לילה טוב לכולם

Flaminga

New member
לילה טוב לכולם../images/Emo9.gif

יש לי שאלה,בקשר לחבר. שאלתי את החברות והכל אבל כנראה שאני צריכה לשמוע ממישהו אובייקטיבי. יש לי חבר בערך שנה וחצי,הוא גדול ממני בשמונה שנים,כלומר אני בת 19 וחצי והוא בן 27. בהתחלה הקשר הכל היה נראה לי טוב ויפה כמו כל קשר רגיל, אך כשהזמן עבר זה התחיל להיות לי טיפה מוזר. במשך כל הזמן שהיינו חברים לא פגשתי את החברים שלו,ואם כן אז זה היה בטעות .. אף פעם לא ממש יצאתי איתו ועם החברים... חשבתי שהוא מתבייש,בוגד, כמה מחשבות רצות לי בראש -פשוט לא ייאמן. חוץ מהחברים אפשר להגיד שגם את המשפחה לא ראיתי,כי הוא לא גר בבית אז את אמא שלו ראיתי רק שהיא באה לבניין שלו. אז פעם ראשונה שראיתי אותה (לקחת אויר) הוא דחף אותי,כמו בסרטים זה היה ממש מעליב אבל מה לעשות בסוף סלחתי. הביטחון שלי ממש ירד בגללו,החברים הקודמים שלי הראו אותי בלי בעיה...אז אני לא מבינה מה הבעיה שלו... טוב אני אתחיל לדבר בקיצור,שלא יהיו כאבי ראש... מה אתם חושבים על אותו בן אדם? מתבייש? בוגד? בעיה שכלית?(כמה שזה נשמע מצחיק או הוא מאמין במה שהוא אומר ועושה) מה אני אמורה לעשות במצב כזה? יש לציין שאני ממש אוהבת אותו ואני לא רוצה להיפרד ממנו כי אני מקווה שזה ישתנה....... תודה רבה מקווה לקבל קצת עזרה =] לילה טוב לכולם

בוקר טוב לך.

מה אני הייתי עושה? חותכת ובמיידי. אבל את זו לא אני [ולהיפך], תודה לאל. יכולים להיות אלפי דברים. דברי איתו על זה.

קשה לי לענות לך בצורה נחרצת

כי גם אנחנו אף פעם לא נפגשים עם החברים של הצד השני, סתם כי אין לנו צורך כזה. אצלך, על אחת כמה וכמה יש סיבה שלא: בלי לפגוע, חברתה של 19 אינה בהכרח הדבר המרתק בעיני קבוצת בני 27. אבל אם הוא ממש דוחף אותך במבוכה, יכול להיות שיש דברים בגו, ובאמת לא נוח לו מאיזושהי סיבה עם הקשר הזה - בין בגלל פער הגילאים, ובין מסיבה אחרת. בדקת אתו כיצד הוא מגדיר את מערכת היחסים? האם גם הוא קורא לך "חברה של שנה וחצי", או שמא אומר לחברים ש"זאת מישהי שאני פוגש מדי פעם" או "אנחנו יוצאים פה ושם"? תבדקי שאין שם פער בציפיות.

Vdrums

New member
לדעתי זה בגלל הפרש הגילאים

ולא יותר. זה שקוף לאללה. נראה לך שהוא רוצה להתעמת עם אמא שלו על זה שהוא יוצא עם חיילת? (סתם הסקתי את זה מגילך) אמא שלו רוצה לראות אותו עם מישהי בדרך לחופה, מה הוא יגיד לה? שהוא יוצא עם בת 19? העניין עם החברים יותר גרוע, שנה וחצי ואתם נפגשים רק שניכם? איפה את חיה? לדעתי זה לא תקין בכלל. את פשוט ילדה עיוורת. שנה וחצי ואת לא מסוגלת לדבר איתו על זה? שוב לא תקין. מתישהו זה יתפוצץ וזה יהיה מכוער לאללה. מצטער על הפסימיות אבל זה מתבקש.

