לילה טוב לכם......

לילה טוב לכם......

ת`אמת שלא כזה בא לי לשאול פה משו בגלל שאתם לא בדיוק עונים תשובות...אבל בכל זאת תקראו...ואולי תענו רציני...איך אני יכולה לתת תעודת ביטוח לעצמי שהגבר שלי לא יבגוד יום אחד?איך כן להאמין בו?להגיד שאני מאמינה בו במאה אחוז אם זה לא?איך מאמינים בכם הגברים בכלל?.....אני מתה על חבר שלי.וסומכת עליו.אך בכל זאת הפחד תמיד נשאר. ושוב אתם לא חיבים לענות.זה בסדר התיאשתי כבר.אז בי לילה טוב.

ebony

New member
מגניב...

איפה קונים כזאת

ebony

New member
חנות ישראלית שמוכרת חגורות כאלה

אם מישהו מחפש
http://www.bondage.co.il/index.php?cPath=23_2&osCsid=2580491493b4d0a8590878fa745a5dfd

billc

New member
אני מבין שיש לך!!!../images/Emo6.gif

יש לי שאלה.... מה קורה אם נאבד לך המפתח? יש לך ספייר...

Ocean Girl

New member
היתה לי תקופה כזו... שזה שיגע אותי

לא בגלל שהגבר שלי נראה לי חשוד. להיפך, בגלל שהוא לא, ואני מפחדת שמתוך אהבה-אני עיוורת.... בוגדים היו מסביבי כל הזמן. הבוס שלי היה בוגד באישתו, לקוחות בחנות מבקשים דברים למאהבת... חברות היו בואות אלי בוכות שהגבר בגד בהם, חברה אחרת מספרת שהיא נכנסה להריון מגבר שבגד בה... סרטים שראיתי באותה תקופה היו כולם בנושא.. נהיה לי חתיכת כאב ראש מכל העניין... באתי אל אלי ואמרתי לו מה אני מרגישה... הוא אמר לי שגם הוא מרגיש ככה.. אולי אני זו שאבגוד בו? העניין הוא... שהרבה גברים נופלים.. וגם לא מעט נשים... אז הדבר היחיד שאפשר לעשות זה- כלום. יש אפשרות שהגבר שלי יבגוד בי במהלך החיים. יש אפשרות שגם אני אבגוד בו. שום דבר לא בטוח. בחרתי בגבר שאני אוהבת וסומכת עליו אבל זה לא מבטיח לי שהוא לא "יפול". אני מאמינה שהוא לא יעשה דבר כדיח לפגוע בי. אני מאמינה שהוא חזק כדי להתגבר על נפילות כאלו... אבל מודעת לעובדה שאף אחד לא מושלם. גם לא אני.

התשובה הכי נכונה ששמעתי פעם!!

הבאת את זה בצורה ממש מציאותית ונכונה.תודה מותק ויום טוב לך

Ocean Girl

New member
../images/Emo13.gif

שמחה שאהבת את התשובה ובאמת.. הגעתי למסקנה שהדבר היחיד שיכול להרוס לי את החיים- זה לא שהוא יבגוד בי, אלא שאני אחשוד כל הזמן. חבל על המתח הנפשי....

joshh

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

זה ניקרא תקשורת טובה בין בני זוג!!! היו לך חששות, התאמתת איתם מול בין זוגך וקיבלת תובנות חדשות. כל הכבוד !!! ולשואלת (וגם לכולם) והמסקנה היא מאוד נכונה. אין תעודת ביטוח. את צריכה לחיות את החיים שלך כמו שאת חייה אותם. באותו מטבע את יכולה לחשוש מה יקרה אם פתאום אותו ידרוס אותך (חלילה) או אם ישדדו אותך, יפרצו לבית, תפגעי או בן זןגך מפיגוע (הכל חלילה כמובן). אין תעודת ביטוח לשום דבר לצערינו. אני יכול להשאיר אותך עם משפט אחד שאולי יסדר לך את הדברים :) החיים הם מחלה סופנית בסוף מתים ממנה או בקיצור, בדבר היחיד שבטוח בחיים זה המוות. joshua

magenta73

New member
מה יש לענות

כשאת כבר ענית לעצמך ועשית סינריום שלם בראש? וכתשובה - את לא יכולה לדעת. לעולם. את לא יכולה לדעת מה יקרה מחר. ככה זה. חיים באי וודאות... הקלות הבלתי נסבלת... מה שכן... את כן יכולה לבטוח באדם שהוא ובאהבה שלכם, לבטוח בו שלא יפגע בך. באיזה שהוא שלב של היכרות. והתחייבות.

ואם

הוא כבר פגע בצורה מסוימת.. הוכיח שהוא מסוגל לשקר במצח נחושה.. טוען שלא היה יותר משיחת טלפון.. לא מוכן לוותר עלי, אבל לא יודע להתנהג... אוף.. לא יכולה יותר, לא יכולה לסמוך עליו ולבנות את האמון מחדש. קשה לי. והתעייפתי.. מצד שני.. לא רוצה לזרוק הכל (מזוכיסטית?)

איזו תעודת ביטוח את יכולה לתת

לגבר שלך ? כנראה שאת גם לא יכולה !! לסמוך עליו או לא לסמוך עליו זו החלטה שלך אבל אל תבלבלי בין דברים שאת רואה או יודעת לבין הפחדים שנמצאים אצלך בלב, וכנראה אצל כולם. הפחד הוא הגורם ששורף כל חלקה טובה, אל תתני לפחד להוביל אותך

the match maker

New member
לא להתייאש

נבואה שמגשימה את עצמה? זוכרים? אם החבר שלך אוהב אותך, אין שום סיבה שהוא יפול. את לא צריכה לחשוב יותר מדיי על דברים כאלה, כי הם בסוף קורים, וחוץ מזה, כמו שמישהו אמר כאן, גם את לא יכולה לתת תעודת ביטוח לגבר שלך שאת לא תבגדי בו יום אחד... אסור לפחד, אסור לחשוב מחשבות רעות, וצריך להמשיך לאהוב, והכל יהיה בסדר. וחוץ מזה, אם הוא כן יבגוד, אז תדעי שתמיד יכל להיות גרוע יותר (יש זוגות שמתחתנים ובוגדים, שזה בלאגן שלם...), והכי חשוב - שבפעם הבאה יבוא משהו טוב יותר.

למעלה