לילה טוב - שאלון

לילה טוב - שאלון

אתם שומעים מוזיקה לפני השינה? איזה? אתם הולכים לישון עם מוזיקה? רדיו? ניסיתם פעם ללכת לישון עם מוזיקה ברקע? איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע לפני השינה? משהו ספציפי או כמו שאר היום?

yrutoo

New member
עונה../images/Emo27.gif

אתם שומעים מוזיקה לפני השינה? איזה? לפעמים, לא משהו מיוחד, מה שאני שומעת בד"כ אתם הולכים לישון עם מוזיקה? רדיו? לא ניסיתם פעם ללכת לישון עם מוזיקה ברקע? אני זוכרת שכשטסתי לפני כמה שנים שמעתי ברקע את I Know What You Want של באסטה ריימס ומריה קארי ונרדמתי תוך כדי השיר, ומאז כל פעם שאני שומעת אותו הוא מרדים אותי :] איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע לפני השינה? משהו ספציפי או כמו שאר היום? כמו שאר היום

galoosh33

New member
מגניב ../images/Emo9.gif

אתם שומעים מוזיקה לפני השינה? איזה? לא כ"כ. אני אוהבת לשמוע מוזיקה בערב, אבל כשאני הולכת לישון ממש אני מכבה אותה, זה מפריע לי להרדם [דבר שגם ככה לוקח לי המון זמן]
אתם הולכים לישון עם מוזיקה? רדיו? לפעמים אני שומעת גלגל"צ כי מאוחר בלילה יש שם שירים שקטים ממש יפים. ניסיתם פעם ללכת לישון עם מוזיקה ברקע? כן, זה לא כ"כ עובד. וגם אז איך אני אכבה אותה?
זה קצת כמו ללמוד עם מוזיקה, אם יש לי תרגילים קשים ושיר שאני אוהבת [ואז אני גם מזהה את המנגינה, שרה את המילים] אני ממש ממש לא יכולה לעשות את שני הדברים בו זמנית בריכוז מלא ... איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע לפני השינה? משהו ספציפי או כמו שאר היום? לא, דברים הרבה יותר רגועים, מלודים ונעימים כאלה ..... שירי אוירה... אז לילה טוב
[למרות שהערב רק מתחיל
]

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

אתם שומעים מוזיקה לפני השינה? איזה? לפני השנה? שומעת מוזיקה כרגיל. מה שיוצא בפלייליסט. אתם הולכים לישון עם מוזיקה? רדיו? לפעמים אני הולכת לישון עם מוזיקה [משאירה את המחשב דלוק], לפעמים עם אייפוד. ניסיתם פעם ללכת לישון עם מוזיקה ברקע? הייתה תקופה שלא יכולתי לישון בלי זה... איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע לפני השינה? משהו ספציפי או כמו שאר היום? כמו שאמרתי, לפני השינה אז כרגיל. אם אני הולכת לישון עם מוזיקה אז אני אבחר דברים הרבה יותר שקטים ורגועים.

לילה מצויין

אתם שומעים מוזיקה לפני השינה? איזה? מה שיוצא, בדרך כלל אני על המחשב קצת לפני השינה, ואז אני שומעת או דרך המייספייס או דרך יוטיוב ולפעמים גם ממה שיש על המחשב, הפעם זה היה ג'ון קייל. אתם הולכים לישון עם מוזיקה? רדיו? יש לי אוסף צ'ילאאוט שעשיתי לעצמי שיש בו 400 ומשהו שירים, אני הולכת לישון איתו כל לילה. ניסיתם פעם ללכת לישון עם מוזיקה ברקע? בטח איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע לפני השינה? משהו ספציפי או כמו שאר היום?בדרך כלל זה או שיש משהו שאני דבוקה אליו, או שאני נמצאת במצב רוח מסויים שדורש שיר כלשהו, או האוסף צ'ילאאוט שלי.

העכביש2

New member
אוסף צ'יל אאוט../images/Emo47.gif

אחד הסגנונות האהובים עלי והטובים ביותר
!!

i D O 1 9 8 9

New member
עונה

תמיד ישן עם מוזיקה. אין העדפה ספציפית, זה משתנה. אתמול לדוגמא ישנתי עם גבע אלון וניל יאנג.

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo27.gif

אתם שומעים מוזיקה לפני השינה? איזה? בדרך כלל אני שומע מוזיקה לפני השינה וזה בדר"כ דברים יותר רגועים כמו סופט רוק/צ'יל אאוט/פולק אתם הולכים לישון עם מוזיקה? רדיו? לעיתים. ממש לא באופן קבוע ורק כשיש חשק. ועם רדיו לא. ניסיתם פעם ללכת לישון עם מוזיקה ברקע? בבוודאי. ואפילו נרדמנו...
איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע לפני השינה? משהו ספציפי או כמו שאר היום? לרוב דברים רגועים - סופט רוק/פולק/אקוסטי/צ'יל אאוט....

Miss Small Talk

New member
../images/Emo79.gif

אתם שומעים מוזיקה לפני השינה? איזה? ולא רק לפני השינה - אלא גם תוך כדי. הכי כיף, לישון בלילה חורפי עם פוך ועם מוזיקה שקטה... נגיד דוטרי למשל אני לא אשמע לפני השינה, אבל לייפהאוס, אניה, ג'וש גרובן, ניק לאשי וExplosions In The Sky משתלבים מצויין. אתם הולכים לישון עם מוזיקה? רדיו? כן! פעם הייתי שומעת המון 102fm בלילה, עכשיו פחות. ניסיתם פעם ללכת לישון עם מוזיקה ברקע? ראו נ"ל (חחח איזה מגניב זה לרשום את זה, ראו נ"ל). איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע לפני השינה? משהו ספציפי או כמו שאר היום? זה כאילו עניתי על כל השאלון בשאלה הראשונה. במשך היום אני שומעת דברים עם קצת יותר קצב, ובלילה יותר רגוע ועם דגש למילים (למשל Everything I Do, I Do It For You של בריאן אדמס הוא שיר בעל משמעות יותר גדולה בלילה מבחינתי, מאשר בשאר היום).

WhiteShadows

New member
../images/Emo9.gif

אתם שומעים מוזיקה לפני השינה? איזה? אני בד"כ על המחשב או מנגנת קצת בגיטרה...אז אני בוחרת לי שירים שקטים ורגועים יותר או סתם דברים שבא לי לשמוע...דמיאן רייס למשל אני אוהבת לפני השינה ...וגם את new slang של the shins אתם הולכים לישון עם מוזיקה? רדיו? לא...כי אז אני לא אוכל לכבות וגם זה מפריע לי להרדם... ניסיתם פעם ללכת לישון עם מוזיקה ברקע? כן, עם אייפוד, אבל זה רק הלחיץ אותי שאני ארדם עם זה וזה יסתבך לי סביב הצוואר אז ויתרתי על המנהג.. איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע לפני השינה? משהו ספציפי או כמו שאר היום? כמו שכתבתי בשאלה הראשונה...

galoosh33

New member
new slang שיר מעולה...

בכלל the shins לא רעים.. ומה שאמרת על האייפוד שאת פוחדת שיכרך לך סביב הצוואר הזכיר לי את ההרצאה אתמול, חשבתי שסתם בלבלת לי במוח על הפוביה שלך אבל יכול להיות שיש בזה גרעין של אמת

WhiteShadows

New member
חח איזה....יש לי כמה

פחד מכאב, פחד גבהים,חושך, וכל מני פרנויות למניהם....

למעלה