לילה טוב לכם כולם

לילה טוב לכם כולם../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

לא יצא לי כמה ימים להיות פעילה משום שאני עובדת כמו חמור אבל אני קוראת חלק מהכתוב ופחות או יותר מעודכנת.קרה לי משהו כייפי היום בעבודה
ובא לי לשיר מרוב שמחה
אני הועלתי לתפקיד בכיר בעבודה התפקיד קשה ומיוחד אבל אני רוצה אותו ואני בטוחה שאצליח איזה כייף לי. בבקשה תחזיקו לי אצבעות שלא אפול הכל תלוי בי ובצד השמחה והביטחון יש בי פחד קטן שאולי..
כי מדובר בהשקעה רצינית של הבוס שלי בעיניין וזה מלחיץ. האם אצליח? האם אכשל? הרי הם נותנים בי אמון ובמשרד אומרים שאני היחידה שיכולה להרים את הפרוייקט הזה למעלה
אז בבקשה אחזיקו לי אצבעות מתחננת....

סופשבוע בתל-אביב../images/Emo23.gif

שכחתי לספר,בן זוגי היקר עשה לי הפתעה
ועשה קומבינה עם חבר שגר בת"א החבר נותן לנו את הדירה לסופשבוע והוא מקבל את הדירה בקיבוץ וכולם מרוצים מהסידור.נכון שזה נשמע נחמד? החבר גר ליד דיזנגוף-סנטר ומבחינתי זה מושלם ואני כמובן צריכה להחליט מה עושים כיזה יום ההולדת שלי
יש לכם מה לעשות מקומות בילוי וכדומה? תענו מהר כי מחר אחה"צ אנחנו כבר בדרך. אז לילה טוב וברכות לכולם.שלכם....ותשמרו על יקירכם.

rolan

New member
ממונט

בוקר טוב מה זה ממונט?... קודם כל - בהצלחה!!! אל תחששי, את תצליחי כי את רוצה מאוד. אני מאמינה שאם רוצים משהו ומתמידים ברצון להגיע אל המטרה ולהצליח - משיגים!!! לגבי סופה"ש... קטונתי, תיכף יענו לך הבליינים שלנו
יום טוב ומוצלח לכולם

מה זה ממונט ? שם חיבה

בן זוגי המתוק קרא לי כך כמעט מיד בתחילת הקשר.ותודה על החיזוק העיניין הוא שיש בי רצון עז להצליח אבל ההשקעה של הבוס שלי בפרוייקט מבינה כספית והאמון הגדול שהוא תולה בי די מלחיץ אותי.ממש גורם לי לחוסר מנוחה בזמן שאני חושבת על,וככל שהזמן מתקרב
אני נלחצת...

ברוכים הבאים ../images/Emo91.gif

שלום לתותחית ולבן זוגה התותח ..... בכניסה לת"א עצרו ליד דוכן עיתונים חפשו את עיתון "העיר " בין דפיו נחבא לו בפורמט מחברת "עכבר העיר " ובתוכו תמצאו את כל המידע שיסייע לכם לעשות טוב ,כייף , נעים , מענג רוחני וקולינארי לו לך ולך לו .. סופשבוע מענג לשניכם

../images/Emo13.gifתודה לך,זה בדיוק מה שעשינו.

בין השאר הלכנו להצגה בהבימה "הקומיקאים" עם שלמה בר אבא ומוני מושונוב
מומלץ עם המון צחוק על השפתיים. ובשבת היינו בסופר לנד בראשון לציון, רק שנינו וזאת חוויה מאלפת ומומלצת לכל זוג. ניסינו את כל המתקנים וכל היום זללנו ארטיקים ופופקורן. פשוט נפלא
ואני מאוהבת מחדש בבן זוגי בזכות השובבות שלו ורוח הנעורים שלו. ואגב הילדים שלו ושלי ממש לא הבינו את הרעיון , לך תבין אותם....

למעלה