לילה טוב היה יום ארוךךךךךךךךך ואני עייפה אה ו.. האוס זאת סדרה ענקית
L luda88 New member 27/8/07 #1 לילה טוב ../images/Emo24.gif היה יום ארוךךךךךךךךך ואני עייפה אה ו.. האוס זאת סדרה ענקית
Y yaeli היחידה New member 27/8/07 #3 אכן סידרה ענקית!../images/Emo45.gif אני רק שוכחת לראות בימי ראשון ,רואה קבוע בשבת בערב...
ס ס22ית New member 27/8/07 #4 ../images/Emo29.gif מה חטאנו שצריך כל העונה לשמוע את איציק זוהר?! ממש גובל בהתעללות נפשית "לילה בלעדיך לילה בלעדי גם אם לא תהיה איתי כל העת ילווך פני..." אל תשכח - גלי עטרי. <אחד השירים החזקים שיש..>
../images/Emo29.gif מה חטאנו שצריך כל העונה לשמוע את איציק זוהר?! ממש גובל בהתעללות נפשית "לילה בלעדיך לילה בלעדי גם אם לא תהיה איתי כל העת ילווך פני..." אל תשכח - גלי עטרי. <אחד השירים החזקים שיש..>
ס סמלת New member 27/8/07 #6 לילה טוב../images/Emo99.gif "Wanna love me? Wanna touch me? Think twice 'cause you gotta long way to go Don't know how to act, better fall back It's like that 'cause you gotta long way to go" Long way 2 go - Cassie הלילה הזה היה שווה את כל החרא שעברתי היום..
לילה טוב../images/Emo99.gif "Wanna love me? Wanna touch me? Think twice 'cause you gotta long way to go Don't know how to act, better fall back It's like that 'cause you gotta long way to go" Long way 2 go - Cassie הלילה הזה היה שווה את כל החרא שעברתי היום..