לילה טוב לכולם

pachanga

New member
לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif

כן כן תשפשפו את העיניים הפעם פאצ´נגה כאן בלילה
האמת שקצת התעייפתי מחיי לילה לבלות אותם בחוץ קצת בלילה להיות בבית ולא לשמוע רעש, ויום אחד לא להכיר מישהו ויום אחד לא לקחת מספר טלפון
יום אחד שקט לפני הסערה
אז מי איתי הלילה? חוץ מדרור שאני יודעת שהוא כאן
פאצ´נגהההההההההה

אני פה ../images/Emo42.gif

היי חזרתי והיתה חרא של מסיבה. כמובן לא הכרתי אף אחד
וליבי התמלא בגעגועים למישהו שהכרתי לא מזמן ופגע בי קשות ולא יכולתי לשתף את חברה שלי וזה עוד יותר הפריע לי. לפחות חזרתי הביתה לקיסי שלי
מה יהיה בסוף מלכת הלילה שלי? יהיה סוף לאכזבות??? נמאס לי ! זהו תכתבי לי משהו אם את כאן לילה טוב לבנתיים לכול הנוכחים שלכם מלכת השמש שערה בלילה

אני חושב מוקדם מידי

מלכת שמש עדיין לא זורח שם המזרח ואז כבר הספרת לזרוח רואה בזה שאתה מתגעגעת עלינו טוב לשמוע על זה כי גם כן בחזרה כך אנו מרגשים חושבת עלינו כמו אנחנו עלייך לגבי היכריות , מה בוער ,הרי את שמש הרבה אוהבים את שמש חרקים ,צמחים ,בני אדם ואני דוקא אוהב כי... שיש שמש חזקת אז.... יש בים מלא ב.... חתיכות בביקיני

אז....

למה חרא לי כ"כ דרור ? ? אם כולם היו אוהבים אותי היה לי חם בלב
מזלי שיש לי את קיסי החתולה היא נותנת לי את האהבה... שלך מלכת ה-

גרוע זה חיובי ../images/Emo4.gif

אחותי את עדיין פה? אל תשארי אותי לבד מצטערת שלקח לי זמן לענות הייתי באיי סי קיו נשיקות מלכת ה-
שעוד מעט זורחת....

חתולה כל כך אוהבת אותך

ואנחנו גם למה רע לך מה קשה לך יש לך אותנו אנחנו שלך תמיד בשבילך

דרור...

דרור יקיר ליבי רק אחותי מלכת הלילה תוכל להסביר לך מה זה אהבת חתולה רע לי כי לא מצאתי את האהבה וכבר שמצאתי מישהו שמצא חן בעיניי הכחולות טפו טפו הוא הצליח לפגוע בי קשות וברשותך לא אפרט. מה אני כבר מבקשת???? אהבה אי אפשר לקנות בכסף או במכולת.... אולי ברכה ? או..... תן איזו עיצה שלך מלכת ה-
שמתגעגעת לאחותה היפה מלכת הלילה
וששתיהן מתות על...

את מדברת על חתולה

יש לי חתולה בבית שאני מחסבק אותה מול מקרר קוראת לי מיאו מיאו (רוצה לאכול) מול כינסת הבית מיאו מיאו ( רוצה לצאת ) מיאהו משמיע לי רגש נשמה אני מציע לך מה שאני עושה אני הולך לישון ,כי מחר יום חדש ,יום גדול בת"א ,יום שמשי אואז מחר בשעות הקטנות שדלנו נמשיך לדבר על דברים חדשים ככה לאט לאט תשכיחי מאחרוה כי אין שום בעולם יש הלוך אחוריית כמו למכונית

מה זה פתאום כולם אוהבים ../images/Emo54.gif

כשאני הייתי קטן, כולם שנאו
והיו זורקים עליהם אבנים. היום פתאום הכל השתנה... מעניין.... בכל מקרה שלום לכולם, אם כל כך אוהבים פה חתולים אז אולי כדאי שאני אצטרף לפה... קודם כל אני אציג את עצמי: אני חתלתול פרוס, בדר"כ מסתובב ב 20 פלוס, אבל חשבתי, למה לא להתחיל להתרחב? וחיי לילה נראה לי בדיוק המקום המתאים... אז סיפור לי אליכם, היום הייתי במסיבה סוף הדרך, הייתה אחלה מוסיקה, בר חופשי, אנשים יפים, וכו´ וכו´... חבל שלא יכולתם לבוא לחתונה של אחותי... חחחח אז מזל טוב לי, ולילה טוב...

pachanga

New member
כבר הלכתי לישון אתמול!!

איפה היית נרדמתי על המקלדת
אגב אולי תביאי לי את האסיקיו שלך ואז תהיה תאום בתקשורת
אוהבת פאצ´נגה

אחותי היקרה...

מלכתי היקרה שלחתי לך מייל עם מספר האיי סי קיו שלי תעלי לאון ליין התגעגעתי ..... ממני מלכת ה-

למעלה