את עונה לעצמך, שימי לב למילותייך..
אם את חשה בתוכך שאת משקרת לעצמך, זה לא יעבוד, זה רק יעשה את ההפך ויצור הרבה יותר התנגדות אצלך, את יכולה להצהיר אינסוף הצהרות לגבי חייך, עד שבסוף תתעייפי ותשארי עם מפח נפש, כל עוד את יודעת שהצהרותייך אינן נכונות, כך החלק המודע שלך ידחה את כולן, וכך יבוא לידי ביטוי ההפך הגמור, וזה אינו המצב הרצוי לך ולאף אחד אחר, כאשר יפסק העימות המנטלי, תוכלי לממש את שאיפותייך, כי תת המודע שלך מקבל אך ורק את מה שאת באמת חושבת כאמת, ללא עימות פנימי, כגון: "זה לא ילך", " אני לא אצליח", "זה שטויות", וכו', זו אינפורמציה שתת המודע שלך קורא ומאבחן מיידית וכך נוצר הפער בין "שאיפותייך" למה שקורה בפועל. אני מציעה לך לשנות את שפת הגוף שלך כשאת רוצה להצהיר הצהרות כלשהן לגביי עתידך, חייך, מטרותייך, שאיפותייך, שפת הגוף שלנו היא חלק ממכלול חשוב שתת המודע שלך קולט, שימי על פנייך חיוך, אפילו מאולץ, שבסוף יהפוך לחיוך אמיתי, שדרי לעצמך וליקום בטחון, חדוות יצירה, אופטימיות, עם הכלים הללו את צריכה לגשת בדרך להשגת מטרותייך, ובכל פעם שמגיע איזה קול פנימי שאת מזהה אותו שאומר לך שזה לא ילך, דמייני עצמך, מכה בו ומתגברת עליו באמצעות חיוך, חשיבה חיובית. האמיני לי יקירתי, ניסיתי הכככללללל, הדרך שבסופו של דבר הכי משתלמת לך ושהכי עושה אותך מאושרת ושלמה מבפנים ושהכי מקצרת סבל, זו הדרך בה את מאמינה בעצמך באמת ובתמים, בלי מאבקים ובלי וויכוחים פנימיים. ותראי כיצד הדברים מתרחשים כמו ניסים... מניסיון. ב ה צ ל ח ה .