לילה טוב למי שהולך לישון, ומי שלא..

אנפה2

New member
לילה טוב למי שהולך לישון, ומי שלא..

ישמע את סיפור הגבינות, בתי הלכה לפני שעה קצרה, ולפני כמה דקות נזכרתי שהביאה לנו גבינות מצרפת, אני הרי לא יודעת לדחות סיפוקים, ועד הבוקר זה עוד המון זמן, אז הלכתי לי למטבח והחלטתי שאני צריכה לטעום מכל הגבינות, היו שם : גאודה, רוקפור וקממבר, לקחתי שני צלחות וחתכתי נתח לכל צלחת מכל גבינה, מה אגיד לכם מסריחות......זה לא מילה. ועכשיו אני רצה לצחצח שינים. של תנובה יותר מתאימות לי.

אנימו

New member
אנפה-את לא נותנת לי ללכת לישון../images/Emo6.gif

הזכרת לי שבשנת 1976, בגיחתי הראשונה לאירופה הבאתי מהולנד גבינות מהסוגים שציינת שאני חרוסה עליהן....אבל נמנעת היום מחמת ה...כולסטרול. השארתי אותם במקרר בבית הורי וטרחתי ליידע את אבי ז"ל שא להגבינות שיש לשמר ויכולות להחזיק מעמד הרבה זמן. נסעתי לירושלים וחזרתי לאחר מספר ימים. פתחתי המקרר והגבינות - יוק! לשאלתי : איפה הגבינות ענה לי אבא: נו, רק אותך אפשר לסדר ככה. הרי מכרו לך גבינות מקולקלות ! הן כל כך מסריחות שזרקתי אותן לפח! משהו קרה לעימוד!!!!בטח בגלל השעה המאוחרת . לחצתי על משהו מיותר.... ליל הטוב.

emmy5

New member
אנימו ,אנפה לילה טוב , שמחה שפגשתי

אותכם , וגם גבינות וירטואלי .. טעימות לאללה , טוב שזה רק וירטואלי .. על יד זה יין אדום מתוק , לחיים !!! לילה טוב ... שכחתי ,הקונצרט היה מעולה ..ביי למחר

emmy5

New member
אנפה ,האם ראית כמה אחוזי שומן יש?

גבינות מצוינות עם מינימום 42 % לבריאות!!!

emmy5

New member
לא אומרת לא , אני לא צדיקה ,

אני אכלתי , גם אוכל עוד ..אבל טעים ולא עושה לי טוב .. אנימו , לילה טוב ...

p a l o m a

New member
איימי, אני רוצה לומר לך שאני אוכלת

גבינות שמנות.. אולי ככה תהיה לי פיגורה של צרפתיה. (כל יום אני אוכלת 3% של טרה... למעונינים גבינה מצויינת!!! בכלל מוצרי טרה לדעתי הטובים ביותר מכל החברות) אבל פטה היא גבינה שתמיד אצלי במקרר לצורך שיפור מצב הרוח ("אוכל מנחם"...) ולה 22% שומן !! אבל אני מהזה נהנית....

odo13z

New member
הופה!! שרשור גבינות. מתאים לי../images/Emo6.gif

רוקפור - זו המלכה של הגבינות צפתית של צוריאל זה דליקטס שום שמיר על בגט טרי וחם זה עונג קוטג' טוב בצלחת על יד עגבניות שרי עם בזיליקום זה טעים קשקבל טוב עם חזה אווז מעושן על לחם כפרי מלא..... וכל אלה - עם קיאנטי ותימניה בת 30 = חגיגה. אבל אני , או הוווו כבר שכחתי.....

אנפה2

New member
טוב אז לגבי הגבינות, מכיוון

שגיליתם יתר דאגה לגזרתי הענוגה, אגלה לכם שביום רביעי יש בביתי הרצאה של ויצ"ו, וחברותי יזכו לקבל..... פשטידת בצל, פשטידת קישואים סלט ביצים, סלט טונה, יקרות חתוכים "גבינות צרפתיות אמיתיות" עוגת גבינה, ועוגת ריבה עם בצק פריך ופרורים, שתיה קלה קפה ותה, ועל השולחן פירות יבשים. איך נראה לכם האירוח....

אנפה2

New member
לכן הכנסתי אלמנט צרפתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

לגלות לכם סוד, יש חברות שקונות שורה של עוגת גבינה, מהגבוהות האלה שנראות גבינה ומרגישות אוויר, קונות בורקס כמספר האורחות, שמות קצת קבוקים וביסלי וזהו, אני חושבת שאני נדיבה ביותר , ויודעת שאני מנצחת באירוח (החברות לא מפספסות מלהגיע אלי). ואילו יש בתים שהם לא מגיעים, לא אסטטי לא אטרקטיבי, ואני רק מקווה שאין בין המשתרשרים חברות מהקבוצה שלי.

למעלה