לילה טוב

luda88

New member
לילה טוב ../images/Emo199.gif

אז.. היום גילו שיכול להיות ויש לי מחלת הנשיקה <מקווה שלא..> ונמאס לי להיות עייפה כל הזמן ולשכוח דברים ולהיות סנילית. זהו, הזקנה
חחח... יאללה.. חלומות נעימים

dudusch

New member
תהני

הבנתי שמחלת הנשיקה בצבא זה אוטומטית חודש וחצי גימלים
תהני, תבלי (עד כמה שתוכלי). ומה זה "יכול להיות שיש?" בדיקות תפקודי כבד יבהירו טוב יותר את מצבך... בהצלחה והחלמה מהירה!

luda88

New member
אז עשיתי בדיקת דם

מונוטסט וואט אבר.. שהתגלה כחיובי. ואז היום נתנו לי הפניה לעוד בדיקות דם שהם אלה שיאשרו אם יש לי את זה או אין לי את זה... וזה ממש לא חודש וחצי גימלים, זה משפיע על כל אחד אחר.. וזה מדבק! וההורים שלי טסים לחו"ל עוד חודש ויש לי תוכניות חחחחחח

מונו חיובי

זה אומר שהמחלה קיימת.... או שהייתה לך בעבר או שיש לך כרגע.
החלמה מהירה. נקווה שהמחלה תעשה עימך חסד כמו שעשתה עם דודו .... הייתה יחסית קלה.

dudusch

New member
בהצלחה

הבדיקה שצריכים לעשות לך היא לאיבחון EBV (על שם אלו שגילו אותה לראשונה) מחלת הנשיקה בצבא נותנת גימלים. אז תעשי את עצמך חולה, לכי לרופא ותגידי לו שאת לא מסוגלת להתרומם מהמיטה וכו'... נראה אותו לוקח אחריות שיש לך מחלת הנשיקה והוא לא נתן לך גימ"לים ושבגלל זה ידבקו אחרים מהבסיס... (או שנקרא בעיתון "בסיס צבאי נפל כולו למשכב...")

veredvered

New member
אני ראיתי.. סידרה די משעממת

האקס המיתולוגי קורע הרבה יותר

ס22ית

New member
לא..לצערי ראיתי...

הפך אותי לגמרי הפרק האחרון.. החזיר אותי אחורה..ראיתי לפני שעתיים הקלטה שלו ועדיין עם דמעות... כל פעם עושה מחדש את הטעות הזו ורואה את הדברים האלה במקום לכבות. אבל שאלתי כי רציתי לדעת אם הבנתי נכון את הסוף..

y e t i

New member
אני כן פיספסתי ,לא ראיתי ..

ברגעים אלו זה מעובד אצלי בדונקי , ככה שאין לי מושג מה היה בפרק אתמול , ומה בדיוק זה עשה לך . לא שאני זוכר אבל לבכות זה טוב , אני מניח , ואם יש סיבה אז בכלל זה בסדר . אני לא יודע אם זה רלבנטי , אבל ידוע שכדי להתמודד עם טראומת עבר ניצבים מולה פנים מול פנים .

ס22ית

New member
דבר איתי אחרי שתראה..

לראות אם הבנתי את הסוף.. ולגבי הטראומות...אני ניצבת מולה יום יום..לא ממש עוזר..

y e t i

New member
בפרק 8

מי השחקנית שמשחקת עם פולי , זאת לא שטוחת החזה שגרירת ישראל בוילה של יו הפנר ?

ס22ית

New member
מה פרק 8 מה?

אמרתי לך דבר איתי אחרי שתראה את הפרק האחרון
וכן, זו היא..

y e t i

New member
ראיתי וגם לא הבנתי .

התחלתי פרק אחד לפני האחרון כדי להבין .

למעלה