לילה טוב לכולם

smilp

New member
לילה טוב לכולם

לפני כחודש ראיתי את הסרט הסוד ובאמת לאורך כל הסרט הנהנתי עם הראש ואמרתי לעצמי "צודקים". השאלה מה לעשות ואיך להתחיל כדי שבאמת ארגיש שכל הדוברים בסרט צודקים. איך אני אוכל לקחת החלטה לידיים ולהאמין במשפט "תאמין במשהו מספיק חזק וזה יתגשם"?

מרי לי

New member
אמרת בעצמך - "צודקים"

איך אתה יודע את זה
איך אתה יודע שהם צודקים
התשובה היא, כי אתה פשוט יודע את זה. אתה יודע גם בדיוק מה לעשות - תקשיב לדוברים הצודקים בסרט, תקשיב לעצמך, תקשיב לסימנים על הדרך והכי חשוב - יש לך חושים שאומרים לך מה טוב לך ומה לא - הם אף פעם לא משקרים.(בתנאי שההגיון לא מתערב), החושים בד"כ עונים עוד לפני ששאלת, רק צריך ללמוד להקשיב בהצלחה

smilp

New member
האמת, שאני לא יודעת

החושים שלי לרוב הטעו אותי ופגעו בי הרבה בדרך. תמיד אמרו לי לחשוב גם עם ההרגשה וגם עם ההיגיון. אני יודעת להקשיב אבל לא לממש.

SummerSpirit

New member
אבל זה נורא הגיוני

כל העקרון של כוח המשיכה והסוד, זה דברים שהיו מאז ומעולם. כל מקום ותקופה נותנת לעקרון שם אחר אבל העובדות בשטח לא משקרות ויש אנשים שזה אכן קרה להם- דברים שהם דמיינו שיש להם, באמת היו להם. את לא צריכה לממש כלום. כמו שהמורים בסרט אומרים- תעשי את זה בשלושה שלבים פשוטים: 1. הכרת תודה- קחי דף ועט ותחשבי רק על הדברים הטובים שיש להם בחיים.יש אנשים שמתקשים בזה קצת, אז קחי לדוגמא מישהו, כל אדם שאת מכירה, ותשווי ביניכם. יכול להיות שלו יש בית גדול והוא עשיר אבל אין לו בת זוג ואהבה ואין לו חברים ולך יש. מבינה? תודי על הדברים הטובים שיש לך בחיים ותודי ממש מהלב, זה יעשה חצי מהעבודה. 2. השלב השני הוא לבקש מהיקום משהו. זה יכול להיות כל דבר, אבל זה חייב להיות אמין מספיק עבורך כדי שיוכל להתגשם. זה יכול להיות משהו גדול כמו לגור בטירה וזה יכול להיות משהו קטן כמו למצוא חנייה טובה בחניון של הקניון. בכל אופן, את צריכה להרגיש שזה ממשי ושזה אכן יכול להתגשם ושזה אמין עבורך. 3. בסוד קראו לזה "להזדהות"- את צריכה לבקש דברים שאת רוצה שיהיו בחיים שלך ולהרגיש טוב איתם. זאת אומרת, אל תבקשי משהו שגורם לך להרגיש לא טוב, או מאויימת או פחד. זאת אומרת, אל תבקשי מכונית מרוץ אם את מפחדת לנהוג בה וזה גורם לך לחשוב על מהירות גבוהה ופחד. מבינה? את צריכה לבקש דברים שגורמים לך להרמוניה ולהרגיש הרמונית וטוב באופן כללי כי הרגשה טובה מושכת הרגשה טובה ובסופו של דבר זה ימשוך אליך את הדברים שאת מבקשת. יש מבין?
.

smilp

New member
אני לא חושבת

כמוך. להביע משאלה ולראות אותה מתגשמת?! יש לי מעט משאלות ואני לא חושבת שאם אני שאם אני כ"כ ארצה בהן הן יתגשמו מניסיון, ההפך אני רק מתאכזבת

MAGIC39

New member
את עונה לעצמך, שימי לב למילותייך..

