לילה טוב לכל חברי הפורום..

לילה טוב לכל חברי הפורום.. ../images/Emo13.gif

מה שלום כולם? וויזי? גברררררר? מוחה? גדעון? אהרן? נפש? אקרא? עג'ייב? (שכחתי מישהו?) במזל טוב הסתיים הבלגן של מעבר הדירה, הכל כבר נקי, מסודר ומחובר, וכעת אפשר להתרווח בפעם הראשונה על הספה בסלון החדש, עם מקלדת אלחוטית מול הטלויזיה החדשה (אך נטולת האנטנה/כבלים), ובין כתבה מצמררת אחת על 100 הרוגים פלסטינים לבין דיווח חי ומבהיל מההורים של אשתי על נפילת טילים בשכונה שלהם (אין להם מקלט וגם לא חדר ביטחון..) - אפשר לנסות לנשום קצת לרווחה............
האם יום אחד המצב המלחמתי הזה יהיה לא יותר מזיכרון רחוק וביזארי? ימים יגידו... בינתיים נראה שכל צד רק מתבצר עמוק יותר בבועה שלו, ומסרב לראות את המציאות כפי שהיא. עצוב, פשוט עצוב.

לילה טוב חברים

מקווה שלא יפציצו לי את הח'רבה שאני גר בה ביפו, להתעורר פתאום בין שמיכות בטון ועצמות מרוסקות דבר נורא.

THE WIZARD 55

New member
מזל טוב עופר, התגעגענו:) ובוקר טוב לכולם..

היית חסר מאוד, אצלי הרבה יותר טוב, רק שאין לי כל כך הרבה זמן.. ולצערינו זה לא יהיה זכרון, אלא המציאות היומיומית שנקלענו אליה. המנהיגים מפגינים כח, האזרחים הם אלה שסובלים. יום טוב

מוחמד5

New member
מברוק עופר

תיהנה לך מכל רגע בדירה החדשה. ספר קצת על השכנים \ות ועל הסביבה החדשה, עזוב אותך מפלשתין ומחמאס , לעולם לא יהיה שלום, כל עוד כפי שקראת כאן ישנם אנשים עם רצון לטבוח כמה שיותר מהצד השני, ובכל פעם שמישהו נהרג זה יום חג בשבלם. סחטינקום על המקלדת ..............

עגייב

New member
../images/Emo219.gifלעבור דירה זה וואחד סיוט../images/Emo219.gif

בחיים שלי עברתי מכמה לכמה מקומות, למרות שברוב המקרים היה מדובר רק בלהעביר את הבגדים והסדינים שלי, בכל זאת היתה חוויה מגעילה..מברוק הבית הדנדש ובשעה טובה

למעלה