לילה טוב לכולם!!

ZiV GiLbOa

New member
לילה טוב לכולם!!

בזמן שאני כותב פה אני רואה את ערוץ 10 ואת התוכנית "קרב סכינים" (המעולה) בה משתתף היום קרוב משפחה שלי- שף אביב משה. כבוד!! רציתי לעדכן: הממשלה תבקש מחר אני חושב להוציא צווי מניעה למורים בעקבות חוסר התקדמות במו"מ. אני וענת חשבנו על משהו- אתם מוזמניםלבוא ביום ראשון למאנצ'יז. יהיה נחמד אם כולם יגיעו. מי שיכול או לא שיסמן פה. לילה טוב..

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif ושימו לב ../images/Emo38.gif

הכנסתי את רשימת ימי ההולדת של הגולשים שלנו לטאלגיינס , כך שמי שעדיין לא רשם מוזמן לרשום מתי יום הולדתו , ואם איני טועה גבי שלנו התנדבה לפתוח שרשורי ימי הולדת - גבי -את עדיין בתפקיד? זיו- לא דברנו על יום רביעי ?
מעבר לזה -הורדתי את הקישור לעיתון "זמן מעלה" כי הוא לא מעודכן מאוגוסט , כך שאין טעם לקישור לאתר לא פעיל ! מי כתבה מכתבים למערכת לשבוע הזה?

ZiV GiLbOa

New member
דיברנו אבל אני כנראה אגיע רק ב6 וחצי

ואז אני נכנס ישר לפעילות..

ZiV GiLbOa

New member
למי שראה, הכורדים ניצחו!!

כבוד למשפחה שלי, שף אביב משה ניצח את שף סטפן בהפרש של 2 נקודות. איזה כיף

JAMES DEAN

New member
מסעדת מסה בהחלט מסעדה בעלת שם ידוע

אביב משה יותר מקשט את אוכל שלו מאשר מכין מנות מקוריות. הייתי כבר במסעדה שלו ואפילו נכנסתי למטבח. ובקשר לשבוע הבא ביום ראשון
אם שום דבר לא ישתנה עד אז... ובקשר לשרשור ימי הולדת לא עדיף לפתוח לוח אירועים ובו נוסיף אירועים מעניינים כמו המפגש הנ"ל?

../images/Emo45.gif

אבל תזכרו שאני אהיה רק בחמש, בגלל שיעור פסנתר. הגיע הזמן שיתחילו הלימודים. אני מרגישה כל כך מופקרת בזמן האחרון

המפגש? ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

עוד לא. אבל הוא יהיה ביום ראשון הקרוב בשעה 7 בערב בקניון בארומה.

למעלה