Flaminga

New member
תשובות

דבר ראשון הוא מגדיר אותי כחברה כמו שמישהי אמרה "חברה של שנה וחצי". דבר שני לא אמרתי שאני רוצה להסתובב עם החברים שלו,הקטע הוא שבני זוג לא יכולים סליחה על המילה,להיות תקועים בתחת של השני לכ הזמן. צריך קצת ידידים משותפים,את החברות שלי הוא מכיר , את שלו אני לא מכירה בכלל! את החבר הכי טוב שלו אף לא ראיתי... בקשר לאמא שלו, לא אכפת לה ממש בת כמה תהיה חברה שלו. אבל הקטע הוא שהוא לא מראה לי אותה לא מפגיש לא כלום יש מצב שהיא שונאת או תתחיל לשנוא אותי בגלל ההתנהגות שלו, היא תחשוב שאני לא רוצה לפגוש וכו... ורק לידע כללי אני לא מבנות ה-19 שמתקרצצות...=] בקיצור בנים למה לדעתכם הוא מתנהג ככה? ולא להגיד לשאול אותו ,כי הוא ממש ילדותי והוא לא עונה ברצינות... תודה רבה שוב וסליחה על הכאבי ראש =]

leper

New member
מעניין מה את בשבילו?

גוף צעיר בן 19 או אישיות אשר מאירה את חייו....

Vdrums

New member
תראי, לא אמרתי שאת צריכה

לצאת עם חברים שלו כל פעם, ברור שלפעמים הוא שם ואת לא איתו. אבל שנה וחצי ואת לא מכירה ת'חברים שלו, זה קצת לא נורמלי. אני לא אומר שהחברים שלו צריכים להיות ידידים שלך, אבל הם חלק מהחיים שלו, זה לא מסתדר לי ששנה וחצי הוא הצליח להרחיק אותך מלפגוש אותם. זה ממש דפוק. את טוענת שהוא ילדותי ואת לא יכולה לדבר איתו, זה הבן אדם שאת איתו אז תתמודדי, תביני שתקשורת זה מרכיב מס' 1 במערכת יחסים ואם אין לכם את זה אז חבל על הזמן. ואל תגידי שיש לכם שיחות, ואתם מוצאים נושאים משותפים כי לא לזה התכוונתי. תקשורת טובה נמדדת במצבים שבהם יש חוסר הבנה כלפי משהו שמתרחש בקשר ולא שמדברים על סרט. עוד דבר שיכול להיות, שאת שואלת והוא לא עונה ברצינות זו פשוט התחמקות, זה שקוף לחלוטין שהוא מתחמק מלתת לך תשובה כי או שהוא באמת אדיוט, או שהתשובה פשוט תפגע בך. מאיפה את יודעת מה איכפת לאמא שלו? את בכלל לא מכירה אותה ואת לא יודעת מה הולך בינהם, מה שאת יודעת זה מה שהוא מספר לך, ובינתיים הוא רק מסתיר דברים כמו חברים ומשפחה. אם הוא היה רואה את הקשר הזה די רציני הוא לא היה מתנהג ככה. לגבר בן 27 שמביא מישהי בת 19 הביתה להורים כל אמא תעשה לו סרט. כמה שלא יכתבו לך כאן תגובות זה לא ישנה את העובדה שאת התשובה האמיתית הוא צריך לתת ולא הפורום הזה. את שואלת כאן כדי לבדוק תגובות של בנים אחרים, אבל אף אחד לא נמצא שם ויודע את הלך הרוח האמיתי. אל תקחי תגובה שנראית לך הגיונית ותגידי אה, זה נכון יופי עכשיו אני רגועה כי הבנתי. אין דבר כזה. את יכולה להבין רק ממנו.

אתה מכליל המון

קודם כל, לא כל אמא תעשה "סרט" בגלל חברה בת 19. לפני כמה עשורים, זה היה פער גילאים הכי מתבקש, ולא חסרים אנשים שתקועים כמה עשורים אחורה. חוץ מזה, כשמישהו לא מפגיש בין חברה לאמא, זה לאו דווקא אומר שהיחס לחברה לא רציני. אולי ההיפך הוא הנכון: ההורים וחוות דעתם לא מספיק עקרוניים לו. אנחנו למשל, לא הכרנו אחד את הורי השני עד שעברנו לגור יחד. הטקס פשוט נראה לנו מאולץ ומיותר. אבל, אני חייבת להודות שההכללות האלה בטלות לעומת הדברים החכמים שכתבת על התקשורת. אכן, היא חייבת לדבר אתו, כי שום תשובה הגיונית לא מבטיחה לה ידיעה.

ILANA5M

New member
היה לי מקרה כזה

היה לי חבר 3 שנים מאוד אהבתי אותו אבל מה היתה אותה בעיה (למרות שהוא היה גדול ממני רק בשנתים) אני בקושי יקרתי את הורים שלו חברים לא ממש היו יודעים מי אני ... מרוב אהבה לא רציתי לראות כלום למעשה הוא ישתמש בי ולמרות זאת היה אומר שאני חברה שלו וכו כשנפרדתי ממנו יקרתי משהו חדש בן 26 (היתי אז בת 19 ) והקשר בנינו היה מעולה כל החברים הכירו אותי רוב הזמן היתי אצלו בבית וכל הקרובים הכירו אותי ... הנקדה שלי שאין שום קשר לגיל ואני מאוד לא רוצה שתסבלי כמוני ...

