לילה טוב, תהיות...

chenef

New member
לילה טוב, תהיות... ../images/Emo58.gif

אני מניחה שרוב השאלות שלי נובעות מבעיות זיכרון קלות... 1. של מי הנעל שתלויה על עצי הבמבוק? 2. מה בדיוק ג'ולייט אמרה לפני שמתה? אני זוכרת משו עם קפה, אבל לא בדיוק. באיזה פרק זה קרה? 3. כשקייט יורה בסמוקי הוא עונה לה: "איחרת". למה? ... 4. קראתי שמתישהו בסוף הפרק מופיע דימוי של מטוס שהתרסק... ראיתי את הסוף שוב ושוב ולא מצאתי!!! איפה זה? מה זה? ולבסוף, הדברים הטובים באמת - הם אלה שמשאירים סימני שאלה וטעם קצת חמצמץ בפה. לא ככה?

tamarhp

New member
תשובות

1. אאל"ט של כריסטיאן... 2. בפרק הראשון של העונה, אאל"ט. מה שהיא אמרה זה בדיוק מה שהיא אמרה בפרק הזה לסוייר (צריך לשתות קפה ביחד מתישהו, נתחלק חצי חצי וכו'). 3. כי האי כבר מתחיל לטבוע. הוא לא ידע שהם יצילו את האי. 4. בכתוביות בסוף. גם אני לא ראיתי, יש גירסאות שזה חתוך. אשמח לקבל קישור למה מדובר.

chenef

New member
תודה ../images/Emo13.gif אבל.... ../images/Emo58.gif

קודם כל - מה זה אאל"ט? סליחה על הבורות... ושאלה נוספת - נדמה לי שכשג'ק וסמוקי הורידו את דזמונד, הידיים של סמוקי דיממו. אם ככה - הוא היה אנושי לפני שדזמונד הוציא את הפקק... אבל אולי אני טועה ולא זוכרת נכון

tamarhp

New member
אאל"ט = אם אני לא טועה

לא זוכרת אם דיממו אבל מקסימוםן זה היה לכלוך דם של מישהו אחר. ראינו בודאות שסעיד דקר אותו ולא קרה לו כלום.

למעלה