לילה טוב לכולם

Star_Dust

New member
לילה טוב לכולם

לילה רגוע לילה שקט חלומות נעימים שמתי לב שהתחמם פה לאחרונה :) מי זה יובל? האם הוא באמת שווה ריב בפורום? לא לכעוס ny. בטח לא לכעוס על אנשים בפורום שרק רוצים מקום שקט לברוח אליו. אף אחד לא התכוון לתקוף. ובטח שלא התכוונו לתקוף אותך. מקווה שיהיה לך לילה שקט. ושתוכל לחלום עליה שוב. בצורה מציאותית כל כך כמו אתמול. חלומות פז, אני.

nypx

New member
star dust אני בטח ובטח ...

לא כועס, אבל קצת רגישות .

Star_Dust

New member
אני חושבת

שאנשים לא הסתכלו על הכרטיס של יובל. אז הם לא ממש הבינו על מה קמה הצעקה. הוא באמת חסר רגישות. אבל צריך לקחת את זה בקלות. ככל שיעבור הזמן תתקל שוב ושוב בחוסר הרגישות הזה. בהתחלה זה מאוד יכעיס. אבל אם לא תלמד להתייחס לזה בהבנה מי שייפגע בסוף זה רק אתה. אסור לתת לכעסים האלה להיכנס לתוכנו ולהשפיע עלינו. והינה סיפור משעשע לדוגמא (נשבעת שכך זה היה באמת): יום אחד לפני שבועיים בערך הלכתי לסוני לקנות משהו. חיכיתי בתור ולידי עמד אדם זקן. הוא ניסה לקשור שיחה והתחיל לדבר, כמובן, על המצב הבטחוני. הוא אמר שהיום אי אפשר כבר לפתוח רדיו כי כל הזמן שומעים על עוד פיגועים ועוד לוויות. אז עניתי שאני לצערי מכירה את זה טוב מדי, שאיבדתי את בעלי לא מזמן בפיגוע. הוא היה מאוד נבוך. התנצל על שהתחיל את השיחה ואמר שמעכשיו הוא ישתוק. אז אמרתי "טוב". הוא שתק שתי דקות ואז הסתובב אליי ואמר "לא נורא, יבוא מישהו יותר טוב"! אז חייכתי, אמרתי שאני לא חושבת. ונתתי לזה לעבור. ומאז זה די משעשע אותי כל פעם שאני חושבת על זה. לא מאמינה שמישהו העז להגיד לי שיבוא מישהו יותר טוב. אני חושבת שזה שיא החוצפה. ויכולתי לכעוס. ויכולתי לצעוק עליו. ויכולתי לעורר מהומות. אבל מה זה היה נותן לי? את בעלי זה לא היה מחזיר. אז העדפתי לשתוק. ולהשתעשע מהטימטום. וזהו. החיים הרבה יותר נסבלים כשמתייחסים לכל השטויות בקלות. אני.

יופי! זהו בדיוק!

זו החוכמה! להחליט או לבחור לא להפגע. ולראות את הצד המשעשע של הדברים. מנגנון הישרדות שתמיד עובד. ואם יש איזה אחד שחושב שאיש אהוב זה אבוקדו.. אז אפשר להתחרפן ולהפגע וגם להתנפל עליו ולכעוס. ואפשר גם להגיד לעצמך.. וואלה.. מסכן.. עמד אחרון בתור כשחילקו את האמפטיה או הטאקט. המהדרין מן הסתם יגידו שזו היתה פליטת פה של מבוכה. יאללה..בסדר. שיהיה. העיקר שאת לא נותנת לזה להכנס אליך. או רואה בזה את הצד המשעשע. הריאלי. כמו המשפט האלמותי ההוא של מונטי פייטון.. ליל מנוחה יקרה שלי

Star_Dust

New member
לא ידעתי שככה זה עובד באבוקדו

אז הנה אפילו למדתי משהו חדש! :) תמיד ידעתי שמכל דבר רע בסוף יוצא משהו טוב! :)

פעם..

היתה פרסומת.. לא נורא.. מחר נקנה עוד אבוקדו.. אוי כמה "לא נורא" כאלה יש.
אני אשכיב את עצמי לישון לפני שאתחיל לזמר פה זה לא נורא לא לא לא זה לא נורא.. אם בוקר אחד יספרו לך.. טוב לא משנה. יותר עדיף אני אלך לישון.

אורי_ח

New member
כן יותר עדיף תישני עכשיו

וממחר תתחילי להוסיף ברוקולי לתפריט. אני בכלל בא מתחום הבננה ואבוקדו זה פאסה.

Star_Dust

New member
לילה טוב לכולם ../images/Emo29.gif

מקווה שגם אני אוכל לישון בקרוב. מישהו החליט שהבת שלי הגיעה לגיל בו היא יכולה ללכת לישון במיטה שלה במקום להציק לאימא כל הלילה... אז היא עוד צורחת במיטה...מרימה את הבית בצעקות.... מזל שהשכנים חירשים. :)

אורי_ח

New member
כיוון שגידלתי כבר 4 בנים ובנות

שעברו גיל 15, לא מדהים אותי האופן קל הדעת בו מילא יובל את פרטי כרטיסו האישי. בעיניי זהו פרט זניח אם מעמידים אותו מול מה שנראה לי כפנייה כנה ורגישה אל הפורום לצורך מטרה שבהחלט יש לברך עליה. מעבר לזאת המחיש המיני אירוע הזה באופן מקוון ואמיתי את השוני ברגישויות של האנשים ליחס החברה הסובבת אלינו, שחווינו אבדנים קשים. אני לא יודע ליאת, אם כל אחד מסוגל להגיב בשתיקה או בשעשוע. כמו כן יש הרואים במה שאת מכנה "טימטום" סוג של מבוכה. אצל כל אחד מגיב המנגנון בצורה שונה. לילה טוב וסוף שבוע רגוע אורי

Star_Dust

New member
סביר להניח

שזו באמת הייתה תגובה שנבעה ממבוכה. בכל מקרה, היה עדיף אם הוא היה הולך לפי התגובה הראשונית שלו ופשוט שותק.

nypx

New member
כוכב היקרה.....

א,יש מקרים ויש מקרים לא בכולם אני מגיב, ב,שק איגרוף יש בחנויות ספורט ואני אוהב פשוט להחזיר ולהעמיד במקום. ג.והכי חשוב אני מצטער באמת על דבר אחד בלבד: שגרמתי לכם לחשוב ולהרהר על דברים טיפשיים שאנשים אחרים אומרים. ואדריאן אני ממש מתאפק רק שתדעי.

אורי_ח

New member
אל תצטער ny.

הבמה הזו טוב שהיא גורמת לאנשים לחשוב על כל מיני דברים. ומה שטיפשי בעיני האחד אינו כך בעיני האחר. ומה הלילה. שוב הלבן לבן הזה?

אורי_ח

New member
החופשה הכפויה הארוכה הזו

הופכת לי ת´שעות ומטמטמת לי ת´שכל אז אני פה מתקתק ומפריע לשכנים

אני הייתי

שמחה לחופש. אצלי הוא התבטל.. אבל סופ"ש מתחיל.. חצי נחמה. תקיש בשקט.. זה כותב יותר רך..

nypx

New member
ואני חשבתי .....

שרק אני ער. מישהו רוצה קפה???

BooBee

New member
שתהיו לי בריאים

מזמן לא קראתי כאן שיחות משעות הבוקר המוקדמות... מה שלומכם/ן ואיך כולכם/ן? אני עם שן בינה שעושה לי בעיות נוראיות... חצי פרצוף משותק מרוב כאב, אז אל תצחיקו אותי היום יותר מידי, כואב לי כשאני מחייכת... יש לי מלא אנטיביוטיקה ומשככי כאבים לסוף השבוע. רויטל.

בוביק!

אלכוהול.. יותר עדיף מכל משכך כאבים..
וחוץ מהבינה.. שיש לה פנים לכאן ולכאן.. איך את? ומה שלומך?

BooBee

New member
טוב לי ורע לי וטוב לי ורע לי

תלוי מתי את שואלת. עברו עליי ימים לא קלים בכלל בשבוע האחרון, כאילו הכל מתפורר לי ומתפזר לי ואני מרגישה שהידיים שלי קטנות מידי בשביל להכיל הכל ופתאום גם השן הזאת ביומיים האחרונים, אללה איסתור. בתחילת השבוע היתה לי פגישה עם הפסיכולוגית ודיברנו על נושא שהייתי בטוחה שנגמר והושלם, אבל מסתבר שממש לא וזה העסיק את מחשבותיי כל השבוע. מעצבן קצת, שכשאני חושבת שמשהו נסגר ונאטם באיזו קופסא פתאום פורץ מחדש. בדרך כלל חגים "כבדים" עושים את זה לראש שלי, מסתבר, גם פסח שעבר משהו נשבר... לא יודעת, אני צריכה להמשיך לחשוב על זה. ואת? מה איתך?

למעלה