לילה טוב לכל בני ישראל שיצאו מעבדות

לילה טוב לכל בני ישראל שיצאו מעבדות

שלום! אני לא מהטיפוסים הוירטואליים (פעם הייתי, עבר לי, לשמחתי) ואני יודעת שלא אמצא עניין קבוע בפורום שכזה, אבל.... אבל איכשהו איזשהו חלק בנפש המאד פרקטית, מעשית, לוגית, הנדסית וחסרת יכולת להמשך אחרי מיסטיקה- נמשך כבמטה קסם לקריאת ספרים שעיקרם הצגת המציאות המקראית, הכל כך קרובה לחיי, באופן שבו "הצד המפסיד" ראה אותה. או במילים פשוטות יותר: כל הספרים המציגים את המציאות המקראית בעיניהן של נשים פאגאניות. דוגמאות לא חסרות: לראשונה נמשכתי בצורה כמעט פתטית אחרי מאחורי הקלעים של "צופן דה וינצ'י" נפשי יצאה ממקומה מרוב ריגוש כשניתקלתי שם בכל עניין פולחן האלה, עלילת המתח לא עניינה אותי, וכל מה שרציתי היה להבין עוד ועוד על עניין מסדר ציון והאלה. אח"כ חברתי המליצה- בלי לדעת עד כמה אני נמשכת לעניין- על "האוהל האדום" ועל דפי אותו הספר מצאתי את עצמי במלוא המובן. נפשי יצאה מקרבי, רציתי לקום ולעשות שינוי, להשליך מאחורי גבי את כל המהות, בסתר לבי כבר החלתי בעבודה האלה האלילית, וזאת למרות שהוריי חרדים.... מאז נתקלתי בעוד כמה ספרים, לא אמשיך ואמנה את אלו שודאי מוכרים לכולכם... אני לא וירטואלית, כפי שטענתי מראש, וגם מאד מעשית ומעט מדי רוחנית. רוב הזמן אני עשויה למצוא את עצמי מלגלגת על כל מיני פולחנים וכתות מוזרות, אבל משהו שם מחלחל עמוק לתוך הנפש ההנדסית שלי, מסתדר לי עמוקות ביום יום שלי. אני רוצה לחבור לקבוצה. קבוצה דרומית. איפה אפשר בדרום למצוא לי בני שיח בנושא? אנשים שלא יחשבו שנפלתי מאיזה ירח מרוחק כשאומר להם שהעוצמה שלי היא מהרחם ישירות לאדמה?

TheBlueOne

New member
ברוכה הנמצאת ../images/Emo140.gif

הרשי לי לברך אותך בצאתך למסע מרתק... אני מניח שכבר התחלת אותו, ואני שמח שמצאת אותנו בדרך. פולחן האלה הוא דבר גדול ועמוק, הוא אינו מסתכם בסמלים וטקסים, זהו דרך חיים. במה את מתכוונת כשאת אומרת "קבוצה"? בעיקרון, בפאגניזם, אין קבוצות העובדות ביחד למעט קוונים וכו' ואלה (למערי) אם קיימות בכלל בארץ- מעטות וסודיות. מצטער שבעניין זה אני לא יכול לעזור, מה שכן אני יכול להציע, הוא שתשיארי, תוכלי למצוא בני שיח פה, בנינו, וכמו כן מקורות מידע רבים מגוונים, ולא פחות חשוב- אמינים.
שבוע טוב

Justin Angel

New member
קבוצה בדרום?

דבר ראשון, ברוכה הבאה! מאברוק. דבר שני, לא כל דבר צריך להגדיר. את לא חייבת להיות זה או זה, את לא צריכה להגדיר את עצמך ככה או ככה. תלמדי, תתנסי, מה שיתאים לך תאמצי לחיקך. בנושא קבוצה, נשמע כאילו את תרוויחי מביקורים אצל השמאנים מ"הרוח הגדולה", הבית ספר הראשון לתרבות אינדיאנית ושמאניזם. במקרה הם גם ממוקמים בדרום. מצ"ב קישור לאתר שלהם עם תאריכים לטקסים הקרובים, אם אני לא טועה גם יהיה טקס בראשון למאי לכבוד חגיגת הדרקון הירוק.

טרה

New member
נשיות מקודשת

שלום רב לך חזזית החורש, שמי טרה ואני זקנת שבט הרוח הגדולה, את מוזמנת להיות איתנו בקשר . ביחד עם האיכויות השאמניות אותן אנו נושאים, אנו עסוקות בצורה ממוקדת בנושא הנשיות והחזרתה של הרחם למנהיגות. אמא אדמה אוהבת גם אותך טרה

hdawn

New member
../images/Emo32.gif צ"ל מברוכ

"מברוכ", ג'סטין, לא "מאברוק". אחד החסרונות של להיות סטודנט לערבית זה שחוטפים קריזה ברגע שרואים דברים כאלה (ואל תתחיל איתי עם "צ'יזבט", שצריך להיות "כ'ד'באת", מלשון כזבים, שקרים). אהלן וסה... אני מתכוון, ברוכה הבאה אל הפורום, חזזית החורש.
יוצא באמת בימינו שהאינטרנט הוא המקום הכי טוב לפגוש אנשים דומים לך בחשיבתם, וככה גם אני התחלתי. הנה, טרה כבר קיבלה אותך מאוד יפה ונתנה לך קישור מועיל. היו ברוכים. Heathen Dawn

hdawn

New member
בערך

כ': כמו ch במילה chin באנגלית. אחרי זה תנועת i קצרה כמו במילה sit באנגלית. ד': כמו th במילה there באנגלית. ב: כמו בעברית (ב דגושה) א: כמו תנועת a במילה man באנגלית, אבל מוארכת ת: כמו בעברית. בערבית ספרותית המילה היא כַּדִ'בַּאת - הכ' הופכת ל-ch רק בלהגים כפריים של הערבית המדוברת, שמשם באה המילה "צ'יזבט" במקור".

RainBird

New member
קצת חריקת שיניים והכל טוב. אני לא מת על השפות השמיות.

hdawn

New member
המממ...

Kann ich davon verstehen dass du die deutsche Spracher lieber hast? ("האם אני יכול להבין מזה שאתה אוהב את השפה הגרמנית יותר?")

hdawn

New member
אשכנזי דפוק! ../images/Emo6.gif

...אומר הנכד הזה של פולנים מצד האב וליטאים מצד האם.

למעלה