לילה טוב.. שאלה :)

לילה טוב.. שאלה :)

יש לי מחר (היום עוד כמה שעות חח) פגישה עם מדור מתנדבים.. אני קצת מתרגשת.. לא יודעת מה הסיכוי שאתגייס במאי(אם בכלל) אבל אני מקווה מאוד שכן. בקיצור, רציתי לשאול, איזה קו לוקח ממחלף אלוף שדה לתל השומר ולהיפך? אני באה מירושלים והפעם האחרונה שהייתי שם הייתה מזמן.. חחח אני לא זוכרת איזה קו מגיע.. תודה לעוזרים ולילה טוב!

Run for a Fall

New member
אהלן

באתר http://bus.co.il
מאוד קל למצוא, ולפי החיפוש המהיר שאני עשיתי שם ראיתי שיש קווים 104 ו-134, אבל מומלץ לשאול גם את הנהג האם מגיע כשעולים.

חוץ מזה, בטח תמצאי איתך עוד חיילים שנוסעים לתל השומר משם אז תוכלי לשאול אותם.

מנצלשת

הייתי בפגישה אצל פסיכיאטר מטעם מדור מתנדבים שבוע שעבר.. השיחה הייתה סבבה, הוא אמר לי שהוא לא יודע שהוא צריך לחשוב על ההחלטה הסופית שלו ושאני אתקשר למדור מתנדבים והם יגידו לי מה הקביעה שלו. התקשרתי היום ואמרו לי שתהיה להם תשובה עוד שבוע שבועיים. זה הגיוני? או שהם פשוט מחכים לשלוח לי מכתב רשמי לבית שלא עברתי (פעם שעברה הוא הדפיס לי מעין סיכום שיחה כזו כולל הקביעה) זה קצת מוזר לי אני רק צריכה שיגידו כן או לא, לא צריכה מכתבים, רוצה לדעת אם להמשיך בחיים שלי...

Run for a Fall

New member
אהלן

לפי מה שאני מכיר זה בדר"כ לוקח זמן לקבל תשובה... יכול להיות שחוות הדעת שלו הועברה לגורמים אחרים בברה"ן או לרופא המדור כדי לגבש תשובה סופית.

ככה שבינתיים מוטב לחכות לתשובה הסופית.

למעלה