לילה טוב אבל אני לא רוצה לישון אוףףף האש הזו שמשאירה אותי תמיד ערה
א אש אש New member 17/8/04 #1 לילה טוב../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo29.gif אבל אני לא רוצה לישון אוףףף האש הזו שמשאירה אותי תמיד ערה
לילה טוב../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo29.gif אבל אני לא רוצה לישון אוףףף האש הזו שמשאירה אותי תמיד ערה
א אש אש New member 17/8/04 #16 4 שנים מכירים דרך הטלפון. הכרנו בנט מעולם לא ניפגשנו ידידות לטלפון בלבד. אתמול בפעם הראשונה שלחתי לו תמונה שלי היות וניתקל בכרטיס שלי. סתם בא לי לספר לכם על אחד הסיפורים המוזרים סביבי.
4 שנים מכירים דרך הטלפון. הכרנו בנט מעולם לא ניפגשנו ידידות לטלפון בלבד. אתמול בפעם הראשונה שלחתי לו תמונה שלי היות וניתקל בכרטיס שלי. סתם בא לי לספר לכם על אחד הסיפורים המוזרים סביבי.
א אש אש New member 17/8/04 #18 מאושר? 4 שנים בטלפון? חחחח מצחיק אותי רק שהוא ראה את תמונתי בכרטיס במקרה אחרי שאף פעם לא רציתי לשלוח טוב גם הייתי מנותקת מהנט שנתיים.
מאושר? 4 שנים בטלפון? חחחח מצחיק אותי רק שהוא ראה את תמונתי בכרטיס במקרה אחרי שאף פעם לא רציתי לשלוח טוב גם הייתי מנותקת מהנט שנתיים.
א אלמרה New member 17/8/04 #19 יאללה תביאי אותו לכאן כי בפורום הזה דרושים עוד גברים ואיכותיים כמו הנשים שכאן.