מוותק

New member
אני ממש ממש מזדהה איתך

לי היה פעם משהו דומה.. אני למדתי בשנים האחרונות כמה דברים על גברים.ומסתבר.. שיש גברים שלא יודעים איך להתמודד עם דברים אז הם פשוט לא מתמודדים.עמדתי להתחיל את המשפט ב "אני במקומך הייתי.." אבל לצערי כשהייתי במקומך לא עשיתי את מה שנכון... אז אני אגיד לך שאני חושבת לנכון (ואולי זה יהיה קצת קשה לשמוע) לשאול אותו למה הוא לא מראה אותך ואם את כבר שאלת אותו ולא קיבלת תשובה ואת יודעת שאת גם לא תקבלי תשובה כנה וחד משמעית, אז פשוט לעזוב אותו. אני בטוחה שזה קשה, אבל בלי להכיר אותך אני יכולה להגיד לך שאין בחורה שמגיע לה גבר שלא יציג אותה בפני החברים והמשפחה שלו ... ההפך.. אם את תדמייני לך את התכונות שאת רוצה בגבר אידאלי ובעצם בכלל מה זה האידיאל לקשר, אני בטוחה שלא כך את רואה את הקשר, אלא משהו שהוא לגמרי דו צדדי ומישהו שכ"כ ירצה להשוויץ בחברה שלו ולא מישהו ששומר אותה בסוד... מכל ה
אני

טוב,תראי,יקירתי...

זה לא ישתנה !!! אף פעם !!!!!! את כבר שנה וחצי עם הבחור הזה,משהו השתנה? לא. תתעוררי,הבחור הזה אידיוט גדול (יאללה,יאללה,אל תגנו עליו) ואת,סליחה על הבוטות גם כן. למה את מבזבזת את זמנך ואת נעורייך על חתיכת אידיוט כמוהו? מה קרה? נגמרו כל הבחורים בעולם? שיילך קיבינמט !!!!!! הבחור לא רציני כלפייך ואם הוא עשה דבר שפל כמו לדחוף אותך,כלומר, להסתיר אותך מאמו כשבאה לבקר,זה אומר הכל!!!! ואת גם לא רואה את החברים שלו...בכלל... מהר,מהר,מהר,מהר לצאת מזה ,מהר !!!!!!!!!!! ועל אהבה מתגברים,תאמיני לי!

qt1

New member
Flaminga ../images/Emo24.gif

יש לי שאלות אובייקטיביות... 1. למה לא שאלת אותו במשך שנה וחצי?. 2.מה היה בתחילת הקשר טוב ויפה כמו כל קשר רגיל כדברייך? הוא כן הכיר אותך אז למישהו מהחברים שלו?. 3.אף-פעם לא ממש יצאת עם החברים שלו או שלא יצאת בכלל ולא ראית?. 4.את גרה איתו כשאת מגיעה מהצבא? לא הבנתי אם את חיילת או לא. 5. איך הגבת למקרה עם האמא? שאלת מה את אמורה לעשות במצב כזה כפי שהציעו לך כמעט כולם , את צריכה לשוחח איתו , יכולות להיות הרבה מאוד סיבות להתנהגות כזו ... רק הוא יודע ואולי האנשים שאת לא מכירה גם יודעים. את בסה"כ בת 19 ולמרות שאת אוהבת אותו , את צריכה להתחיל ולהפנים את העובדה שאנשים לא משתנים , בוודאי שהם לא משתנים אם הם בטוחים במעשים שלהם וזה המצב איתו , הוא שלם לחלוטין עם הדברים שהוא עושה לדברייך. בקשר זוגי יש פשרות , אבל אם את מכירה מישהו וחושבת שתוכלי לשנות אותו את טועה , רצוי שתביני את זה כבר עכשיו. לפעמים מערכות יחסים שגורמות לכ"כ הרבה מחשבות הן כאלה שאפשר גם בלעדיהן , תחשבי גם על זה , אולי שווה לך ... אבל רצוי וכדאי לשוחח איתו לפני שאת חותכת , מי יודע? אולי יש לו סיבה מאוד מוצדקת . תגידי? יכול להיות שהוא מעורב בקשר אחר? סתם מחשבה שחלפה לי כשקראתי את ההודעה שלך ................. מה את אומרת? יאללה ביי ואל תקחי ללב , יש מלא דגיגונים בים
.

למעלה