אם את חשה בתוכך שאת משקרת לעצמך, זה לא יעבוד, זה רק יעשה את ההפך ויצור הרבה יותר התנגדות אצלך, את יכולה להצהיר אינסוף הצהרות לגבי חייך, עד שבסוף תתעייפי ותשארי עם מפח נפש, כל עוד את יודעת שהצהרותייך אינן נכונות, כך החלק המודע שלך ידחה את כולן, וכך יבוא לידי ביטוי ההפך הגמור, וזה אינו המצב הרצוי לך ולאף אחד אחר, כאשר יפסק העימות המנטלי, תוכלי לממש את שאיפותייך, כי תת המודע שלך מקבל אך ורק את מה שאת באמת חושבת כאמת, ללא עימות פנימי, כגון: "זה לא ילך", " אני לא אצליח", "זה שטויות", וכו', זו אינפורמציה שתת המודע שלך קורא ומאבחן מיידית וכך נוצר הפער בין "שאיפותייך" למה שקורה בפועל. אני מציעה לך לשנות את שפת הגוף שלך כשאת רוצה להצהיר הצהרות כלשהן לגביי עתידך, חייך, מטרותייך, שאיפותייך, שפת הגוף שלנו היא חלק ממכלול חשוב שתת המודע שלך קולט, שימי על פנייך חיוך, אפילו מאולץ, שבסוף יהפוך לחיוך אמיתי, שדרי לעצמך וליקום בטחון, חדוות יצירה, אופטימיות, עם הכלים הללו את צריכה לגשת בדרך להשגת מטרותייך, ובכל פעם שמגיע איזה קול פנימי שאת מזהה אותו שאומר לך שזה לא ילך, דמייני עצמך, מכה בו ומתגברת עליו באמצעות חיוך, חשיבה חיובית. האמיני לי יקירתי, ניסיתי הכככללללל, הדרך שבסופו של דבר הכי משתלמת לך ושהכי עושה אותך מאושרת ושלמה מבפנים ושהכי מקצרת סבל, זו הדרך בה את מאמינה בעצמך באמת ובתמים, בלי מאבקים ובלי וויכוחים פנימיים. ותראי כיצד הדברים מתרחשים כמו ניסים... מניסיון. ב ה צ ל ח ה .

../images/Emo210.gifשימי לב שאת ישר פוסלת את עצמך,

בטח שלא הולך לך. מההתחלה את אומרת לא אין מצב, זה לא יצליח דברים כאלה לא יקרו לי לי, אני סתם אתכזב.. בואי נתחיל מזה שאם תגידי משפטים כמו אלה, זה ישר ייכנס לתת מודע שלך ולא ייתן לשום דבר לעבוד בדרך שאת רוצה. אם מתייחסת לזה בצורה שלילית התת מודע והיקום מודעים לזה, וכך זה מושך אלייך אכזבות. דבר שני, מה יש לך להפסיד? אם מההתחלה את באה בצורה שלילית, ואת לא רוצה לעשות את זה כי את לא רוצה להתאכזב..מה הפואנטה? את מאוכזבת כבא מההתחלה. את כאילו מכורה להרגשה של האכזבה, להרגשה של לא זה לא יקרה לי. תנסי לשנות את הגישה שלך, אין לך מה להפסיד...ההפך-יש מצב, אם תאמיני בזה מספיק חזק וזה יהיה אמיתי, זה יכול להתגשם. אני אתן לך דוגמא מהחיים הפרטיים שלי. אני בסך הכל בת 15[כן נו, אני צעירה.] לפני חודש גרתי בדירה קטנה, בקושי היה לי ולאמא שלי כסף לשלם שכר דירה, היו לנו המון חובות. אמא שלי כמובן נכנסה לפאניקה ובאה בצורה שלילית.ראיתי איתה את הסרט תורת הקוואנטים[בליפ] שבחלקו יש הרבה מהעיקרון שיש בסרט הסוד, כמובן שעשיתי מה שאומרים בסרט הסוד[שזו לא כזו טרחה, אגב. ככה שבאמת שווה לך לנסות[: ] כעבור חושד בערך, אמא שלי הכירה מישהו, הם התאהבו, לו לא חסר כסף. עכשיו עברנו אליו, סוף סוף יש אוכל במקרר[שלאנשים סמוימים זה נראה כמו דבר מובן מאליו, לא בשבילי.] הוא עוזר לה בחובות, עכשיו הם טסים אפילו לחו"ל. אני קיבלתי דירת חדר באותה הקומה של הדירה של כולנו. ובכלל כל החיים שלי הולכים ומתשתפרים. יש אנשים שיחשבו שזה סתם צירוף מקרים, אבל תחשבי שנייה שאני ואמא שלי היינו בגישה שלילית והיינו חושבות שהכל יהיה רע ולעולם לא נצא מהחובות, האם כל זה היה קורה? ממש סליחה על החפירהP: , אני מקווה שהבנת[: .

smilp

New member
את ממש לא חופרת

נכון, גילך די צעיר משלי ואני מבינה את הבעיות שהיו לכם, ושמחה בשבילך שזה נפתר :) אני לא אומר שהבעיות שלי יותר חמורות... כל בעיה היא בפני עצמה בלי להשוות. השאלה אם אופטימיים זה לא מתנפץ לך בפרצוף!

למעלה