לילה טוב לכל המתוקות!

mikloi

New member
לילה טוב לכל המתוקות! ../images/Emo29.gif

טוב, הלילה אני פורשת מוקדם. מקווה להירדם... בכל מקרה, למרות התחלה לא מוצלחת, והיענות חלשה מרובכן, זה היה יום מוצלח ופורה! אני מקווה שכולכן נהינתן היום כמוני!! לילה טוב! נ.ב. שני בת ה14, אני מקווה שאת בסדר. תכתבי משהו... ואירנה, רותרות, סירופית, פורומית, פושפושית, שני הגדולה ועדי הרחוקה, וכל מי ששכחתי....לילה נהדר לכולכן!!!

rutti

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

עלי דווקא עבר יום די עצוב. פשוט הייתי בדיכאון רב היום ואין לי ממש מושג למה. אני די מרגישה מגעיל עם עצמי עכשיו, אולי זה בגלל שאני נשקלת מחר, לא יודעת. אני יודעת שאני לוקחת את זה קשה מידי אבל מה לעשות. חוץ מזה עבר שבועיים מאז הפעם האחרונה שנשקלתי אז זה עוד יותר מלחיץ. אפילו באירובי לא נהניתי!!! אני מקווה שלכולכם היה יום יותר מוצלח משלי. מחר יום חדש ואני מקווה שיהיה יותר טוב. אז לילה טוב לכולם.
,רותרות.

mikloi

New member
בוקר טוב מתוקה! ../images/Emo42.gif

מה שלומך הבוקר? אני מקווה שהרבה יותר טוב! איך היתה השקילה? אני בטוחה שהיה מצוין אבל תיכנסי לעדכן בכל זאת.

rutti

New member
בוקר אור! ../images/Emo42.gif

האמת היא שעוד לא נשקלתי אני הולכת רק ב-3 . שלומי קצת יותר טוב הבוקר .רק שלא ישתנה אחרי השקילה. איך התחיל היום שלך? אני מקווה שמצוין. אז שיהיה לך המשך יום טוב, ובהצלחה ביום מספר 5. רותרות. נ.ב.עכשיו קראתי שהשבוע הזה בישבילך זה שבוע היטהרות אז תתעלמי מההודעה למטה.

mikloi

New member
הי חמודונת!!!!

מה ענייניםםםםםםםםםם?????????????? מה שלומך?????????????????????? איזה כיף זה שלא משנה מה קורה, תמיד מחר יש יום חדש!!! נכון? אז היום הכל פתוח לפנינו, ויהיה לנו היום הכי נפלא בעולם!

rutti

New member
מה נשמע מקסימה?

כן, זה באמת טוב שתמיד למחרת מתחיל יום חדש אפשר ככה להתנחם. אני עוד איזה שעתיים נוסעת להישקל ובכוונה אני לא אוכלת לפני זה ארוחת צהריים כדי שהמשקל יהיה הכי מדויק שאפשר. אמא שלי כבר מתחילה לדאוג. זה לא יאומן האמהות האלה(פולניות בעיקר) לא משנה שכבר תקופה ארוכה אני לא עושה שטויות ואוכלת כמו שצריך, עדין אם יקרה שאני אדלג על איזה ארוחה היא ישר תתחיל לדאוג ותחשוב שאני שוב אנורקסית... מה יהיה? אז שיהיה גם לך את היום הכי נפלא בעולם ואני שולחת לך המון
והעיקר שתמיד תמשיכי לחייך
. אוהבת תמיד תמיד
, רותרות.

sweet14

New member
../images/Emo50.gif

גם אמא שלי ככה... תמיד אכלתי המון ובזמן האחרון אני מנסה לאכול קצת וישר היא מתחילה לשאול מה לא בסדר... :)

mikloi

New member
אוהבת בחזרה.... ../images/Emo24.gif

בהצלחה מתוקה שלי!!! ואל תשכחי שפולניה או לא, העיקר שזה מאהבה!!!!!!!!

למעלה