לילה טוב לכל מי שאני אוהבת

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
לילה טוב לכל מי שאני אוהבת

ורוצה רק לאמר שאין לאף אחד זכות על בעלות ומי שייך לאן ולאיזו משפחה באמת שהלילה יעשה טוב

בוקר טוב שיהיה לך sad

ויום נפלא עם הרבה אור גם לי וגם לך ושלא יהיו לנו צרות יותר גדולות בחיים.. סתם אחת

sad

New member
ושוב הצבי צולע..

ומה עושים למה הוא לא נשלח? אולי לעזרא יש עזרה? למה הצבי-מייל לא רוצה להשלח והי אחת מהצד, למה ערה ב 4:40?

הצבי-מייל הוא זכר

וזוכר ולא רוצה להנתק מהסינר ולמה אני ערה? נו.. באמת. למה. אני. ערה. יותר מדי אור היה וקר

sad

New member
אולי היה פחות מדי

אור והרבה מאוד אוהבת אותך

אורי_ח

New member
בוקר טוב יום טוב שבוע טוב.

ברוך השם אין חגים באופק הקרוב sad, גם אני כתבתי לך מייל, יכול להיות שדאגתי לחינם. אני שמח שאת פה. כמו כן אני מסכים אתך שלאף אחד אין זכות לקבוע מי שייך למה (בתקווה שהבנתי את כוונתך). יגאל, גם לי הלך אח שהיה לי תחליף לאב. רק שזה היה לפני 34 שנה, אבל הדברים שבנפש האדם אינם משתנים. כולנו עשויים מאותם חומרים. ואני מתגעגע אליו עד היום, וגם לי קורה שאני חש (לפעמים) אטימות לצער של אחרים, וגם הבכי שלי חנוק עמוק עמוק. אני מקווה שתענה לעזרה נפשית שאתה כה זקוק לה ואני מקווה שתהיה אתנו בפורום הזה - כמה שאתה זקוק ורוצה לדבר על כל מה שעולה על דעתך. כמו שאמרו לך בליל אמש. אתה יכול גם לכתוב אלי לאימייל, אם אתה רוצה. אורי

יגאל17

New member
לא מסוגל לחשוב על פסיכולוג

אני רק חושב על האפשרות לספר לבן אדם זר את כל מה שאני מרגיש פנים אל פנים והרי הוא לא חש את זה בחיים אז נכון שהוא למד והכל טוב אבל בכל זאת הרי אומרים שבעל המאה הוא בעל הדיעה! ואני לא מסוגל לדבר עם מישהו שלא טעם מהטעם המר הזה! תודה על ההצעה לשליחת אי מייל , אעשה זאת בשמחה , אבל רק בעוד תקופה קצרה כי אני חייב ללכת לאיזה שהוא מקום, אז ביי ביינתים.

sad

New member
אורי, נכנסת לשניונת להגיד לך

שעכשיו נזכרת שאכן קיבלתי מייל מאורי וכשפתחתי, כי חשבתי שזה ממך, לא מצאתי תוכן... וסגרתי ומחקתי וחשבתי שזה מייל מכל השטויות שמופצות ואני לא נוהגת אפילו לפתוח. אז חבל מאוד. ובכל זאת תודה על הדאגה, ודדקא היתה סיבה... אבל אתה יודע איך זה פתאום באים לך כאלה מהצד ועוזרים לעשות את הדברים אחרים. תודה

SAD שבוע טוב שיהיה לך. אני שמחה

לדעת שאם קוראים לפורום הזה משפחה, שאת חלק ממנה. ללא בעלות וללא זכות, ממש שמחה שאת כאן. וכל זה למרות שזו הפעם הראשונה שכותבת לך.

למעלה