לילה טוב לכולם

לילה טוב לכולם

קודם כל מז"ט לפורום החדש... אחרי שדיפדפתי בכל ההודעות החלטתי לספר לכם על מקרה אמיתי שקרה לי בזמן הצבא. טוב, שירתתי בסוף העולם שמאלה, צמוד מאוד לגבול לבנון. כיוון שזה היה רחוק מהבית היינו יוצאים פעם בשלושה שבועות הביתה. היינו ישנים שם באוהלים והשטח היה פתוח. האוירה הייתה משפחתית ולכן היינו לפעמים נשארים עם חבר´ה שנשארו לעשות שבת סתם לכיף... באחד מהחגים הייתי אמורה לצאת והחלטתי להישאר עם איזה 10 חבר´ה שנשארו. בלילה מהשעמום החלטנו לעשות סיאנס. התיישבנו במעגל, פרשנו לוח עם אותיות והבאנו כוס (צבאית מפלסטיק) ע"מ להתחיל את הסיאנס. שאלנו שאלה וכלום לא קרה... אחרי עוד כמה נסיונות פתאום הכוס התחילה לזוז... אני נבהלתי אבל שתקתי כי אומרים שמי ששובר את המעגל משהו רע ומר יקרה לו. בקיצור אחד מהמשתתפים החליט שזה שטויות קם ושבר את המעגל... "איזה שטויות, אין לכם מה לעשות?" הוא התקדם לכיוון פתח האוהל וחתול שחור קפץ לו על הפנים ושרט אותו. אני יודעת שזו לא אגדה אורבנית וגם שמעבר לזה לא קרה עוד כלום, אבל אני רק רוצה לציין שאף פעם לא ראינו לפני כן חתול בבסיס וגם לא אחרי אותו מקרה... לילה טוב

Die † dIE

New member
וואי!

גדול...... איזה רוח ניסיתם לעלות? וזה שעזב את המעגל לא יודע לעזאזל שאסור לעזוב מעגל סיאנס באמצע?! הקטע עם החתול-מסכן אותו בן אדם חוץ מזה במילה אחת קריפי

ניסינו להעלות את רוחו

של זוהר ארגוב...... ואגב, כאחת שדיי מטורפת על כל התחום הזה וסרטי אימה בשבילי הם לא סרטים מסוג הצעקה ודומיהם אלא יותר סיגנון "שתיקת הכבשים" ו"מיזרי" וכל הסרטים הדומים להם, יש לי המון סיפורים ואגדות אורבניות חלקם אמיתיות שקרו אצלינו באמת, וחלקם מסוג "אחות של חבר של בן דודה של גיסתי שמעה שזה קרה באמת..." המוכרים, אני אשמח לחלוק איתכם.... שתהיה לכולנו שבת שלום

חובזה...

New member
את יכולה לכתוב אולי ..

פירוט של איך בדיוק עושים סיאנס? כאילו ממש מה אומרים..מה מכינים..מה עושים.. וגם מה אסור לעשות כמו לדוגמא..אסור לעזוב את המעגל.. תודה שרה ביי ביי ומוווו

L e s t a t

New member
זה נראה לי אידיוטי לכתוב את זה פה

בשביל מה יש את פורום מאגיה וכישוף?????

Idan91

New member
זה לא אידיוטי,

אם נושא מסוים עולה בפורום שזה לא הנושא שלו, לא עוצרים מיד את הדיון בטענה ש"אההה.. יש מקום אחר שיותר מתאים לשיחה הזאת"..

L e s t a t

New member
נכון אבל

כבר חרשו את זה בפורום מאגיה וכישוף, מחקר קטן שם כבר יגלה לך הכל.

Idan91

New member
זה העניין..

שכאן זה לא מאגיה וכישוף, לכן היה אידיוטי אולי אם היו שואלים את אותה שאלה כרגע בפורום מאגיה וכישוף, אבל מפני שכאן עוד לא דיברנו על זה, הגיוני לחלוטין לשאול...

L e s t a t

New member
זה חרא של אתר

קודם כל, 60% מהחומר גנוב מכל מני ספרים, דבר שני - בולשיט.. פשוט בולשיט.. לא ראיתי משהו כזה מאז "וויקה: המדריך לכשף לבן". אני ממליץ על ספרים, אם כבר..

גלי®

New member
גם אני אוהבת אותך ! ../images/Emo6.gif

ואם אפשר , הצעת יעול קטנה : רוצה להמליץ - תמליץ ! אל תקטול אחרים שמנסים לעזור , בזמן שאתה לא נוקף אצבע ... מאיפה רצית שיוציאו את החומר ?מ"מגזין הקסם למכשף המתחיל"?

L e s t a t

New member
יש מספיק אתרים וספרים

שלא נכתבו ע"י שרלטנים משועממים כמו גוסט.

Idan91

New member
במקום להיות כ"כ אנטי, אתה יכול פשוט

להציע כמה מהאתרים הכ"כ טובים...

L e s t a t

New member
בבקשה

אתרים על סיאנס, העלאה באוב וכו´ אפשר לחפש במנוע החיפוש המפורסם של תורת הנסתר שנקרא - "אווטר סרץ´". למרות שיש הרבה אתרים שנכתבו ע"י מתלהבים או שרלטנים. אני יכול להמליץ על כמה ספרים טובים בתחום, לאחרונה שמעתי על הספר "Summoning Spirits" מאת קונסטנטינוס, יש את ספרי "מפתח שלמה" והגואטיה, שמעתי גם על הספר "Forbidden Rites : A Necromancer´s Manual of the Fifteenth Century (Magic in History)". וחוץ מזה אני באופן אישי ממליץ לקרוא ספרים של אליסטר קרואלי (Magick Without Tears, Magic In Theory And Practice, 777 And Other Qabalistic Writings Of Aleister Crowley, וכו´). התחום עצמו של סיאנסים לא ממש מעניין אותי כי אני לא מאמין בישויות.

למעלה