לילה טוב,,,,,,,,,,,,

jaky1jaky

New member
לילה טוב,,,,,,,,,,,,../images/Emo23.gif

אני יודע"/גקי הראל אני יודע שאת שם,ממלמלת לאלוהייך, מילות אהבה , נחמה , שלל תיקוותייך, לאהוב עד תתנחמי , על אותן שנותייך. אני יודע שאת שם,צופיה מבעד לזכוכית רואה ולא רואה ,חייך כמו נסיעה במונית, המונה דופק, הממון אוזל, והדרך עצבנית. ואולי תנוחי בצד הדרך, לקחת פסק זמן , לנקות את אבק הדרכים , בהם נסעת שם, אל ילדותך הצרודה , בהם פגעו בך גם. אני רואה אותך,את דמותך , את יופייך, וגם אני אנוח ממך , תשארי את לנפשך, אחפש לי דרך אחרת, בה אוכל לחייך, אבל אני יודע , שרק את היחידה , שיודעת , ושמעה ,והבינה ,את סודות בטני התופחת, ממשקעי הזמן ,משקעי חלומי , ילדותי הצורחת.

טאKילה

New member
זוכר...../images/Emo48.gif

אתה זוכר הית שר לי מנגינה, אני זוכרת תמיד,,, מעולם לא רציתי שתגיד שהזכרון הוא כלי מיותר. שמה שלא יהיה עכשיו, יהיה מחר! זכרונות משותפים. אני זוכרת אותך.. כמו שאתה באמת, לראות אותך.. כמו שהית וכמו שתהיה, זוכרת איך לגמנו יין בעת בציר הענבים.. איך השתכרנו לתשוקה אוחח ניחוחות ממכרים נגענו ליטפנו בחוף על החול הזהוב מול שקיעה אדומה לחשתי לך ברכות אני אוהבת אותך... אוהבת...תמיד!

jaky1jaky

New member
אני זוכר,,,,,,את הענבים,

אני אותך,שם עומדת,,רוצה לגעת אבל לא יודעת,,,,,,,,, ואני זוכר את עצמי רוצה לנגוס ,,,,,,,,אבל מפחד ,רועד ,כי את הרי אסורת חיי,,,,,,, "אסורת חיי" / ג'קי הראל ואם אנטוש לרגע את ספינת חיי, וישוטו ספינות אחרות בעיני . כי אלגום בצמאוני מים מתוקים , לא אלגום מים גנובים . ואם אנשור בעת שלכת מעץ חיי, הישר לחיק אשכולות מניבים. כי אנגוס בתאוותי את אותם הענבים, לא אוכל פרות גנובים . את אש בכפות ידי , וכגחלים בתוך ורידי . כי אהבתיך תאוותי , אסורת חיי , אסורת נשמתי.

טאKילה

New member
נכנעת לך...

נכנעת לך .. כשמבט עינייך חודרות לתוכי נכנעת לך.. כשאתה מרפרף בשפתייך על פני נכנעת לך.. כשידך מלטפת ברכות את גופי נכנעת לך.. כשאתה לוחש לי אהבה ותשוקה. נכנעת לך.. אני אוהבת ומשתוקקת רק אליך. נכנעת לך..........אהובי.. נכנעת לך.. מעיין מים גנובים,,, חולמת עליך,,במתיקות,, פרי גן עדן בשל..אסור,, בקצה אישון עיניי דמעתי,,תשוקתי..

למעלה