לילה טוב

luda88

New member
לילה טוב ../images/Emo24.gif

איזה סרט עם חיילת שלי... מחר על הבוקר הולכת איתה למשרד הפנים... מקווה שהכל יסתדר
ליל"ט

לילה טוב../images/Emo199.gif

לשם שינוי הולכת לנסות ללכת לישון מוקדם ולא ב 12-1 בלילה...
לילה טוב

Jahel

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

בהצלחה לודית
"כשתבוא אהבה, תבוא אהבה הלאות המרה תתעורר לשמחה כשתבוא האהבה, תבוא אהבה הכאב הצורב יתקהה לתוך שכחה"
(יהודית רביץ-כשתבוא אהבה)

TzutZ

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif + בדיחה../images/Emo6.gif

פרופסור למדעי ההתנהגות נכנס לכיתה ופתח בהרצאה בנושא: "הוצאת אדם מאיזון" אמר הפרופסור: "ישנם 3 שלבים להוציא אדם משלוותו, ואני אדגים לכם". הוא לקח טלפון שהוכן מבעוד מועד ושהיה מחובר לרמקולים, וחייג למספר אקראי. מן העבר השני של הקו ענה גבר, ואז שאל הפרופסור "שלום, אפשר לדבר עם ברוך"? ענה הגבר בנימוס: "אין כאן ברוך, נראה כי טעית במספר אדוני" וסגר את הטלפון . אמר הפרופסור לסטודנטים: "השיחה הזו הטרידה קצת את האיש שישב להנאתו בביתו". "השלב השני" אמר הפרופסור וניגש שוב לטלפון וחייג לאותו מספר. משענה האיש מעבר לקו, שאל הפרופסור "סליחה, האם ברוך נמצא"? "כבר אמרתי לך שאין כאן ברוך, בדוק היטב את המספר שאליו אתה מחייג", אמר האיש וטרק את הטלפון. "רואים", אמר הפרופסור, "עכשיו האיש כבר מתחיל להית עצבני לאחר שהפרעתי את מנוחתו פעמיים ברציפות". "ועתה לשלב השלישי והאחרון" אמר הפרופסור ושוב חייג (בשלישית) לאותו מספר. "שלום, אבקש את ברוך" אמר הפרופסור לאיש שענה לטלפון. הפעם האיש היה כבר ממש עצבני. הוא הרים את קולו ואמר: "דפוק בראש, זו הפעם השלישית שאתה מבקש את ברוך. כבר אמרתי לך שאין כאן שום ברוך. תניח לי ואל תעיז להתקשר לכאן יותר". לאחר מכן נשמעה טריקה חזקה של הטלפון. "זהו" אמר הפרופסור "עכשיו האיש יצא לגמרי מאיזון ואפשר לומר שיומו נהרס. אלה הם שלושת השלבים לגרום לאדם לאבד את שלוותו". לפתע הרים אחד הסטודנטים את ידו ואמר "סליחה פרופסור, נדמה לי שפספסת את השלב הרביעי והמכריע!" "אתה סבור שיש שלב נוסף"? שאל הפרופסור. "בהחלט" ענה הסטודנט. "אם כך גש הנה והדגם" ביקש הפרופסור . ניגש הסטודנט לטלפון, חייג לאותו מספר שאליו חייג הפרופסור ומשענה האיש מעבר לקו, אמר לו הסטודנט: "שלום, מדבר ברוך, מישהו חיפש אותי "???
חלומותתתתתת.......

סמלת

New member
לילה טוב..../images/Emo29.gif

לא מאמינה שעבדתי על עוד פרזנטציה למחר לעבודה, אין לי כוח להציג ולנאום אותן אפילו, למה אני לא לומדת מטעויות ונשארת בדירה במקום לשבת עם חברים?! יש לי פחות משעתיים לישון
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה