לילה טוב לכולן - איזה כייף שאתן פה
טוב המצב כבר ממש רע !!!
אני קודם כל יציג את עצמי , אני הילה אמא טרייה לאור בת 3 חודשים. במשך ההריון עליתי 30 כמעט קילו !!! ומאז...אני תקועה !! הבעיה אצלי היא בעיקר התחת - אני לא מסוגלת להסתכל על עצמי במראה, אני נהייתי ממש ממש ענקית !!! לא שלפני ההריון הייתי רזה - אבל הייתי בסדר קצת מעל הממוצע ! ועכשיו 3 חודשים אחרי לידה אני לא מצליחה להפסיק לאכול - בעיקר בלילה ורק שטויות !!! כל היום אני בקושי מכניסה משהו לפה - ומהערב שבעלי מגיע הביתה - אני מתחילה לחגוג !! אני לא אוהבת לצאת מהבית כי כל יציאה זה לי סרט של "מה ללבוש", כלום לא עולה עליי. הבנתי שאין לי ברירה אז הלכתי קניתי כמה בגדים (הגעתי למידה 48 !!!
) אבל כמה כבר אפשר לחרוש על 3 חולצות ו-2 מכנסיים ???? יש לי ביום שישי ארוע ואני ממש בדיכאון בגלל זה, היה לי יומהולדת שבוע שעבר, אז אמא שלי אמרה לי שהיא תיקח אותי לקנות בגדים - אבל לא שכחה להעיר בציניות "איפה קונים בגדים במידה שלך " אז אמרתי לה שאפשר ללכת לH&O אז היא אמרה "יש שם רק בגדים של זקנות ". זה הגיע למצב שדודה שלי התקשרה אליי כדיי להגיד לי שאני חייבת לשים לב כי "יש לי בעיה של אגן רחב וזה לא נראה טוב...אני נראיית כמו איזה "דודה"". סבתא שלי התקשרה לאמא שלי כדי לשאול אותה "למה היא לא אומרת לי כלום ??" בקיצור המצב ממש מש מיאש !! הרגלתי את עצמי מההריון שמותר לי לאכול הכל,מתי שבא לי - וקשה לי להפסיק !! חוץ מזה שיש לי כאביי גב וברכיים מאוד חזקים (מאז הלידה) והדבר שאני הכי אוהבת לעשות (הליכות רגליות) אני לא יכולה לעשות... טוב, שפכתי יותר ממה שתיכננתי, אני מקווה שלא העמסתי יותר מידיי - אבל הייתי חייבת לפרוק כי אני כבר מתפוצצת
טוב המצב כבר ממש רע !!!