת..........

איך תוכלי ללכת ולראות הא? אני מאמינה שיבוא יום ותלכי וזאת תהיה חוויה בלתי נשכחת. העוצמות של המוזיקה והקהל הם בלתי נשכחות.

hadarosh16

New member
התכוונתי שראיתי סרט... על ההופעה

שלו... לא הייתי בהופעה שלו...

העצלנית

New member
ואני גם גרה בבית קרקרע

אז זה לא יעיל. ברור שיבוא יום אבל מתי?! אני מקווה שבקרוב

מגיקל

New member
גם זה יגיע...

הייתי פעם בהופעה שלו בירושלים, והוא לקח שתי בנות בנות איזה 8 מהקהל והתחיל לשיר איתן... זה היה כל כך יפה! גם אני כבר מלא זמן לא הלכתי להופעות, אבל תהיה מתישהו הזדמנות...

גריזלדה

New member
משהו מצחיק...

התחלתי לאהוב אותו רק אחרי שהייתי בהופעה.... (לפני 3 שבועות), היינו באילת כמה חברות והחלטנו ללכת ומאז לא הפסקתי להוריד שירים..., אז בקיצור אני מנסה להגיד שהיה ממש כייף בהופעה ויש לו אחלה שירים אז מי שלא היה עדיין זה הכרחי שיילך!! זהו לילה טוב באמת.

למעלה