לילה טוב

E m i l i K o

New member
לילה שכולו מרפי...../images/Emo29.gif

דווקא בלילה שחזרתי מהעבודה, ולא היה לי כוח לקשור את הקטנוע, בפעם האחת שלא קשרתי אותו ועוד אחרי שקניתי לו מנעול עבה וחזק מברזל. דווקא עכשיו,היום, גנבו לי אותו מתחת לבית וזה עוד היה בשעות הצהריים היום, הייתי בבית משלים קצת פרקים בעונה ה-3 של אבודים פתאום התחלתי לשמע רעשים של בומים מלמטה, לא קישרתי שבאותו רגע גונבים לי את הקטנוע איזה ביצים יש לבני זונות האלה, לגנוב קטנוע בשעות הצהריים

E m i l i K o

New member
ספר לי על זה

אני עכשיו אצל חברים, הגעתי אליהם באוטובוס אין לך מושג כמה זמן לא נסעתי באוטובוס, שלא לדבר שאין לי מושג כמה עולה כרטיס נתתי לנהג 20 שקל, לא ציפיתי לעודף, המשכתי ללכת, עד שהוא צעק לי "לאן אתה הולך?"
אחרי כל העצבים עכשיו חזר לי החיוך, אני רוצה להאמין שכל מה שקורה, קורה לטובה

E m i l i K o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל הזמן מדברים בחדשות על עליית מחירים עולמית, אתה יודע

Mr K i n g

New member
משדרים עדיין חדשות?! ../images/Emo67.gif

מה איתך? עדיין מפנק את מפורמי ארצנו בסושי?

E m i l i K o

New member
זה הולך ככה...

ישר התקשרתי למשטרה לדווח על גניבה, ואז הלכתי לתחנה עצמה לדווח על הגניבה הדבר השני היה להתקשר לביטוח, ולבטל את הביטוח. אין לי ביטוח מקיף, הקטנוע שלי שווה 13000 שקל, ובמחיר שחברות הביטוח רוצות על מקיף לאופנועים הוא מוגזם ויקר, בגלל הקלות הבלתי נסבלת שבה ניתן לגנוב היום קטנועים. אז קונים שרשרת טובה וחזקה שלא יצליחו לפרוץ, רק צריך להשתמש בה
מה שכן, אותי עניין מה קורה במידה ואותו גנב עושה עבירת תנועה, או אפילו מקבל דוח מהעירייה כי הקטנוע עדיין רשום על שמי. אז מסתבר שמהרגע שאני מדווח במשטרה על גניבה אז שום קנס או דוח לא יגיע אליי, תיארתי לעצמי שזה ככה רק רציתי לוודא את זה

E m i l i K o

New member
אני לא מבואס

יש לי המון סיבות טובות בחיים לחייך
הגזמת, לא ירד מבול היה קצת טפטוף...

gilad269

New member
כן

אתה צודק,לא ירד מבול. אז איך הבגדים שלי נרטבו? איך הראש שלי רטוב וחזרתי מעבודה? ואיך התיק שלי רטוב?

TzutZ

New member
איזה שקרן!

הדבר הראשון שעשית היה להתקשר אליי...
שיילך האופנוע כפרות על ראשך

E m i l i K o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צר לי לאכזב אותך

אבל לפנייך התקשרתי לאבא שלי, לוודא שהוא יביא לי את המפתחות של הקטנוע שלו אפילו ניתקתי אותך באותה שנייה שהוא חזר אלי
משבוע הבא אנחנו צריכים למצא לנו פאב קבוע לבירות הליליות את יודעת?

לי לו ש

New member
צר לי לאכזב אתכם..

אבל את מי זה מעניין למי התקשרת ראשון??
אמילללללללללללללללל אתה חי?

למעלה