לילה טוב
J Jahel New member 31/7/07 #2 לילה טוב ../images/Emo48.gif איזה לילה מעולה.. והירח בכלל היה מדהים If you believed they put a man on the moon" man on the moon..." (REM- Man on the moon)
לילה טוב ../images/Emo48.gif איזה לילה מעולה.. והירח בכלל היה מדהים If you believed they put a man on the moon" man on the moon..." (REM- Man on the moon)
ס סמלת New member 31/7/07 #3 לילה../images/Emo4.gif ישבנו כל החבר'ה עד הסוף ואני עדיין לא מעכלת שאני לא אראה את נתי ל-3 חודשים הבאים... שנה שלמה שאני בתחת שלה!!!! איזה מוזר זה... "riding with the wind..."
לילה../images/Emo4.gif ישבנו כל החבר'ה עד הסוף ואני עדיין לא מעכלת שאני לא אראה את נתי ל-3 חודשים הבאים... שנה שלמה שאני בתחת שלה!!!! איזה מוזר זה... "riding with the wind..."
J Just NATI New member 31/7/07 #4 איזה משעמם לבד בשדהההה../images/Emo88.gif 24 שעות בלי לדבר עד שאני אנחת בקרוליינה! כמו עונש יש לי שעה עד הטיס.. אני עם סיגריה, הפוך (שעלה איזה 20 שקל ), MP באזניים והנייח שלי לא להאמין שביזבזתי כבר 50 שקל רק על איזה סנדוויץ מסכן ואיזה נסטי...
איזה משעמם לבד בשדהההה../images/Emo88.gif 24 שעות בלי לדבר עד שאני אנחת בקרוליינה! כמו עונש יש לי שעה עד הטיס.. אני עם סיגריה, הפוך (שעלה איזה 20 שקל ), MP באזניים והנייח שלי לא להאמין שביזבזתי כבר 50 שקל רק על איזה סנדוויץ מסכן ואיזה נסטי...